Bayramda kv ziyareti

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Sevgili hanımlar, onceki konularimi bilen bilir (bu tabire de bayılıyorum) . Kv in kışkırtması sonucu kaynim ustume yürümüş ve evden tabiri caizse kaçıp gitmiştim. Eşim bana inanmasına rağmen, ailesiyle ipleri tamamen koparmayayim diye aşırı tepki gostermemisti ailesine. Bu olaydan sonra bir yıl gitmemistim evlerine. Ben böyle çok mutluyken birgün kaynana gelip özür dilemis ve boylece gelip gitme yolu açılmışti.

Bu bayramda kvlere gitmek zorundayim, hiç istemiyorum demiyorum çünkü çok uzaktalar. :) Analı kızlı o bilmiş bakışlarina, sahte samimiyetlerine katlanmak zorunda kalmayacağım. Ne güzel bir bayram!

Sevmediği halde kv evine gitmek zorunda olan tüm gelinler, acacaginiz başlıkları şimdiden görebiliyorum ve acinizi en kalbi hislerimle paylaşıyorum. Allah yardımcınız olsun.

Sevgili hanımlar, onceki konularimi bilen bilir (bu tabire de bayılıyorum) . Kv in kışkırtması sonucu kaynim ustume yürümüş ve evden tabiri caizse kaçıp gitmiştim. Eşim bana inanmasına rağmen, ailesiyle ipleri tamamen koparmayayim diye aşırı tepki gostermedi ailesine. Bu olaydan sonra bir yıl gitmedim evlerine. Ben böyle çok mutluyken birgün kaynana gelip özür diledi ve boylece gelip gitme yolu açılmış oldu.

Bu bayram da kvlere gitmek zorundayim, hiç istemiyorum demiyorum çünkü çok uzaktalar. :) Analı kızlı o bilmiş bakışlarina, sahte samimiyetlerine katlanmak zorunda kalmayacağım. Ne güzel bir bayram!

Sevmediği halde kv evine gitmek zorunda olan tüm gelinler, acacaginiz başlıkları şimdiden görebiliyorum ve acinizi en kalbi hislerimle paylaşıyorum. Allah yardımcınız olsun.
Sabah gidip aksam dönebileceğiniz bir mesafe mi?

Sevgili hanımlar, onceki konularimi bilen bilir (bu tabire de bayılıyorum) . Kv in kışkırtması sonucu kaynim ustume yürümüş ve evden tabiri caizse kaçıp gitmiştim. Eşim bana inanmasına rağmen, ailesiyle ipleri tamamen koparmayayim diye aşırı tepki gostermemisti ailesine. Bu olaydan sonra bir yıl gitmemistim evlerine. Ben böyle çok mutluyken birgün kaynana gelip özür dilemis ve boylece gelip gitme yolu açılmışti.

Bu bayramda kvlere gitmek zorundayim, hiç istemiyorum demiyorum çünkü çok uzaktalar. :) Analı kızlı o bilmiş bakışlarina, sahte samimiyetlerine katlanmak zorunda kalmayacağım. Ne güzel bir bayram!

gelinler sayesinde, bütün kaynanalar cennete gidecek:)

Sabah gidip aksam dönebileceğiniz bir mesafe mi?

Normalde yarım saatlik bir mesafedeler ama şuan memleketteler. Bayramdan çok sonra geleceklermis, canıma minnet. Sevmediğim yüzleri görmeden, gerilmeden, eşim ve yavrumla guzel bir bayram geçirmeyi umuyorum.

Gidecek misiniz gitmeyecek misiniz anlamadık. Gitmeyecekseniz problem ne?

Gitmeyeceğim. :)

Her bayram kaynana ve bayram ziyareti konuları açıp duruyorum. Bu bayram böyle bir derdim yok, olan arkadaslarimin derdini paylasayim dedim, tabii ki en kalbi hislerimle. :)

Ben anneler gününde suratıma telefon kapatan, arkasından kızı tarafından azarlanan birinin evine mecburen gideceğim. Çünkü eşim her zaman onları haklı görüyor!! Şu an evdeki bütün camları kırnak istiyorum, yaz tatilimi zehir ettiler, inşallah birbirine benim dışında bir konuda düşerler, yerler birbirlerini. Beddua bile ettirir bunlar! Kocam olacak sünepe de annem annem diye dolanıyor, oysa hep onun için gittim şimdiye dek. Ama görülmüyormuş yapılanlar!

Gitmeyeceğim. :)

Her bayram kaynana ve bayram ziyareti konuları açıp duruyorum. Bu bayram böyle bir derdim yok, olan arkadaslarimin derdini paylasayim dedim, tabii ki en kalbi hislerimle. :)
Nispete bak yaaa:KK76:Bizim için üzülme kuzum...Sen de eşinin ailesi döndugunde "evinize hosgeldiniz " ziyareti yaparsın...yoldan geldikleri gün kendi evinde yemege alırsın .O gün kulaklarım cinlasin:KK53:

Oh oh rahatsiniz yani:KK50: mis..

Ben anneler gününde suratıma telefon kapatan, arkasından kızı tarafından azarlanan birinin evine mecburen gideceğim. Çünkü eşim her zaman onları haklı görüyor!! Şu an evdeki bütün camları kırnak istiyorum, yaz tatilimi zehir ettiler, inşallah birbirine benim dışında bir konuda düşerler, yerler birbirlerini. Beddua bile ettirir bunlar! Kocam olacak sünepe de annem annem diye dolanıyor, oysa hep onun için gittim şimdiye dek. Ama görülmüyormuş yapılanlar!

Görülmez, sana ne yaparlarsa yapsınlar, yeter ki gidip gel küsme derdinde bu kocaların çogu. Benimki de öyle. Onun yüzünden kaynanaya gitmediğim bir yıl burnumdan geldi. Nefret ettirmeseniz, sevdirseniz de biz de seve seve gelip gitsek ama işte. Kaynanalik yapacaklar ya duramiyorlar. Yerin altını düşünen yok. Sakin ol. Takmamaya çalış. Gorevmis, işmiş gibi git, tamamla evine don :(

Nispete bak yaaa:KK76:Bizim için üzülme kuzum...Sen de eşinin ailesi döndugunde "evinize hosgeldiniz " ziyareti yaparsın...yoldan geldikleri gün kendi evinde yemege alırsın .O gün kulaklarım cinlasin:KK53:

Hahah ben yorumlari okurken, eşim yan odadan babasının bir hafta sonra geleceğini söyledi. Severim kayınpederi ama bu durumda bir hafta sonra onu karşılama töreni, ondan üç hafta sonra da kaynanalar kaynanasi ve gorumceler gorumcesini karşılama töreni var. Ne anladım ben bu işten. :) ama bayramda gitmiyorum, o mecburiyeti, o zorundaligi yaşamıyorum ya, yine de mutluyum. Bayram ziyareti fobisi var bende. Sabah erkenden yollara düşmek, nefret elti ve kayinlarla hiçbir zaman olamadığımız, sahte aile bayram kahvaltısına yetişme fobisi var. Bunu bu bayram yaşamayacak olmak güzel.

Back
X