Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

Teşekkürler Teşekkürleer Valla Hala Ayaklarım Yere Basmıyo Eklerim Canım Darısı Tüm Sevenlerin Başınaaa

Teşekkürler Hayatım

cnm ya valla öyle oluyor bakalım pazara kadar arıyacak mı müstakbel kaynanam

Canım İllaki Olumsuzluklar Çıkıyo Önemli Olan Onları Görmezden Gelmek Sen Desen Nie Aramadınız Ne Kadar Kibar Olsan da Olmaz Napalım Biraz Altdan Alıcaz Bi Süre Sonra Oğullarına Nikahı Bastıkdan Sonra Tey Tey Tey

canımmm resim boyutu büyük olduğu için ekleyemedim bir türlü hep hata veriyorr:/

Aynen Canım Beni de İstemeye Geldiklerinde İstediler Babam Verdi Dayısı Parmağıma Tek Taş Yüzük Taktı Sözü Aldık Dİye

cnm öle diyosun ama hala aramadı ya bakar mısın

Eki Görüntüle 251405

İş Yerindeyim Sıcağı Sıcağına Çektim Bunu Paylaşıyım Sizinlee

cnm güle güle kullan tektaşını çok şıkmış beğendimm benn

cnm öle diyosun ama hala aramadı ya bakar mısın

cnm güle güle kullan tektaşını çok şıkmış beğendimm benn

duygucum daha ne zaman gelcekleri belli değilmi?? kesin geliyoruz diye aramadılarmı henuz..belki aynı şehirdesiniz ya 2 3 gun önce arayacaklardır

Teşekkürler Teşekkürleer Valla Hala Ayaklarım Yere Basmıyo Eklerim Canım Darısı Tüm Sevenlerin Başınaaa

cok tesekkur ederım melegım :))) umarım hersy yoluna gırer artık . zaten ılk ve en önemlı adımı attık. gerısı cok kolay olacak. aılem sözlenmek ıstedıgımızı kabul ettı sanırım ekım kasım gıbıde bızım soz olacak bakalım artık kısmet. aceleyede getırmenın bı anlamı yok zaten dıye dusunuyoruz. darısı tum sevenlerın basına :)

duygum_ bi biz kaldıkkk nihahah

hepinize hayırlu olsun tekrar tekrar kızlarrrrherkes burda

duygucum daha ne zaman gelcekleri belli değilmi?? kesin geliyoruz diye aramadılarmı henuz..belki aynı şehirdesiniz ya 2 3 gun önce arayacaklardır

cnm annesi ramazanda aradı beni bayramdan sonra gelcez dedi. aynı Şehirdeyiz 1 saat mesafe var aramızda ama bayramda aramadı annemi bu zamana kadar da aramadı. şeytan diyo ki ara bitti bu iş de yaa çok sinirliyim yaa ne sanıyolarsa kendilerini

cnm benim senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin

tatlım artık bayram olayını düşünme sil aklından bu saatten sonra arayıpp ,kusura bakmayın aramadık demezler heralde kuzumm..bunu düşünüp sıkma canını...hem daha ortada bişey yok..nişanlı sözlüyken aramasa neyse..haa arasa hoş olurdu benm erkek arkadaşımın annesi aradı konuştular bayramda..ama aramasa annem düşmezdi bu konunu üstüne canım..dediğim sebpten dolayı..sıkma canını öfkeylede birşey yapma..erkek arkadaşın bahsediyormu gelcekleri gün tarihi hakkında birşey söylüyormu canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…