• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo kalitesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi pfloyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pfloyd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar, 28 yaşındayım tubal faktor nedeniyle ıvf başladık. 27 yumurtam toplanmıştı 27si de döllendi bugün 3. gün bilgisi vermek için aradılar 23 tanesi devam ediyor sadece 2 tanesi iyi kalite 21 tanesi orta kalite 5. güne değişebilir dendi. Bu şekilde orta kalite başlayıp 5. günde iyi kaliteye gelen embriyoları olan var mı? Çoğunun orta kalite olması beni çok üzdü veya orta kalite transfer olup hamile kalan oldu mu? Endişelenmeli miyim ilk deneyimim olduğu için canım sıkıldı.

Merhabalar, 28 yaşındayım tubal faktor nedeniyle ıvf başladık. 27 yumurtam toplanmıştı 27si de döllendi bugün 3. gün bilgisi vermek için aradılar 23 tanesi devam ediyor sadece 2 tanesi iyi kalite 21 tanesi orta kalite 5. güne değişebilir dendi. Bu şekilde orta kalite başlayıp 5. günde iyi kaliteye gelen embriyoları olan var mı? Çoğunun orta kalite olması beni çok üzdü veya orta kalite transfer olup hamile kalan oldu mu? Endişelenmeli miyim ilk deneyimim olduğu için canım sıkıldı.
Bence şuan canının sıkılması için erken, 5.güne kaç tane gidecek o önemli. Kaliteleri hiç önemli değil merak etme. 5AA olup negatif alan da çok, 2BB olup pozitif alan da çok. Şans işi tamamen

Çok iyi gidiyor maşallah 🧿kolay kolay 3. Güne gelmez bu kadar sayıda ,kolay kolay ilk günden nerdeyse hepsi döllenmez , sizin süreç çok iyi gidiyor yani içiniz rahat olsun

Back
X