Siz BEnim Önceki mesajlarımı okumadınız galiba.Ben misafir ağırlamaktan gayet hoşnutum ki misafirin bereket olduğunu da çok iyi bilirim .Çalışan olmama rağmen sık sık eşimin bekar arkadaşlarını çağırırız sevaptır,evinde sıcak aş pişmiyor diye..Şükür rabbime ailemden o terbiyeyi aldım.Mesajlarımı okusa idiniz neyden yakındığımı beni asıl kızdıran durumun ne olduğunu anlar boşuna o güzel parmacıklarınızı yormazdınız..
arkadaşım o kadar doğru söylüyorsun ki..bende bunu anlamayan sırf '' aman gelinimiz bize şunları şunları yaptı" deyip te kabaram kabaram dolanmak için bizleri böyle zan altına sokan insanları sevmiyorum..Ben tatlı dilimle doyururum onları zaten.ama gösteriş meraklısı olunca karşı taraf sırf eşine laf gelmesin diye yapma mecburiyetinde kalıyorsun.
Yalnız canım bende iki bistüvi ile göndermiyorum rica ediyorum dikkat edin yazdıklarınıza.karşı tarafın adeti odur benim ailemin adeti de budur. iki çay bisküvi diyerik 'hakaret' ettiğiniz menüyü sayayım ,
fellah köftesi
poğaça
3 çeşit börek
tatlı(2 çeşit biri hazır diğeri el yapımı)
yaprak sarma
kırmızı biber ve yeşil biber dolması
kömbe
sence ?iki çay bisküvi mi?
yazık günah ...Biliyorum ama dediğiniz gibi aile huzurumun da bozulmaması için yapmak zorundayım .