Kizlar cok sinirliyim. Nisanlimla ben yurtdisinda calisiyoruz. Bayram nedeniyle bunun arkadaslari geldi. Biri evli cift, digeri bekar arkadasi. Bir haftadir buradalar. Insan bni de cagirmaz mi? Tanistirmaz mi? Nisanlim tam bir odun, her gun mesaj atiyor buraya gittik sunu yaptik vs. Neymis ben katilirsam bekar olan arkadasi kendini cok yalniz hissedecekmis. Boyle sacmalik duymadim. Arkadaslarin gidene kadar gorusmeyelim, sonra da gorusur muyum muamma dedim. Artik ne hali varsa gorsun
bu konu çok ilgimi çekti. eşime sordum. Nişanlıyız, arkadaşların geliyo, sen beni çağırmıyosun gezmeye giderken, sence bu durum normal mi dedim. 'Eğer seninle gerçekten evlenmeyi düşünmüyosam normal' dedi
bu konu çok ilgimi çekti. eşime sordum. Nişanlıyız, arkadaşların geliyo, sen beni çağırmıyosun gezmeye giderken, sence bu durum normal mi dedim. 'Eğer seninle gerçekten evlenmeyi düşünmüyosam normal' dedi
Normal mi dedi??? Ama orda evli bir cift var (nisanlisinin söyledigine göre), yani bir bayan daha var.. Onu da söylediniz mi esinize???
Bence Cok sacma..
Benim esim sadece ERKEK arkadaslariyla bulusdugunda beni cagirmazdi, simdide yapmaz... Ama arkadaslarindan biri sevgilisini, nisanlisini yaninda getirmisse, beni de alirdi.. budur normal olan..
Ay pardon yanlis okumusum
nil11 arkadain baska bir arkadasi uyarmasi sonucu bende tekrar okudum yazdigini
Merhaba,
Nisani bozdum. Nisanlimla konustum, henuz evlilik konusunda net dusunemdigini, biraz daha zamana ihtiyaci oldugunu, islerin dogal sekliyle ilerlemesini istedigini soyledi. Benimle ilgili kafasi net degilmis, nisanlilik tanisma evresi dedi, evleniriz veya evlenmeyiz bunu zaman gosterecekmis. Nisani bozuyorum dedim, hala diyor ki gorusmeye devam edelim belki kafam netlesir. Cok moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?