- 30 Haziran 2021
- 95
- 84
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sizin tercihiniz olmak istemezseniz olmayın ama aynı apartmanda iseniz hep böyle olurEvlendikten sonraki 3 .bayramımız olacak. Bayramın 1.gunu kv kp ile birlikte olacağız . Evliliğimizin ilk yilindayiz daha ve hep böyle mi olacak .sizlerde nasıl oluyo merak ediyorum
bu sizin tercihiniz olmak istemezseniz olmayın ama aynı apartmanda iseniz hep böyle olurherke
Farklı illerdeyiz hepimiz.arefe günü eşimin ailesine gidip ilk günü orada geçiriyoruz daha sonra kendi aileme 2.veya 3.gun geçiyoruz duruma göre.esimle de konuştum ama bizde adet bu diyo.ben de çok ustelemiyorum şimdilikbu sizin tercihiniz olmak istemezseniz olmayın ama aynı apartmanda iseniz hep böyle olur
Kendi aileme gitmek istiyorum yani en azından bir bayramda eşimin ailesi bir bayramda benim ailem gibi.ama malesef eski adetleri degistirmek kolay olmuyo.esim beni kırmaz normalde ama kv ile aramız zatenSiz ne istiyorsunuz, ilk gunu esinizle gecirmek mi, kendi ailenize gitmek mi?
Zorunluluk degil tabi ki. Isteginiz neyse esinizle konusun. Bizim kesin bi kural yok. Kendi annemle yasiyorum zaten. Genelde kayinvalidem de bize gelir. Veya biz gideriz. Bazi bayramlar tatile gideriz hic bi aile buyugunu gormeyiz.
Simdi kayinvalideme geldim muhtemelen bayrama kadar kalir sonra dönerim. Sıkılırsam daha erken dönerim.
Aboo biz bayramda ziyarete gitmesek kv küser bize bide onunla uğraşHer ailede farklıdır bence.
Ben hiç sevmem bayram ziyaretleri mesela.
Biz ya tatile ya da başbaşa evde geçirmeyi tercih ederiz.
Bayram dışı zamanlarda ziyaretlerimiz karşılıklı mutlu geçtiği için sıkıntı olmuyor.Aboo biz bayramda ziyarete gitmesek kv küser bize bide onunla uğraş
O zaman üstelemeyin adam sizi 3 gün orda tutmuyormuş ya 1 günde kalın ne olucak ki yada önceden olan yapın tatile çıkınFarklı illerdeyiz hepimiz.arefe günü eşimin ailesine gidip ilk günü orada geçiriyoruz daha sonra kendi aileme 2.veya 3.gun geçiyoruz duruma göre.esimle de konuştum ama bizde adet bu diyo.ben de çok ustelemiyorum şimdilik
2 yıldır evliyim hem kv lere gittik önce, bem de fazla polemik yapmadım çünkü eşim beni bunaltmıyor ille de orda tüm gün durayım diye ..Evlendikten sonraki 3 .bayramımız olacak. Bayramın 1.gunu kv kp ile birlikte olacağız . Evliliğimizin ilk yilindayiz daha ve hep böyle mi olacak .sizlerde nasıl oluyo merak ediyorum
Ben aileme çok bağlı ve özellikle babamı çok seven biriyim.ve bayramlar bizde çok özel olur tatlılar sarmalar yapılır .eşimin ailesinde bu tarz şeyler yapilmiyo ve ister istemez ben de ailemle o heyecanı yaşamak istiyorum. Ama şimdilik hep 2.planda kalacak benim ailem malesef2 yıldır evliyim hem kv lere gittik önce, bem de fazla polemik yapmadım çünkü eşim beni bunaltmıyor ille de orda tüm gün durayım diye ..
Benim eş ailesi yapıyor o yüzden pek aramıyorum galiba, haklısınız ..Ben aileme çok bağlı ve özellikle babamı çok seven biriyim.ve bayramlar bizde çok özel olur tatlılar sarmalar yapılır .eşimin ailesinde bu tarz şeyler yapilmiyo ve ister istemez ben de ailemle o heyecanı yaşamak istiyorum. Ama şimdilik hep 2.planda kalacak benim ailem malesef
Ben aileme çok bağlı ve özellikle babamı çok seven biriyim.ve bayramlar bizde çok özel olur tatlılar sarmalar yapılır .eşimin ailesinde bu tarz şeyler yapilmiyo ve ister istemez ben de ailemle o heyecanı yaşamak istiyorum. Ama şimdilik hep 2.planda kalacak benim ailem malesef
Ya böyle bir adet olabilir mi? Mantıklı düşünün bir. Neymiş adet? Eşinizden biraz büyük erkekler bayramda hep ailesine mı gelmiş önce? Kraliyet ailesi mı ki bu katı kurallar olsun. Siz de bizim ailede de adet ilk gün beraber olmak deyin. Sanki 1000 yıllık kemikleşmiş değiştirmesi de ona göre uzun süren şeylermiş gibi nizde adet bu demezler mı. Karsidaki de haa tamam o zaman demez miFarklı illerdeyiz hepimiz.arefe günü eşimin ailesine gidip ilk günü orada geçiriyoruz daha sonra kendi aileme 2.veya 3.gun geçiyoruz duruma göre.esimle de konuştum ama bizde adet bu diyo.ben de çok ustelemiyorum şimdilik