- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
bana gore asılamaz. Yani affedemiyorum bazı seylerı.. Zaten su saatten sonra affetsem de eskısı gıbı olmaz hıc bısey en ıyısı boyle kalmak daha ıyı. Ama annem barısmayı cok ıstıyor da benım ıcım kaldırmıyor.gercekten zor..peki aileyle asilamiyacak durumlar mi niye bu hale geldiniz canim
Anneyle küs kalınmaz. Kalınmamalı bence. 3 aylık bebeğim var evet hatalar yapabilirim üzüp kurabilirim ama anneyim sonra pişman olup gönlünü almak isterim kokusunu almadan duramam çünkü. Annenizle küs kalmayın şuan yaşadığı duyguyu anne olmadan anlayamazsınız.bana gore asılamaz. Yani affedemiyorum bazı seylerı.. Zaten su saatten sonra affetsem de eskısı gıbı olmaz hıc bısey en ıyısı boyle kalmak daha ıyı. Ama annem barısmayı cok ıstıyor da benım ıcım kaldırmıyor.
iş ortamındaki arkadaslıklara da pek inanmıyorum samımı gelmıyor bana... zaten pek arkadas olabıleceım tıp yokMesleğiniz ne? İş ortamında çok fazla kişi tanıma imkanınız oluyor. Kendinizi biraz sosyalleşmeye teşvik etseniz?
"Siz pişman olup gönlünü almak isterim" diyorsunuz dogru olan da bu. Ama zaten benım, annemı affetmeme nedenim de bu .. Beni araması gereken zamanlarda aramadı, destek olmadı boşanma sürecimde kaçtı resmen... Şimdide ben düzlüğe çıkınca rahata erınce piyasaya cıktı 3 yıl sonra barısmak ıstıyor ben bu yuzden affetmıyorumAnneyle küs kalınmaz. Kalınmamalı bence. 3 aylık bebeğim var evet hatalar yapabilirim üzüp kurabilirim ama anneyim sonra pişman olup gönlünü almak isterim kokusunu almadan duramam çünkü. Annenizle küs kalmayın şuan yaşadığı duyguyu anne olmadan anlayamazsınız.
Ve ailenizle birazda olsun düzeldiğinizde bu yalnızlık hissinizde azalacaktır. Bayramlarda ailenin eksikliği daha çok koyar
Aynen ben de oyle yapmaya calısıyorum ama illa ki bir yerde hüzünleniyorum tadını çıkaramıyorum.. Teşekkürler..Seni cok iyi anliyorum canim. Ben de babamla yillardir küsüm. Barış, o senin canindir kanindir diyorlar ama anlamiyorlar. Insanin canindan kanindan olan insanlarin bunlari yapmasi daha da koyuyor. Yabanci biri olsa belki coktan affedilirdi ama anne baba olunca affetmesi, eskisi gibi olmasi cok zor.
Sana tavsiyem yalniz olmaktan mutsuz olma. Tadini cikar. Nice insan var etrafinda onlarca kisi varken bile mutsuz. Su an senin gibi olmak isteyen o kadar cok kisi varki.. Madem degistiremiyorsun, mevcut durumundan tad almaya bak. Hayati bu kadat ciddiye alma. Gez eglen..
onu bıle haketmıyolarama en azindan bayramlarda arayip kutla en azindan ailem var deyip o boslugu doldurmaya calis
Cok ıyı moral oldu yazdıklarınız.. tesekkurlerYalnız değilsin, senin gibi çok insan var. Ben de yıllardır bayram yılbaşı doğumgünü gibi özel günleri yalnız geçiririm, bazen müsait olurlarsa arkadaşlarla plan yaparız. Hayatta herkes herşeye sahip olamıyor, bazılarımız için de bu aile sevgisinden ve bağından yoksun kalmak anlamına geliyor.
Ben özel günlerde kendime hediye alırım, yalnız da olsam güzel bir sofra kurarım, tatilse tatilin keyfini çıkarırım. Üzülüp bunalıma girmek ne yazık ki çözüm değil. Sana gösterilmesini istediğin değeri ve sevgiyi sen kendine göster.
Ne yazık ki insanlar normalde 365 gün içinde bilmeseler hiç bunalıma girmeden geçirecekleri günleri bu 'hepimiz tam da bugün mutlu olmalıyızzz' 'aile özel günde birarada değilse birey mutsuz olmalı' zorlaması yüzünden eksik ve depresif hissederek geçiriyor. Bugün kendini mutlu edecek birşeyler yap, eminim daha iyi hissedeceksin.
kesinlikle sebebi aile...Bu mutsuzlugunun sebebi ailenle gorusmemek. Cok büyük sorunlar yoksa bence barismalisin. O bosluk ne arkadas ne yar la dolmaz.
Sanırım yalnız oldugumu bile bile erkek arkadasımın beni önemsememesi yeterince değer vermeyip beni kucaklamaması sonunda da ayrılması var olan yalnızlığıma da darbe vurdu...Erkek arkadasınızdan ayrıldığınız için mi bu kadar mutsuzsunuz? Yanlız kaldığınız için mi? Sırf yanlızım diye sizi haketmeyen birini(öyleyse tabi)aklınıza getirmeyin. Hayat mucizelerle doludur. Bekleyin sabredin
Sanırım yalnız oldugumu bile bile erkek arkadasımın beni önemsememesi yeterince değer vermeyip beni kucaklamaması sonunda da ayrılması var olan yalnızlığıma da darbe vurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?