süpürgesizcadımmmmm allah tamamıza erdirsinnn canım benimm senin adına çok sevindimm umarım biran evvel babanla arandaki sorunlarıda çözüme kavuşturursun
ayyyy
nasıl güzel bişey bu yaaaaaa
canım allah tamamına erdirsin. nişan fotolarını eklersin artıkkk dimiii
vuhuuu çok mutlu oldummm şekerimmmmmm
hayırlı olsunnn darısı başımızaaa
off bunlar tam ince noktalar işte ,anneleri 24 ayarda tutabilmek
bence sıkma canını tatlım usulünce söyle bence kayınvalidene arasaydınız ..vs gibilerinden aranızda iyiymiş nasıl olsa
bide hastalık ,ölüm gibi hallerde kız evi -erkek evi muhabbeti olmaması gerekiyor bence :44:
bizimkiler tanışmaya geldiler sadece sonra gittiler ,1 hafta sonra babaanne ameliyat oldu babam babasını aradı geçmiş olsun diye , 10 gün kadar sonra bu sefer kayınpederim belini incitti hastaneye gittiler babam yine aradı geçmiş olsun diye , bizim cenazemiz vardı onlar aradı falan.. babamlar çekinmediler aramaktan ,daha kız istenmedi falan demediler
yani benim düşüncem bu yönde bayramlaşmayıda sağsalim atlattık aynı evde herkes birbirini aradı çok komikti
umarım sizde de unutulacaktır bu muhabbet canım sen takma kafana fazla
cnm ya valla öyle oluyor bakalım pazara kadar arıyacak mı müstakbel kaynanam
canım ya çook teşekkürler cevap için.
sandığın büyüklüğünü görebilmem için link verebilir misin ya da resim koyabilir misin?
cidden bilmiyorum bişey :)
İŞİN GARİBİ sevgilim evlenme teklifinde aldı bana tektaşı. şimdi nolacak?
istediler amcalarım da verdi diyelim hemen o anda söz mü oluyor söz başka bi tarihte mi oluyor?
Teşekkürler Teşekkürleer Valla Hala Ayaklarım Yere Basmıyo Eklerim Canım Darısı Tüm Sevenlerin Başınaaa
canım ona siz karar verceksiniz fakat o anda erkeğin ailesinden biri sana sözü aldık diye tektaşı takar..bizde böyle yani..erkek arkadaşımın aileside farklı biryerde onlardada böyle..ama söz yapalım diyorsanız ailesi öyle düşünüyorsa ki tanışma olmuş artık bence öyledir söz düşünüyorlardır yüzüklerinizi alırsınız takarsınız karar verildikten sonra..ama evet bohçası heryerde yok..mesela bizde sadece nişan sandığı olurdu fakat onlarda varmış bizde yapalım dedik..bende bohça şeklinde vermiyim diye sandık aldım çiçekli dallı :))nasılsa nişan sandığı değil söz olunca açıkcası ilk gittiğim yerden aldım :))canım akşam üstü fotosunu çekeyim burayaya eklerim ..sadece erkeğe gömlek çorap iç çamaşırı söz mendili havlusu parfum falan koyucaım,terlik cüzdan vs gibi şeyler nişan sandığında koyacağım inşallah..onlarda bana iç çamaşırı parfum falan almış belki sizinkilerde alabilir istersen önceden bi konuş erkek arkadaşınla onlar getirince mahcup olmayın canım sende hazırlmaşı ol
Aynen Canım Beni de İstemeye Geldiklerinde İstediler Babam Verdi Dayısı Parmağıma Tek Taş Yüzük Taktı Sözü Aldık Dİye
yüzüklü fotoğraf görünüyor canım bir tane eklediiysen evet yükledinn :))) hayırlı olsun canım tektaş bnim istediklerime benziyor biraz kenarları taşlı mı
yüzüklü fotoğraf görünüyor canım bir tane eklediiysen evet yükledinn :))) hayırlı olsun canım tektaş bnim istediklerime benziyor biraz kenarları taşlı mı
Canım İllaki Olumsuzluklar Çıkıyo Önemli Olan Onları Görmezden Gelmek Sen Desen Nie Aramadınız Ne Kadar Kibar Olsan da Olmaz Napalım Biraz Altdan Alıcaz Bi Süre Sonra Oğullarına Nikahı Bastıkdan Sonra Tey Tey Tey
cnm öle diyosun ama hala aramadı ya bakar mısın
cnm güle güle kullan tektaşını çok şıkmış beğendimm benn
Teşekkürler Teşekkürleer Valla Hala Ayaklarım Yere Basmıyo Eklerim Canım Darısı Tüm Sevenlerin Başınaaa
cok tesekkur ederım melegım :))) umarım hersy yoluna gırer artık . zaten ılk ve en önemlı adımı attık. gerısı cok kolay olacak. aılem sözlenmek ıstedıgımızı kabul ettı sanırım ekım kasım gıbıde bızım soz olacak bakalım artık kısmet. aceleyede getırmenın bı anlamı yok zaten dıye dusunuyoruz. darısı tum sevenlerın basına :)
duygucum daha ne zaman gelcekleri belli değilmi?? kesin geliyoruz diye aramadılarmı henuz..belki aynı şehirdesiniz ya 2 3 gun önce arayacaklardır
cok tesekkur ederım melegım :))) umarım hersy yoluna gırer artık . zaten ılk ve en önemlı adımı attık. gerısı cok kolay olacak. aılem sözlenmek ıstedıgımızı kabul ettı sanırım ekım kasım gıbıde bızım soz olacak bakalım artık kısmet. aceleyede getırmenın bı anlamı yok zaten dıye dusunuyoruz. darısı tum sevenlerın basına :)
tatlım artık bayram olayını düşünme sil aklından bu saatten sonra arayıpp ,kusura bakmayın aramadık demezler heralde kuzumm..bunu düşünüp sıkma canını...hem daha ortada bişey yok..nişanlı sözlüyken aramasa neyse..haa arasa hoş olurdu benm erkek arkadaşımın annesi aradı konuştular bayramda..ama aramasa annem düşmezdi bu konunu üstüne canım..dediğim sebpten dolayı..sıkma canını öfkeylede birşey yapma..erkek arkadaşın bahsediyormu gelcekleri gün tarihi hakkında birşey söylüyormu canım??
cnm annesi ramazanda aradı beni bayramdan sonra gelcez dedi. aynı Şehirdeyiz 1 saat mesafe var aramızda ama bayramda aramadı annemi bu zamana kadar da aramadı. şeytan diyo ki ara bitti bu iş de yaa çok sinirliyim yaa ne sanıyolarsa kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?