• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesine gitmek istemiyorumm

Luppooooooooo

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
652
Puanlar
18
Kızlar merhaba konuya gireyim hemen.
Eşimin 1 haftalık izni var memleketine gitmek istiyor ama beni de çocuğumla beraber bayrama kadar orada bırakmak istiyor ve ben asla istemiyorum kaç kere hayır sensiz 1 ay kalmam dedim üstelik 1 ay da o geldikten sonra kalacağız ve ben kv yi hiç sevmiyorum çok konuşur dedikoducu gelin ayrımı yapar kısacası nefret gibi bir şey ediyorum. Bunu tartışmadan nasıl halledebilirim çünkü baya tartışacağız gibi duruyor bana bir akıl verin lütfen

Madem bayram sonrası bir ay kalacaksınız niye şimdi gidiyorsunuz? İzni varsa var, oturun evinizde. Ne memleket sevgisi böyle. İlla gidecekseniz dönün tabi.
Bunun için eşinizi ikna etmek zorunda olmamız bile manasız. Tartışmadan da kaçınmayın. Laftan anlayacak olan bu teklifi yapmaz bile.

Dedesi ve babaannesi görsün diyeymiş banane yani beni ne ilgilendirir zaten bayramda gideceğiz
Saçmalık. Kendi anamda da kalmam o kadar zaman. Ninesi bayramda görsün yeter.

Madem bayram sonrası bir ay kalacaksınız niye şimdi gidiyorsunuz? İzni varsa var, oturun evinizde. Ne memleket sevgisi böyle. İlla gidecekseniz dönün tabi.
Bunun için eşinizi ikna etmek zorunda olmamız bile manasız. Tartışmadan da kaçınmayın. Laftan anlayacak olan bu teklifi yapmaz bile.
Ya kendisi gidiyorsa gitsin umrumda değil ama emrivaki yapıyor hayır diyorum gideceksin diyor kendimi iyi hissetmiyorum orada kendide biliyor

Ya kendisi gidiyorsa gitsin umrumda değil ama emrivaki yapıyor hayır diyorum gideceksin diyor kendimi iyi hissetmiyorum orada kendide biliyor
Eşinizle ilişkiniz bu şekilde mi genel olarak? İstemediğiniz şeylere sizi zorlar mi? Hadi diyelim tek gitmek istemedi madem öyle beraber dönün. Onu neden istemiyor?

Saçmalık. Kendi anamda da kalmam o kadar zaman. Ninesi bayramda görsün yeter.
Evet bir de 1 ay kalacağız zaten onu da hiç istemiyorum ama off ne yapacağım bilmiyorum. Bir de kv torun sevgisi yalandan çok yapmacık anlıyorum yani. Daha şimdiden yok kolum ağırıyor tutamam yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor

Eşinizle ilişkiniz bu şekilde mi genel olarak? İstemediğiniz şeylere sizi zorlar mi? Hadi diyelim tek gitmek istemedi madem öyle beraber dönün. Onu neden istemiyor?
Aslında hep benim hatam. İstemediğim şeyleri sırf onu kırmamak için yaptım ama kendimden de çok ödün verdim o kadar pişmanım ki. İşte diyorum ya uzakta olduğumuz için dedesi torununu daha çok sevsin diye

Bir hafta yetmiyor mu sevmeleri için neden zorluyor seni? Senin yerinde olsam o Senin ailende kalır mı bir ay
Sizce kalır mı? Beni kendi aileme de sırf onun ailesine giderken sorun çıkarmayayım diye gönderiyor aşırı benciller. Biz ağaç kovuğundan çıktık bir tek onların anne babası var benim yok

Aslında hep benim hatam. İstemediğim şeyleri sırf onu kırmamak için yaptım ama kendimden de çok ödün verdim o kadar pişmanım ki. İşte diyorum ya uzakta olduğumuz için dedesi torununu daha çok sevsin diye
İyi de zaten bayram sonrası bir ay kalacakmışsınız, ne saçma bahane.
Hatanızdan dönün madem bundan sonsa. Tartışmaysa tartışma. Bundan sonra kaçmayın, aman kocam kırılır demeyin.

valla sorsan belli bir yaşa gelmiş insanlar da çocukla bir ay geçirmek istemez. Max 1 haftada biter hasretleri. Kocanızın işgüzarlığı. Ama baştan düzen öyle gitmiş onun istediğini yapmışsınız. Büyük kriz çıkmadan düzelir mi bilemedim

İyi de zaten bayram sonrası bir ay kalacakmışsınız, ne saçma bahane.
Hatanızdan dönün madem bundan sonsa. Tartışmaysa tartışma. Bundan sonra kaçmayın, aman kocam kırılır demeyin.
Asla demem dilim yandı bir kere. İyi niyetten anlamıyor kocalar

Kızlar merhaba konuya gireyim hemen.
Eşimin 1 haftalık izni var memleketine gitmek istiyor ama beni de çocuğumla beraber bayrama kadar orada bırakmak istiyor ve ben asla istemiyorum kaç kere hayır sensiz 1 ay kalmam dedim üstelik 1 ay da o geldikten sonra kalacağız ve ben kv yi hiç sevmiyorum çok konuşur dedikoducu gelin ayrımı yapar kısacası nefret gibi bir şey ediyorum. Bunu tartışmadan nasıl halledebilirim çünkü baya tartışacağız gibi duruyor bana bir akıl verin lütfen
Bırakacak ne demek, eşya mısınız siz? Kendi evinizde kalmak istediğiniz için tartışacaksa sizi orada bırakma ısrarının altında bi şey ararım ben.

Bayramla beraber bir ay daha kalacaksanız şimdi de gitmeyin.
Bir hafta tatili var madem tekrar da gideceksiniz neden başka türlü değerlendirmiyorsunuz? Tartışacaksanız da tartışın bazı kavgalar çıkmalı.

Yalnız ısrarla sizi göndermeye çalışması ister istemez düşündürüyor. Hep böyle miydi? Yada her konuda böyle tahakkum kurmaya çalışır mı? Çocuğunuz kaç yaşında?

valla sorsan belli bir yaşa gelmiş insanlar da çocukla bir ay geçirmek istemez. Max 1 haftada biter hasretleri. Kocanızın işgüzarlığı. Ama baştan düzen öyle gitmiş onun istediğini yapmışsınız. Büyük kriz çıkmadan düzelir mi bilemedim
Evet hemen bitiyor hasretleri ama eşim anlamak mı istemiyor bilmiyorum ki? Durmadan diğer çocuğunu gelinini torununu anlatıyor artık dayanamıyorum onları sevsin tamam benden uzak dursunlar

Back
X