Bayramlarini kutlar miydiniz?

Ben kendime ne iyi gelecekse onu yaparım bu gibi durumlarda. Önce mesajları fotoları silerim sonra numaralarını sonrada engellerim. Hem hatırlamam hem görmem tamamen biter benm için onların umursadığımı düşünmeleri umrumda olmaz sadece bana bu iyi geldiği için böyle yaparım ve şimdiye kadar engellediklerimden hiç pişman olmadım hepside bi şekilde kudurdu ulaşmaya çalıştı

maalesef ben bu kadarını yapamam çünkü mecburen iletişim için de olmam gereken kişiler.
Ki zaten bu tepkiler bana biraz abartı geldi yani onları engellemeden de yoksayabilirim yada iletişimi belli bi seviyede tutarım ve bu durum bana asla zarar vermez.
Herkesin tarzı farklı tabiki ne iyi hissettiriyosa onu yapmalı.

maalesef ben bu kadarını yapamam çünkü mecburen iletişim için de olmam gereken kişiler.
Ki zaten bu tepkiler bana biraz abartı geldi yani onları engellemeden de yoksayabilirim yada iletişimi belli bi seviyede tutarım ve bu durum bana asla zarar vermez.
Herkesin tarzı farklı tabiki ne iyi hissettiriyosa onu yapmalı.
İletişim şartsa engellemek olmaz tabi. Siz konuşmaya devam ettiğinizde yine aynı şeyleri tekrarladıkları için bunu önerdim ki ben uyguluyorum abartı olduğunu da düşünmüyorum 🤷

İletişim şartsa engellemek olmaz tabi. Siz konuşmaya devam ettiğinizde yine aynı şeyleri tekrarladıkları için bunu önerdim ki ben uyguluyorum abartı olduğunu da düşünmüyorum 🤷
iletişim devam edecek ama mesafe koyulacak isteyince oluyor aslında, daha az görüşme daha az sohbet daha az paylaşım ve huzur 😃
çok bariz bir hata varsa hakaret vs tabiki iletişim tamamen de kopabilir ama aynı ortamda çalışırken minimal sürmek zorundaz

iletişim devam edecek ama mesafe koyulacak isteyince oluyor aslında, daha az görüşme daha az sohbet daha az paylaşım ve huzur 😃
çok bariz bir hata varsa hakaret vs tabiki iletişim tamamen de kopabilir ama aynı ortamda çalışırken minimal sürmek zorundaz
Tabi o zaman olmaz

Atmam zaten 3 4 sene öncesine kadar bayram dogum gunu vs herkesi arar sorar bayramlarini kutlardim artik hic içimden insanları aramak gelmiyor boyle naz niyaz edeni hiç sallamam

Atmam zaten 3 4 sene öncesine kadar bayram dogum gunu vs herkesi arar sorar bayramlarini kutlardim artik hic içimden insanları aramak gelmiyor boyle naz niyaz edeni hiç sallamam
Ben oldum olası sevmem aslında ama aynı gruptan olunca bekliyolar. Beni aramayanı da niye aramadın demem. Mesaj atmadım onlardan da gelmedi iyi ki atmamışım çoğunluğun sesini dinledim :))

Son düzenleme:
Hayır, atmam.

Şimdi okudum, hatalı olan sizmişsiniz. Eğer arkadaşlığınız devam etsin istiyor ve kendinizi affettirmek istiyorsanız, sizin bayram mesajı atmanız lazım.

Hayır, atmam.

Şimdi okudum, hatalı olan sizmişsiniz. Eğer arkadaşlığınız devam etsin istiyor ve kendinizi affettirmek istiyorsanız, sizin bayram mesajı atmanız lazım.
Olay şöyle oldu ben hata yaptım bunu konuştuk ve hallettik. Yani ben öyle sanıyormuşum. Sonraki görüşme de toplu ortamda özellikle canımı yakmak için diye düşünüyorum olmadık şeyler söyledi ses çıkarmadım. Sebebini sormadım öyle kaldı. Yani başta haklıydı evet ama ben özür diledim sonra yedirememiş demekki saldırmaya başladı. Ben böyle anladım. Bilemiyorum atmadım o yüzden

Bunca zaman alttan aldigim insanlar bu bayram kapıma geldiler. Cunku geçen yıllarda yeniden doğdum. Meger insan hayatinda iki kez dogarmis biri anasindan biri hatalarindan.

Arkadas grubumuzda bir kac kisiyle bir gerginlik oldu. Karsi taraftan ozellikle canimi acitmak icin biseyler soyleyenler oldu. Olayla ilgili konuşup ben hallettiğimizi düşünürken Özellikle gıcıklık yapmaya çalıştı . Olaylar yeni oldu tekrar konuşmadık. Siz olsanız sizi kıran kişilere bayram mesajı atarmıydınız ? Ondan mı beklerdiniz ?
Atmazdım karşı taraf kırgınlığımı anlasın diye. Atarsanız karşı taraf ne yaparsam alınmıyor diyip daha çok kıracak hareketlerde bulunuyor. Karşı taraftan durumu anlayıp mesaj atmasını beklerdim, yapmıyosa arladaşlığımı bitirirdim.

Atmazdım karşı taraf kırgınlığımı anlasın diye. Atarsanız karşı taraf ne yaparsam alınmıyor diyip daha çok kıracak hareketlerde bulunuyor. Karşı taraftan durumu anlayıp mesaj atmasını beklerdim, yapmıyosa arladaşlığımı bitirirdim.
Çok teşekkür ederim ben de böyle yapıyorum sanırım şu an. İyi ki mesaj atmamışım. Ben bile isteye üzmek istemedim çünkü özrümü de diledim. Kendileri bilir. Olmasa da arkadaşlık biter dediğiniz gibi

Back
X