- 16 Eylül 2017
- 219
- 63
- 13
- Konu Sahibi papatyalitac
-
Bizim aile böyle maalesef 27 yaşındaki hatta 40 yaşindakilere bile boyle davranılıyor aynı çocuk gibi değil miKuzum sen kaç yaşındasın allasen
büyüklerine cevap veriyor terbiyesiz diyorlar
Bizim aile böyle maalesef 27 yaşındaki hatta 40 yaşindakilere bile boyle davranılıyor aynı çocuk gibi değil mi
Bizim aile böyle maalesef 27 yaşındaki hatta 40 yaşindakilere bile boyle davranılıyor aynı çocuk gibi değil mi
27 yaşında değil.
Bu hesap bana bi ilginç geliyor.
Anne-kız kullanıyor.
Anne iki kızı olduğunu yazmıştı.
Konu sahibi 13 yaşında olmalı annenin yazdıklarından çıkardığım.
Fakat yazılanlara bakınca bir teyzenin 13 yaşındaki bir çocuğa bunları söylemesi namümkün.
Bu hesap sahte gibi ama amacı da anlamadım.
İki tür konu var: 1. temizlik
2. teyze
Konu sahibi bir açıklama yapar umarım?
Diğer konuya yazacaktım başka konu daha geldi kız şaka gbi resmen
Merhaba hanımlar.
Kızım 12 yaşında 1.57 boyunda 37 kilo birkac gundur grip 36 oldu belkide ne yapsam nasil söyle biraz kilo aldirsam 40 kilo bile olsa sukredicem.Kahvalti yapmaz okula giderken muz yiyip gidiyor sabah okulda simit yada tost yiyormus eve gelince yaptigim yemekten 1 tabak sevdi ise 2 tabak yer biraz ekmekle aksam da oyle yer normal yiyor hatta yatmadan gece de yemek yer ama kahvalti yapmaz .Tecrubelerinizi beklerim
Bir konu:
Bir başka konu:
"Ablalarım sizden fikir isteyecegim hesap annemindi sanirım neyse annemle babam kavga ediyorlar sürekli babam hemen bagiran bir tip annemin ustune yuruyecekti az kalsin odama gidip agladim ya gercekten bosansalar daha iyi ama engelli ablam var napicam bilmiyorum okuyorum ders calisiyordum calisasim gelmedi hep boyleler hergun tartisma bazen boyle buyuk kavga oluyor biktim artik lütfen ise yarayan bir fikir verin bana evden gitmek istiyorum"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?