• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda ne giysek:S

siyah ,kısa kollu, boğazlı,triko diz hizasında olan elbisemi hava yağmurlu olursa ince çorap ve siyah çizme yağmur olmazsa kalın çorap ve babet giyicem..
kaynanamın ve eltilerimin kıskanç bakışları arasında dolaşıcam..zaten kaynana beni geberticek 10 dk mesafede oturuyoruz en son ramazan bayramında gitmiştim

.

Son düzenleme:
Gri diz hizasında etek ve ceketten oluşan bir takım içinede siyah triko badi aldım.
Daha sonra şirkettede kullanırım düşüncesi ile :lepi:

siyah triko elbise kalın kemer çizme şeklinde giyinicem ... gene siyahlara boguldum yawww.. ama cok cici duruyo:dilcikar: :sm_cool:

Ben daha bayramlık almadım.senağlama

anam bayramdan hemen sonra benim sözlümün abisinin düğünü warr ben ne giyecem yawww

bende hala bişey alamadım ya bayram için :çok üzgünüm:

güzel bi triko almayı düşünüyorum krem yada beyaz renk
bide kot alırım belki değüşüklük olsun die:sm_confused:

ay ne bilim ya off :a015:

Sabah saatleri;mangodan yün bir elbise beğendim yarın alabilirsem onu alacağım.Altına da yeni aldığım,ne zamandır aradığım yeni kavuştuğum gri püsküllü çizmelerimi giydim mi tamamdır.
Öğleden sonra yolculuk var,o zamanda skinny jean ve gri uzun hırka altına yine aynı çizme bu kadar:icecream:

Son düzenleme:
lee den siyah kadife pantolan üstüne mangodan kırmızı kazak aldım.altınıda kırmızı botlarım.işdee tamam.....

Ben flodan ayakkabı aldım onu giycem pantolon olarak saten siyah bi pantolon aldım onu ve siya kollar beyaz olan birde bluz aldım onları giymeyi düşünüyorum ama her arkadaşım gibi benim fikirlerimde heran değişebilir

valla ben giydim eşofmanları çıktımkaydirigubbakcemile4
ama yarınn kahve rengi tayt üstüne tunik krem rengi çok harika bişey çekip koycam buraya altınada kahverengi çizme hihoyyyt

Back
X