Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

Ne heycani ya artik beklemekten ölücem ne olcak nasil gelcekler aileler birbirini hic tanimiyo annem hala surat yapiyo kafam okadar karisikki

kuzum sakın üzülme annen için. onların yanında güler yüzlü ve yumusak olur emin ol ::)) benim babam öyleydi bırak anneyi moralim cok bozuktu ama umduğumgibi cıkmadı kaynastılar gülüştüler birbirlerini beğendiler. Hatta babamla aram biraz dha düzelir gibi oldu.

veeeee bomba gibi bi haber :)) normalde bu hafta bizde onlara gidecektik ama bazı sebeplerden dolayı eylülün sonuna doğru gitme kararı alındı ekim kasım gibide inş söz takılyıor kızlar istemeyegelecekler :)))

Ya canim biraz öyle evet sevgilimin ailesi Kayserili annen Ankarali babamda Ordu:) babama haber yollamislar cokdan dün konusduk ama annem duyar duymaz kiyameti kopardi daha kücüksün para biriktirmedin diye bu arada yasim (19) belki yasim ilk kulaga cok kücük geliyo ama bence hersey yasda degil illa 26-27 yasini beklemek isdemiyorum evlenmek icin laflarim yanlis anlasilmasin ama ben sevdigim insanla yaslanmak isdiyorum vaktin öylece gecmesi degil.ztn 3senedir beraberiz bakalim tam tarih belli degil 9uncu ayin ortasinda gelcekler ama annemin itici tavirlari yüzünden korkuyorum ya geldiklerinde kötü davranirsa diye cünki sevgilimin ailesinide cok seviyorum onlar cok olumluu... :18:

ay canim insallah RABBIM isdeyen herkese nasip eder adina cok sevindin ailelerin kaynasmasi eminim seni cok huzurlu etmisdir ya ne güzell

ay canim insallah RABBIM isdeyen herkese nasip eder adina cok sevindin ailelerin kaynasmasi eminim seni cok huzurlu etmisdir ya ne güzell
canım ailen yasından dolayı biraz beklemeni istiyorsa acele etme sende ,erkek arkadaşın kaç yasında tatlım ?

süpürgesiz cadım çok sevindimmm tatlım benimmmm inşalah geriside hep böyle güzel geçer

canım ailen yasından dolayı biraz beklemeni istiyorsa acele etme sende ,erkek arkadaşın kaç yasında tatlım ?

süpürgesiz cadım çok sevindimmm tatlım benimmmm inşalah geriside hep böyle güzel geçer

o 23 canim aslinda acelede etmiyoruz amacimiz nisanda degil ya sadece bukadar zamandan ve dedikodudan sonra bi tanissinlar isdiyoruz evliligi ztn simdi düsünmüyorum bile..

sadece yaşınla ilgilidir evet canım annenin tüm sıkıntısı ,eğer karşı taraf sıcak kanlıysa ve iyi anlaşırlarsa hiç sorun olmaz
naçizane bi tavsiye kabul edersen eğer, annene zaten uzun zamandır görüşüyoruz ,başkasından bişey duyupta canınızı sıkcak bi durum olmasın diye ciddi bişeyler olsun arada dedik,hemen evlenmicez zaten sadece adı belli olsun benim içim rahat etsin ,sizde rahat edin ..vs gibilerinden bişeyler söyleyebilirsin

Son düzenleme:

Dün bitanecik babam sagolsun ikna etti annemi canim yha ztn babama söyledim ben hemen evli olmak isdemedigimi sevgilim insallah 11.ayda asker e gitcek insallah ama ben avusturyada yasiyorum ve burda askerlik sadece 6 ay sürüyo o gelince insallah bakcaz ztn nisan dügün tarihine aslinda sormak isdedigim bisi daha var biz ankaraliyiz ve onlarda kayserili ya sence araya onun ve benim ailemi taniyan birini katmak ii olurmu yoksa sadece annesiyle babasi mi gelsin nasilsa babam önce iliskim oldugunu biliyo zaten ayip olurmu sadece onlar gelse ya :44:

bence kendileri gelsinler ailecek yani benim görüşüm bu şekilde çünkü arada biri olunca risk oluyor iyi de olabilir kötüde olabilir, taraflar birbirini tam tanıyamayabilir ,en iyisi sadece ailelerin olması

