Bayramin ilk günü

Solaryumm

Aşk sandığın kadar değil yandığın kadardır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2021
95
84
3
Evlendikten sonraki 3 .bayramımız olacak. Bayramın 1.gunu kv kp ile birlikte olacağız . Evliliğimizin ilk yilindayiz daha ve hep böyle mi olacak .sizlerde nasıl oluyo merak ediyorum

Evlendikten sonraki 3 .bayramımız olacak. Bayramın 1.gunu kv kp ile birlikte olacağız . Evliliğimizin ilk yilindayiz daha ve hep böyle mi olacak .sizlerde nasıl oluyo merak ediyorum
bu sizin tercihiniz olmak istemezseniz olmayın ama aynı apartmanda iseniz hep böyle olur

Siz ne istiyorsunuz, ilk gunu esinizle gecirmek mi, kendi ailenize gitmek mi?

Zorunluluk degil tabi ki. Isteginiz neyse esinizle konusun. Bizim kesin bi kural yok. Kendi annemle yasiyorum zaten. Genelde kayinvalidem de bize gelir. Veya biz gideriz. Bazi bayramlar tatile gideriz hic bi aile buyugunu gormeyiz.
Simdi kayinvalideme geldim muhtemelen bayrama kadar kalir sonra dönerim. Sıkılırsam daha erken dönerim.

bu sizin tercihiniz olmak istemezseniz olmayın ama aynı apartmanda iseniz hep böyle olurherke

bu sizin tercihiniz olmak istemezseniz olmayın ama aynı apartmanda iseniz hep böyle olur
Farklı illerdeyiz hepimiz.arefe günü eşimin ailesine gidip ilk günü orada geçiriyoruz daha sonra kendi aileme 2.veya 3.gun geçiyoruz duruma göre.esimle de konuştum ama bizde adet bu diyo.ben de çok ustelemiyorum şimdilik

Siz ne istiyorsunuz, ilk gunu esinizle gecirmek mi, kendi ailenize gitmek mi?

Zorunluluk degil tabi ki. Isteginiz neyse esinizle konusun. Bizim kesin bi kural yok. Kendi annemle yasiyorum zaten. Genelde kayinvalidem de bize gelir. Veya biz gideriz. Bazi bayramlar tatile gideriz hic bi aile buyugunu gormeyiz.
Simdi kayinvalideme geldim muhtemelen bayrama kadar kalir sonra dönerim. Sıkılırsam daha erken dönerim.
Kendi aileme gitmek istiyorum yani en azından bir bayramda eşimin ailesi bir bayramda benim ailem gibi.ama malesef eski adetleri degistirmek kolay olmuyo.esim beni kırmaz normalde ama kv ile aramız zaten 🍋 .bide bu tarz sorunlarla yipranmayalim diyo

Her ailede farklıdır bence.
Ben hiç sevmem bayram ziyaretleri mesela.
Biz ya tatile ya da başbaşa evde geçirmeyi tercih ederiz.

Forumda yeniyim tam olarak alisamadim daha sistemi çözmeye calisiyorum

Aboo biz bayramda ziyarete gitmesek kv küser bize bide onunla uğraş
Bayram dışı zamanlarda ziyaretlerimiz karşılıklı mutlu geçtiği için sıkıntı olmuyor.
Bayramı sevmediğimi bilir,tatil olarak değerlendirmek isterim.
Zaten kayınvalidem de çok anlayışlı bir insandır çok şükür.

Farklı illerdeyiz hepimiz.arefe günü eşimin ailesine gidip ilk günü orada geçiriyoruz daha sonra kendi aileme 2.veya 3.gun geçiyoruz duruma göre.esimle de konuştum ama bizde adet bu diyo.ben de çok ustelemiyorum şimdilik
O zaman üstelemeyin adam sizi 3 gün orda tutmuyormuş ya 1 günde kalın ne olucak ki yada önceden olan yapın tatile çıkın

2 yıldır evliyim hem kv lere gittik önce, bem de fazla polemik yapmadım çünkü eşim beni bunaltmıyor ille de orda tüm gün durayım diye ..

2 yıldır evliyim hem kv lere gittik önce, bem de fazla polemik yapmadım çünkü eşim beni bunaltmıyor ille de orda tüm gün durayım diye ..
Ben aileme çok bağlı ve özellikle babamı çok seven biriyim.ve bayramlar bizde çok özel olur tatlılar sarmalar yapılır .eşimin ailesinde bu tarz şeyler yapilmiyo ve ister istemez ben de ailemle o heyecanı yaşamak istiyorum. Ama şimdilik hep 2.planda kalacak benim ailem malesef

Ben aileme çok bağlı ve özellikle babamı çok seven biriyim.ve bayramlar bizde çok özel olur tatlılar sarmalar yapılır .eşimin ailesinde bu tarz şeyler yapilmiyo ve ister istemez ben de ailemle o heyecanı yaşamak istiyorum. Ama şimdilik hep 2.planda kalacak benim ailem malesef
Benim eş ailesi yapıyor o yüzden pek aramıyorum galiba, haklısınız ..

Ben yerinizde olsam ilk gun es ailesine gidip aradan cikarip 2. Ve 3. Gunu rahat rahat kendi ailemle gecirirdim :)

Kendi aileme gittigimde uzerimde "daha oraya gidicez" baskisi olmasin 🙈😝

Ya böyle bir adet olabilir mi? Mantıklı düşünün bir. Neymiş adet? Eşinizden biraz büyük erkekler bayramda hep ailesine mı gelmiş önce? Kraliyet ailesi mı ki bu katı kurallar olsun. Siz de bizim ailede de adet ilk gün beraber olmak deyin. Sanki 1000 yıllık kemikleşmiş değiştirmesi de ona göre uzun süren şeylermiş gibi nizde adet bu demezler mı. Karsidaki de haa tamam o zaman demez mi

Bir bayram kendi ailesiniz, bir bayram eş ailesine giderseniz taraflar kırılır. Bence böyle daha adil. Ama bir bayram ilk gün sizin ailenizde, diğer bayram ilk gün eş ailesinde olabilir.
Bende ilk evliliğimde her bayram kesinlikle eş ailesinin yanına gider, onların evinde kalırdım. Bütün sene insanlar bayramı bekliyor. Eksik bırakmamak lazım.

Back
X