• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda transfer??

miniksusamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
124
Puanlar
33
Kızlar transferi hiç bayrama veya özel güne denk gelen var mı? Bayramda merkezler çalışıyor mu yoksa sonraya mı bırakılır?

Bir de donmuş 5.gün embriyo transferi için progesteron başladığının kaçıncı günü transfer oluyor? Yani başladığımız günü 1.gün sayarsak 5te mi 6da mı oluyro?

Kızlar transferi hiç bayrama veya özel güne denk gelen var mı? Bayramda merkezler çalışıyor mu yoksa sonraya mı bırakılır?

Bir de donmuş 5.gün embriyo transferi için progesteron başladığının kaçıncı günü transfer oluyor? Yani başladığımız günü 1.gün sayarsak 5te mi 6da mı oluyro?
Bötle sabit bir günü mü var. Benim rahim duvarını ölçüyorlardı. Uygun kalınlığa geldiğinde olmuştu transfer

Sonraya bırakırlar. O herkeste degisiyo herkesin bünyesi döngüsü farklı ben mesela 15subatta adet oldum ara kontroller sonrası 6 martta transfer olmustum

Bötle sabit bir günü mü var. Benim rahim duvarını ölçüyorlardı. Uygun kalınlığa geldiğinde olmuştu transfer
Rahim kalınlığı istenen seviyeye gelince progesteron başlıyor sonrasında 5 veya 6.günde transfer oluyor ama hangi gündü onu hatırlayamadım.

Rahim kalınlığı istenen seviyeye gelince progesteron başlıyor sonrasında 5 veya 6.günde transfer oluyor ama hangi gündü onu hatırlayamadım.
Yanlış hatırlamışım o zaman kusura bakmayın. 2021'de olmuştu transferim. Demek bu kadar unutuluyormuş. O zamanlar bu sürecin hiçbir saniyesini unutmam gibi geliyordu

Benim takvimimde progestana başladıktan 5 gün sonra transfer

Bir de özel merkez ise tabi ki bayramda çalışıyorlar nöbetçi doktor kalıyor

Transfere 5 gun bir haftabkala progesterona bakiyorlar cok dusuk gelmesi istenir. Duşukse progesteron destegine basliyorlar. Yuksekse transfer bile iptal ola biliyor. Peogesteron destegine basladikdan sorlnra transferden bir gun once de tekrar bakiyorlar bu kez de yuksek gelmesi istenir. Bu şekilde

21 gün transfer olur benımkıde bayrama geliyor bayramın son günü olur dediler haber vereceğim başlayınca regl mesela

Benim merkezim bayramda da yaparız açığız bayramda demişti. Benimki de bayrama denk geliyor nasipse. Benim merkezim bir de progesterona başladıktan bir hafta sonra yapıyor transferi, bu bana uzun geldi böyle yapan çok yer yok sanırım :/

Back
X