Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani orası öyle.İşçi tutulması gerekiyor bu durumda evde bu kadar kalabalık normal değil
Oluyolar hemde çok fazlasıyla6 sının dahay maşallah.. e ana babalarını görmeye niye illa fındık zamanı geliyorlar öncesi ya da sonrasında gelseler.. kabile hayatı yaşamaktan rezillikten mi mutlu oluyorlar
Arkadaşım zaten 8 kardeşler bölünse birşey düşmüyor ki 2 ocak düşüyor her birineHem mirastan hak vermemişsiniz hemde gelmesinler mi
Koşullarının iyi olması hak sahibi olmaları gerçeğini değiştirmez
Yine de bölüşülmesi lazım.Arkadaşım zaten 8 kardeşler bölünse birşey düşmüyor ki 2 ocak düşüyor her birine
2 ocak 1 ocak o kızlarda o evin o ana babanın evladıArkadaşım zaten 8 kardeşler bölünse birşey düşmüyor ki 2 ocak düşüyor her birine
Sizin benim gibi ileri görüşlü olmadıkları için ezmeye alıştıkları için çağırıyolar eşimde istiyor gitmekYine de bölüşülmesi lazım.
Siz kendi hakkınıza işçi tutun gitmeyin fındığa
Kızlar kendi rızasıyla istemiyor zaten zorla verilcek diye bişey yok2 ocak 1 ocak o kızlarda o evin o ana babanın evladı
8 erkek olsalar 6 hakkından vazmı geçecekti durumları iyi diye
Ben hayatımda böyle bişey duymadım
Ama kızdır diye hak verilmeyeni çok duydum
Resmen kızdır diye hak görülmemiş verilmemiş
Bide görümceler gelmesinmiş
Siz değil görümceler kocanıza ortak
Takılmanız gereken konu yer mevzu değil kalabalık olması yatacak yerin olmaması enişte lerle aynı evde olman emziriyosun ve mutfak işi hep sende empati kur bakalımKızlar kendi rızasıyla istemiyor zaten zorla verilcek diye bişey yok
görümceniz olsam gelmem fındıga felan.Kızlar kendi rızasıyla istemiyor zaten zorla verilcek diye bişey yok
Miras beni ilgilendirmez kendi arlaarında anlaşılmış bir olay anlıyor musunuzTakılmanız gereken konu yer mevzu değil kalabalık olması yatacak yerin olmaması enişte lerle aynı evde olman emziriyosun ve mutfak işi hep sende empati kur bakalım
Seni ilgilendirmeyen para kursagından geçiyor ama ?Miras beni ilgilendirmez kendi arlaarında anlaşılmış bir olay anlıyor musunuz
Kimse gel demiyor zaten gelmemeleri gerek işçi tuttuğumuz da oldu olması gereken o anlamıyosunuz galiba herkes yerini bilsin 5 hane bir evde olmaz yardım istemiyorum ben kimseden kendileri gelip etmek istiyor kimse yalvarmıyorgörümceniz olsam gelmem fındıga felan.
Zıkkımın dibi.
Abim için çoluk çocuk telef olup fındık toplalayacagım, parası abimin cebine girecek, gelin hanım da ama ben istemiyore.
O zaman az yiyin işçi tutun.
Bu ne saçma beklenti ya :)
6 sı da kendi rızasıyla istemiyor öyle miKızlar kendi rızasıyla istemiyor zaten zorla verilcek diye bişey yok
Kocamın parası senin kursağındanmı geçecekti? PardonSeni ilgilendirmeyen para kursagından geçiyor ama ?
Sahibim çünkü artık hepsi evli barklı insanlar benim abim yada erkek kardeşin olsa rahatsızlık vermek istemem sen görümcesi belli ben kızlara hak verilmez demedim kayınpederim eşim kocam kardeşleri öyle uygun görmüş ben ne diyebilirim kızlar hakkknjzj alın demem saçma olmazmı6 sı da kendi rızasıyla istemiyor öyle mi
Ülkemin gerçeklerini bilmesem bu dediğinize inanırdım
Zaten 8 e mi bölünecek derken belli oluyor zihniyet
Mal mülk bölünmesin neslin devamı erkek çocukta kalsın
Sorununuzu gelince oraya çalışmaya gittiysen ya çalışacak yada çalıştıracaksın
Ama görümcem gelmesin deme hakkına sahip değilsin
İyi de fındık işiyle uğraşan herkes bilirki , findik zamanı böyle oluyor.Sabah gittiğimde kahvaltı sofrası ve yataklar yerde oluyor pislik içinde heryer
E babalarinin evi gelmek istemekte de haklilar. madem ortam sizi acmiyor, akşamları siz de babanizin evine gidin kalın.Fındık parasını eniştem ve biz bölüşüyoruz ama kızlar her sene gelmek istiyor
Mantıklı.Kocamın parası senin kursağındanmı geçecekti? Pardon
Bayramlarda gelinir ama bu gibi durumlarda gelinmez kalabıkta durulmazİyi de fındık işiyle uğraşan herkes bilirki , findik zamanı böyle oluyor.
Genelde de evde bir veya iki kişi kalıp evin işini halleder.
Herkes bahçeye gittiyse, evin isinide siz yapacaksınız.
Hani kendi aileniz kraliyet ailesi değilse,
Sizin de bunlari bildiğinize eminim.
Eğer ev yetersiz geliyorsa da disariya çadır kurulup, erkekleri cadirda yatirirsiniz. Oturulup konusulur., çözüm üretmek yerine çıkıntı olmanin alemi nedir?
E babalarinin evi gelmek istemekte de haklilar. madem ortam sizi acmiyor, akşamları siz de babanizin evine gidin kalın.
Görümceleri sevdim ben.Bayramlarda gelinir ama bu gibi durumlarda gelinmez kalabıkta durulmaz