- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Ne heycani ya artik beklemekten ölücem ne olcak nasil gelcekler aileler birbirini hic tanimiyo annem hala surat yapiyo kafam okadar karisikki
annen niye surat yapıyo canım çok özel değilse hikaye olarak paylaşsana :44:
uzaklık falan mı sorun ? bizimkilerde uzak şehirlerde , kız kardeşim memleketten biriyle evlendi, ben uzak şehir diyince annem ilk başlarda bozuldu falan herkes bozuldu ( babaannem, yengemler.vs ) bende tedirgin oldum haliyletanışmaya geleceklerinde çok kötüydüm ya anlaşamazlarsa falan diye ama hepsi halloldu çok şükür ,kendi kendimi sıkıyomuşum aslında çok sıkmamam gerekiyomuş
kuzum sakın üzülme annen için. onların yanında güler yüzlü ve yumusak olur emin ol ::)) benim babam öyleydi bırak anneyi moralim cok bozuktu ama umduğumgibi cıkmadı kaynastılar gülüştüler birbirlerini beğendiler. Hatta babamla aram biraz dha düzelir gibi oldu.
veeeee bomba gibi bi haber :)) normalde bu hafta bizde onlara gidecektik ama bazı sebeplerden dolayı eylülün sonuna doğru gitme kararı alındı ekim kasım gibide inş söz takılyıor kızlar istemeyegelecekler :)))
canım ailen yasından dolayı biraz beklemeni istiyorsa acele etme sende ,erkek arkadaşın kaç yasında tatlım ?ay canim insallah RABBIM isdeyen herkese nasip eder adina cok sevindin ailelerin kaynasmasi eminim seni cok huzurlu etmisdir ya ne güzell
ay canim insallah RABBIM isdeyen herkese nasip eder adina cok sevindin ailelerin kaynasmasi eminim seni cok huzurlu etmisdir ya ne güzell
canım ailen yasından dolayı biraz beklemeni istiyorsa acele etme sende ,erkek arkadaşın kaç yasında tatlım ?
süpürgesiz cadım çok sevindimmm tatlım benimmmm inşalah geriside hep böyle güzel geçer
Ya canim biraz öyle evet sevgilimin ailesi Kayserili annen Ankarali babamda Ordu:) babama haber yollamislar cokdan dün konusduk ama annem duyar duymaz kiyameti kopardi daha kücüksün para biriktirmedin diye bu arada yasim (19) belki yasim ilk kulaga cok kücük geliyo ama bence hersey yasda degil illa 26-27 yasini beklemek isdemiyorum evlenmek icin laflarim yanlis anlasilmasin ama ben sevdigim insanla yaslanmak isdiyorum vaktin öylece gecmesi degil.ztn 3senedir beraberiz bakalim tam tarih belli degil 9uncu ayin ortasinda gelcekler ama annemin itici tavirlari yüzünden korkuyorum ya geldiklerinde kötü davranirsa diye cünki sevgilimin ailesinide cok seviyorum onlar cok olumluu... :18:
sadece yaşınla ilgilidir evet canım annenin tüm sıkıntısı ,eğer karşı taraf sıcak kanlıysa ve iyi anlaşırlarsa hiç sorun olmaz
naçizane bi tavsiye kabul edersen eğer, annene zaten uzun zamandır görüşüyoruz ,başkasından bişey duyupta canınızı sıkcak bi durum olmasın diye ciddi bişeyler olsun arada dedik,hemen evlenmicez zaten sadece adı belli olsun benim içim rahat etsin ,sizde rahat edin ..vs gibilerinden bişeyler söyleyebilirsin
Dün bitanecik babam sagolsun ikna etti annemi canim yha ztn babama söyledim ben hemen evli olmak isdemedigimi sevgilim insallah 11.ayda asker e gitcek insallah ama ben avusturyada yasiyorum ve burda askerlik sadece 6 ay sürüyo o gelince insallah bakcaz ztn nisan dügün tarihine aslinda sormak isdedigim bisi daha var biz ankaraliyiz ve onlarda kayserili ya sence araya onun ve benim ailemi taniyan birini katmak ii olurmu yoksa sadece annesiyle babasi mi gelsin nasilsa babam önce iliskim oldugunu biliyo zaten ayip olurmu sadece onlar gelse ya :44:
bence kendileri gelsinler ailecek yani benim görüşüm bu şekilde çünkü arada biri olunca risk oluyor iyi de olabilir kötüde olabilir, taraflar birbirini tam tanıyamayabilir ,en iyisi sadece ailelerin olması
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben atlattım Allahıma sükür herşey cok güzel gitti :)) Aileler kaynastı annemler cok beğendi karsı tarafı babamla hala konusmuyoruz bayramlasmak isteedim ona bile surat yaptı ama onlara karsı iyiydi neyseki. onlarda bizleri beğenmişler. elbise giydim sifon fusya rengi saclarım sarı ve fön cektim birde siyah rugan bilekten bağlı ayakkabılarımı giydim. sohbet havasında geçti. Allah tamamına erdirsin dediler bizim için.Erkek arkadasım cok heyecanlıydı herkes beni cok beğendi. Babası yanına oturttu. Toplam 7 kişi geldiler. menüde ise :
mercimekli köfte
kıymalı su böreği
peynirli kol böreği
baklava
sarma dolma
zeytinli mülföy
elmalı mülföy
ve cikolata ikram ettik.
çay içtiler kahve yapmadık kalktılar. sorduk ama kalkalım artık dediler.
cok sevindiler mutlu oldular bizide davet ettiler en yakın zamanda gelin dediler. siz n zaman müsait olrsanız dedim. anneside o zaman bi iki hafta içinde buyrun arayayım ben sizi dedi. iadei ziyarette bulunacağız. Sonrası Allah kerim. erkek arkadasım bi kere daha asık oldm hayatım utanmasam isteyecektim direkt babama söyleyip dedi.
Hersey o kadar güzeldiki. kız kardeside servise kalkıp yardm etti o kadar otur dememe rağmen durmadı. Allah sizlerede nasip etsin bu mutlulugu. Ailesi mutluluktan uuyuyamamıs. Cok yakısıyorlar dediler. Allahıma sükürler olsun. Cok mutluyuz. :)))
Bu cumada doğum günüm eğlenceye gideceğiz hemde kardesi sözlendi onun sözünü kutlaayacağız.
veeeeee ailem sözlenmeyi kabul etti :)))
Kızlarrr Benimde Dün İsteme Olduu Herşey Çok Güzel Çok İyi Anlaştılar Babam Aşağıya Kadar Uğurladı Onları Beni Çok Beğendiler Sevgilimde Teşekkür Etti Şuan Tek Taşım Parmağımda Çok Heyecanlı Bİşey 10 Eylül Nişan
Kızlarrr Benimde Dün İsteme Olduu Herşey Çok Güzel Çok İyi Anlaştılar Babam Aşağıya Kadar Uğurladı Onları Beni Çok Beğendiler Sevgilimde Teşekkür Etti Şuan Tek Taşım Parmağımda Çok Heyecanlı Bİşey 10 Eylül Nişan
kızlar hayramda erkek arkadaşımın annesi bizim evi aramadı yaa
annem çok bozuldu sordu bana neden aramadı diye bilmiyorum dedim
ama erkek arkadaşımın söylediği kadarıyla annem annesini başsağlıı için aramadı diye oda bayramlaşmak için aramamış.
düşünebiliyo musunuz yaa daha adam akıllı tanışmadan birbirlerine trip atıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?