bence kendileri gelsinler ailecek yani benim görüşüm bu şekilde çünkü arada biri olunca risk oluyor iyi de olabilir kötüde olabilir, taraflar birbirini tam tanıyamayabilir ,en iyisi sadece ailelerin olması

ay canim valla ALLAH razi olsun ya ne yapacagimida bilemedim annem gelmelerini onayladi ama böyle konularda konusmadik hic ztn benim annemle hic arkadas dialogu gibi dialogumda yokdur bazi insanlardaki gibi hep bi ciddiyet vardi.. genelde tüm büyüklerim ve akrabalarimda ankara da böyle gurbette kalinca bide isin bu dezavantaj i var insanin dertlesip akil almaya cok ihtiyaci oluyo..

Kızlarrr Benimde Dün İsteme Olduu Herşey Çok Güzel Çok İyi Anlaştılar Babam Aşağıya Kadar Uğurladı Onları Beni Çok Beğendiler Sevgilimde Teşekkür Etti Şuan Tek Taşım Parmağımda Çok Heyecanlı Bİşey 10 Eylül Nişan

devamı da aynı güzellikte gelir inş tatlım

süpürgesizcadımmmmm allah tamamıza erdirsinnn canım benimm senin adına çok sevindimm umarım biran evvel babanla arandaki sorunlarıda çözüme kavuşturursun

ayyyy

nasıl güzel bişey bu yaaaaaa

canım allah tamamına erdirsin. nişan fotolarını eklersin artıkkk dimiii

kızlar hayramda erkek arkadaşımın annesi bizim evi aramadı yaa

annem çok bozuldu sordu bana neden aramadı diye bilmiyorum dedim

ama erkek arkadaşımın söylediği kadarıyla annem annesini başsağlıı için aramadı diye oda bayramlaşmak için aramamış.

düşünebiliyo musunuz yaa daha adam akıllı tanışmadan birbirlerine trip atıyolar

vuhuuu çok mutlu oldummm şekerimmmmmm

tatlım siizn aileler daha önceden tanıştımı yüzyüze...sadece anneler tanışmıştı dimi..daha ortada böyle ciddi bir şey yok..isteme gibi dimi..ee ozaman annenin aramaması normal...sonuçta kız annesi...bayramda benimkinin annesi aradı annemi,hem bayram kutlama hemde biz tartışmıştık konuyla ilgili anneler konuşssun diye,anneme demişki çekinme sende ara beni isteedğin zaman demiş(sağolsun hani yanlş anlamam gibilerinden) fakat annem nede olsa kız annesi ,daha istemeden aramaz...ama onun annesinin araması lzımddı bence bayramda sonuçta kaç gun kaldı gelmelerine sıcaklık olurdu biraz arada,daha birşey olmadan tripler başlamış ama düzelir canım benim sıkma cnaını

sorma cnm ya o kadar moralim bozuk ki

sonuçta ben kalıyorum arada. ya resmen 3 gün telefon başında bekledim arasın diye. sizin tartışmanızı da hatırlıyorum cnm.

ama ben söylemek istemedim erkek arkadaşıma çünkü çok fazla müdahale etmek istemedim bu konuya. ama yaptıklarına bakar mısın

ben şimdi yarın öbür gün anneme karşı nasıl savunucam bu insanları

bayramda aranmaz mı yaa kız evi gibi naz yapıyolar:26::26:

birde erkek arkadasının ailesi normalde seni arayan bir bayan yanlış hatırlamıyorsam?? başka sebepten aramasa neyse sırf trip atmak için aramamış şimdiden,neyse annene de de çekinmiştir anne daha falan de bariii

annem söyledi zaaten kız evi gibi naz yapıyolar diye ordan ipler biraz gerildi.

o beni hep arar halimi hatrımı sormak için bende sabahın 9unda aradım kutladım bayramını ama o annemi aramadı ya.

bide bugün oğluyla börek göndermiş bana anlamıyorum ki şeytan mı melek mi

Son düzenleme:
canım boşver sen takma kafana,gelmelerine ne kaldı şurda ozaman unutulur düzelirrrr,bak börekte göndermiş belki anneninde gönlünü almak içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…