- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
Sevgili hanımlar, onceki konularimi bilen bilir (bu tabire de bayılıyorum) . Kv in kışkırtması sonucu kaynim ustume yürümüş ve evden tabiri caizse kaçıp gitmiştim. Eşim bana inanmasına rağmen, ailesiyle ipleri tamamen koparmayayim diye aşırı tepki gostermemisti ailesine. Bu olaydan sonra bir yıl gitmemistim evlerine. Ben böyle çok mutluyken birgün kaynana gelip özür dilemis ve boylece gelip gitme yolu açılmışti.
Bu bayramda kvlere gitmek zorundayim, hiç istemiyorum demiyorum çünkü çok uzaktalar. :) Analı kızlı o bilmiş bakışlarina, sahte samimiyetlerine katlanmak zorunda kalmayacağım. Ne güzel bir bayram!
Sevmediği halde kv evine gitmek zorunda olan tüm gelinler, acacaginiz başlıkları şimdiden görebiliyorum ve acinizi en kalbi hislerimle paylaşıyorum. Allah yardımcınız olsun.
Bu bayramda kvlere gitmek zorundayim, hiç istemiyorum demiyorum çünkü çok uzaktalar. :) Analı kızlı o bilmiş bakışlarina, sahte samimiyetlerine katlanmak zorunda kalmayacağım. Ne güzel bir bayram!
Sevmediği halde kv evine gitmek zorunda olan tüm gelinler, acacaginiz başlıkları şimdiden görebiliyorum ve acinizi en kalbi hislerimle paylaşıyorum. Allah yardımcınız olsun.