Bayramlarini kutlar miydiniz?

Arkadas grubumuzda bir kac kisiyle bir gerginlik oldu. Karsi taraftan ozellikle canimi acitmak icin biseyler soyleyenler oldu. Olayla ilgili konuşup ben hallettiğimizi düşünürken Özellikle gıcıklık yapmaya çalıştı . Olaylar yeni oldu tekrar konuşmadık. Siz olsanız sizi kıran kişilere bayram mesajı atarmıydınız ? Ondan mı beklerdiniz ?
Atmazdim. Umrumda da olmazdi

Arkadas grubumuzda bir kac kisiyle bir gerginlik oldu. Karsi taraftan ozellikle canimi acitmak icin biseyler soyleyenler oldu. Olayla ilgili konuşup ben hallettiğimizi düşünürken Özellikle gıcıklık yapmaya çalıştı . Olaylar yeni oldu tekrar konuşmadık. Siz olsanız sizi kıran kişilere bayram mesajı atarmıydınız ? Ondan mı beklerdiniz ?

Iletisimi tamamen keserdim.

Hayatımın büyük bölümünde herkesi idare eden taraf oldum. Ancak artık limitim doldu açıkcası. Kimseye haddinden fazla değer vermiyorum. Atmam bu yüzden. Gerek yok. Fazla mütevazı davranınca karşı taraf ezik olarak görüp her istediğini yapıyor. Maalesef gerçek bu. Boşverin siz de onlar atsın.

Konuştuğum arkadaş çevresini kutlamıyorum kalaki laf sokup,canımı yakanı kutlayım.

Ben en yakın arkadaşlarıma bile bayram mesaji atmıyorum. Bence samimiyetsiz bir davranış. Bugün telefonuma bir sürü toplu mesaj gibi atılan bayram tebrigi geldi. Yani mana ne ki gerçekten? Bilen varsa açıklasın...
Atma, bir şey olmaz.

Atmazdım. Siz de atmayın. Onlar atarsa da 'teşekkür ederim, senin de' yazıp geçin.

Ben en yakın arkadaşlarıma bile bayram mesaji atmıyorum. Bence samimiyetsiz bir davranış. Bugün telefonuma bir sürü toplu mesaj gibi atılan bayram tebrigi geldi. Yani mana ne ki gerçekten? Bilen varsa açıklasın...
Atma, bir şey olmaz.
İşte kutlamadı denmesin diye. Mecburiyetten. Ben de tanıdıklarıma toplu mesaj gönderdim az önce. Toplu mesaj olduğu da baya belli yani.

İşte kutlamadı denmesin diye. Mecburiyetten. Ben de tanıdıklarıma toplu mesaj gönderdim az önce. Toplu mesaj olduğu da baya belli yani.
Saçma bence ya. Ananemi,babamı,annemi kutladım bitti gitti. Yalandan samimiyetsiz insanların cumasini kutlasam ne,bayramını kandilini kutlasam ne... Sevdiğim biridir,bir duasi-hastasi vardır 'bugun kadir gecesi,sana da şifa için dua edeceğim. İnşallah her şey geçecek' diye mesaj atılır mesela. Bu bence samimi ve sevgi dolu bir mesajdır . Ama iş arkadaşlarima toplu halde
hayırlı kandiller/ bayram gelir ellere,sevgi verir dillere,ver öpeyim elini,elin girsin... Yazsam ne olacak , yazmasam ne olacak.

Samimiyetsiz eylemleri sevmiyorum:)

Aramızdaki hukuka bağlı eğer düzgün makul bi insansa insan kaybetmeyi sevmem ben alttan alabilirim, nitekim idare ettiğim insanlar da oldu, sonrasında özlüyorsam arada bi kahve içmek için arkadaşlığını arıyorsam mesaj atardım yokluğunu farketmiyorsam takılmazdım. Beşer şaşar hata yapar kimse kusursuz değil.

Ama iş arkadaşlarima toplu halde
hayırlı kandiller/ bayram gelir ellere,sevgi verir dillere,ver öpeyim elini,elin girsin... Yazsam ne olacak , yazmasam ne olacak.
O tür mesajları ben de aşırı zorlama buluyorum 😂 Benim klasik mesajım bellidir: 'Bayramınız kutlu olsun, nicelerine erişmek dileğiyle' vs.. En azından daha az samimiyetsiz. 😄

Aramızdaki hukuka bağlı eğer düzgün makul bi insansa insan kaybetmeyi sevmem ben alttan alabilirim, nitekim idare ettiğim insanlar da oldu, sonrasında özlüyorsam arada bi kahve içmek için arkadaşlığını arıyorsam mesaj atardım yokluğunu farketmiyorsam takılmazdım. Beşer şaşar hata yapar kimse kusursuz değil.

bilemiyorum işte aradayım netice de en son o beni kırdı isterse eğer o da mesaj atabilir diyorum ama muhtemelen ona sorsanız ben çok kabahatliyim

Ben akrabaları bile bayramda ararken angarya gibi geliyor, arkadaş umurumda bile olmaz.

Hayır atmazdım atarlarsa nezaketen cevap yazardım o kadar.

Atmam, hatta numarasıda kalmaz telimde. Özellikle canımı acıtmak için ağır konuşan insanın hayatımda işi yok.

Atmam, hatta numarasıda kalmaz telimde. Özellikle canımı acıtmak için ağır konuşan insanın hayatımda işi yok.

Çok haklısınız ama inanın bu insanlardan o kadar çok var ki fevrilik bunun adı yada narsistlik artık ne derseniz. Bunlara ben tepki vermeyerek yaklaşıyorum asıl o zaman deli oluyolar ve bu da çok hoşuma gidiyor

Çok haklısınız ama inanın bu insanlardan o kadar çok var ki fevrilik bunun adı yada narsistlik artık ne derseniz. Bunlara ben tepki vermeyerek yaklaşıyorum asıl o zaman deli oluyolar ve bu da çok hoşuma gidiyor
Ben kendime ne iyi gelecekse onu yaparım bu gibi durumlarda. Önce mesajları fotoları silerim sonra numaralarını sonrada engellerim. Hem hatırlamam hem görmem tamamen biter benm için onların umursadığımı düşünmeleri umrumda olmaz sadece bana bu iyi geldiği için böyle yaparım ve şimdiye kadar engellediklerimden hiç pişman olmadım hepside bi şekilde kudurdu ulaşmaya çalıştı

Back
X