Bayramda kv ziyareti

Görülmez, sana ne yaparlarsa yapsınlar, yeter ki gidip gel küsme derdinde bu kocaların çogu. Benimki de öyle. Onun yüzünden kaynanaya gitmediğim bir yıl burnumdan geldi. Nefret ettirmeseniz, sevdirseniz de biz de seve seve gelip gitsek ama işte. Kaynanalik yapacaklar ya duramiyorlar. Yerin altını düşünen yok. Sakin ol. Takmamaya çalış. Gorevmis, işmiş gibi git, tamamla evine don :KK43:
Peki bu onursuzluğu bana yaptıran, iki görümceye ve kv ye beni bu denli küçük düşürten kocamdan soğumamak için ne yapmam gerek:KK14: zira günlerdir ayrı odalarda oturuyorum, yüzünü görmek istemiyorum, nasıl beni bu hale düşürüyor diye düşünüyorum. Hatta insanlar bu yüzden boşanıyormuş diyorum :(

Ben anneler gününde suratıma telefon kapatan, arkasından kızı tarafından azarlanan birinin evine mecburen gideceğim. Çünkü eşim her zaman onları haklı görüyor!! Şu an evdeki bütün camları kırnak istiyorum, yaz tatilimi zehir ettiler, inşallah birbirine benim dışında bir konuda düşerler, yerler birbirlerini. Beddua bile ettirir bunlar! Kocam olacak sünepe de annem annem diye dolanıyor, oysa hep onun için gittim şimdiye dek. Ama görülmüyormuş yapılanlar!
Bnm eşimin babası benm senin gibi gelinim olamaz eşyalarını topla defol git bnm evime yakışmazsın namazımı kılıp kuranı okuduğum halde birde bunu öne sürerek evinin kıblesi i bilmeyen bnm gelinim olamaz diyen insan o kadar lafı sayıp birde torunu olacağını öğrenince 180 derece dönüp evip bnm gibi kaynatanın yanına gelinmez mi diyen insan bayramdan bayrama gidiyrm yüzlerini görmek istemiyorum eşim denilenecek şahsıyette sesini çıkarmayıp onlar senin büyüğün istediğini söylerler diyip kenara cıktı ablası olacak pislik evime gelip her istediğini yapma yüz veriysn tepene cıkarıysn yapma diyen insan daha neler var.... 2 yıllık evliyim ama 20 yıl içinde sorun yaşayanları ben 2 yıl içinde yaşadım malesef böyle insanları Allah ıslah etsin inşallah 🤲

Bnm eşimin babası benm senin gibi gelinim olamaz eşyalarını topla defol git bnm evime yakışmazsın namazımı kılıp kuranı okuduğum halde birde bunu öne sürerek evinin kıblesi i bilmeyen bnm gelinim olamaz diyen insan o kadar lafı sayıp birde torunu olacağını öğrenince 180 derece dönüp evip bnm gibi kaynatanın yanına gelinmez mi diyen insan bayramdan bayrama gidiyrm yüzlerini görmek istemiyorum eşim denilenecek şahsıyette sesini çıkarmayıp onlar senin büyüğün istediğini söylerler diyip kenara cıktı ablası olacak pislik evime gelip her istediğini yapma yüz veriysn tepene cıkarıysn yapma diyen insan daha neler var.... 2 yıllık evliyim ama 20 yıl içinde sorun yaşayanları ben 2 yıl içinde yaşadım malesef böyle insanları Allah ıslah etsin inşallah 🤲
Aminnn. Ben de ondan korkuyorum çocuk olunca ne yapacağım diye (Allah verirse) annemi arayıp azarlayan görümcem, haftasonları kursu yüzünden bende kalıyor, annemin gönlünü almayı bırak, bir de bana laf sokuyor her kaldığında. Eşim de ablama gelme mi diyim diyip kenara çekiliyor!! Arsız bunlar ya, aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen sizinle. 2 yıllık evliyim ama evlilikten tek anladığım görümce, kaynana, bunlar yüzünden vajinusmusu da atlatamıyorum :( Allah sabır versin size de, çok zor.

Back
X