- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Bayramı yapayalnız geçirenler?
Yani tek başına olanlar.. Tek 1 kişi
Yani tek başına olanlar.. Tek 1 kişi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ve kucammmyalnızlık yok
![]()
Ben yalnızım. Bayramımız kutlu olsun. Nice güzel bayramlara inşallah.
Eşim askerde. Annemin yanına da gitmedim. Evde keyfim yerinde. Benim yalnız olmayla ilgili bir sıkıntım yok. Bayram da benim için herhangi bir gün gibi aslında.Sen neden yalnızsın
Nispetmi ? Hayır canım alakası yok ben kötü amaçla yazmadım ama sanırım moralin Bir şeye bozukBu nedir nispet gibi...Kocasıyla olanları değil yalnız olanları sordum...
Nispetmi ? Hayır canım alakası yok ben kötü amaçla yazmadım ama sanırım moralin Bir şeye bozuk
Erkek ark ayrıldınız mı ?Yalnızlık paylaşmak isteyen birine ben ve kocamız yalnızlık yokkk kalpler....Ay bravo valla
Bak ben nispet yada kötü bir şey için yazmadım bunu yazarkende gayet iyi niyetimle yazdım ki seni tanımıyorum bile seninle alıp veremedigim ne olsunki nispet falan yapayım bu mübarek günde!!!!!Yalnızlık paylaşmak isteyen birine ben ve kocamız yalnızlık yokkk kalpler....Ay bravo valla
Arkadaşım cidden tarafsızım, ama bu mesajın gerçekten nispet yapar gibi.. Şöyle düşün bugün anneler günü olsa. Anne olamayan bir arkadaş benim gibi olan var mı dese ? Ona diyebilir miydik yanlızlık yookk ben çocuğumla oturuyorum ohh misss kalp kalp kalp diye ona benziyor.Ben ve kucammmyalnızlık yok
![]()
Arkadaşım cidden tarafsızım, ama bu mesajın gerçekten nispet yapar gibi.. Şöyle düşün bugün anneler günü olsa. Anne olamayan bir arkadaş benim gibi olan var mı dese ? Ona diyebilir miydik yanlızlık yookk ben çocuğumla oturuyorum ohh misss kalp kalp kalp diye ona benziyor.
Haklısın canım bak ben bu postu gördüm yalnız olan varmı demiş bende yanlızlik yok esim ve ben yazdım.o an eşim yanımdaydı yani hani birden bi sevgi dolar ya için bende esimi görünce öyle oldu ondan yazdım ama nispet olarak dusunulecegini tahmin etmedim bu mübarek günde kimseyi kirmak istememArkadaşım cidden tarafsızım, ama bu mesajın gerçekten nispet yapar gibi.. Şöyle düşün bugün anneler günü olsa. Anne olamayan bir arkadaş benim gibi olan var mı dese ? Ona diyebilir miydik yanlızlık yookk ben çocuğumla oturuyorum ohh misss kalp kalp kalp diye ona benziyor.
Tamam vesikaliyarim.bende seni engellerim bir daha yazmam bu nedir iyiki bı mesaj yazdık böyle olucagini bilsem yanından gecmezdim bence sen bir an önce yanlizliktan kurtul sanırım böyle kafayı yemişsin karpuz çekirdeği ni doldurmayacak seylerle tartışma çıkarıyorsun iyiliğin için diyorum sen bu yanlizliktan kurtul.....İyi niyetle yazdım ne demekse
Yani bunu yapmak içim ya çok kötü biri olmanız gerek ya da çok saf. Ben ikincisi olduğunuzu düşünüyorum. Yanlış anlaşılma oldu inşallah, bayramımız mübarek olsun. Yalnız olsak da sağlıklı olalım, yeter ki kendi içimizde yalnız olmayalım..Haklısın canım bak ben bu postu gördüm yalnız olan varmı demiş bende yanlızlik yok esim ve ben yazdım.o an eşim yanımdaydı yani hani birden bi sevgi dolar ya için bende esimi görünce öyle oldu ondan yazdım ama nispet olarak dusunulecegini tahmin etmedim bu mübarek günde kimseyi kirmak istemem
Doğru tespitKarı kocada olsalar koronadan birbirlerinin yuzunu gormeye bıktıkları için ayrı odada herkes yani herkes yalnız bu bayram dert etmeyin
Hayırlı bayramlar canım dediğim gibi ben kimseye kırmak istemiyorum ki bazı insanlar gerçekten çok alıngan oluyorYani bunu yapmak içim ya çok kötü biri olmanız gerek ya da çok saf. Ben ikincisi olduğunuzu düşünüyorum. Yanlış anlaşılma oldu inşallah, bayramımız mübarek olsun. Yalnız olsak da sağlıklı olalım, yeter ki kendi içimizde yalnız olmayalım..