Bayramlıklarımızı çekelim görelim:)

haksevercim üzerinde de görürüz inşallah özellikle kazagın nasıl duruyor merak ettim kombinasyonun cok hoş olmuş güle güle giy tatlım ben de koyayım yarın :)

hpim1347.jpg

dizlerime kadar uzanıyor hırkam. İçine boğazlı siyah badi giymeyi düşünüyorum. Kemeri de üzerine takacağım.

hpim1349.jpg

hpim1350.jpg

hpim1345.jpg

hpim1352.jpg

bunlar da benim bayram kıyafetlerim kızlar. Hepsini tek mesajda koymak istedim çünkü çok uzun sürüyor yüklemesi. İnşaallah başarabilmişimdir.

Teşekkür ederim canım.
Birkaç ay önce ben de rengini beğendiğim için almıştım. Hafta sonu da ayakkabım hariç diğerlerini tamamladım.
Bu arada kemerim hasır gibi desenli ama resimde belli olmadı :(

Son düzenleme:
cnm çok şık eşarbına bittim kare kare ben de alcam ya her bayram böle son güne kalıyorum:bbo:

ilaydahey bayramlıkların çok şeker

bende dün bişeyler aldım bayramlık olarak değil aslında aklımdan geçmedi bayram olduğu

madem öyle bayramlık olarak kullanıyım bende opuyorumnanaktan

eve erken gidersem çeker eklerim

haksever güle güle gy çok gzller..çizmeler tam benm tarzım bayılırım çizgiliyeeee:))

Merhaba Arkadaşlar,
Bunlar da benim bayramlık cicilerim opuyorumnanaktan
3394.jpg
[/url][/IMG]
3353.jpg
[/url]
3386.jpg
[/url][/IMG]

phenomen elbisen çok güzel..çok hoşuma gitti..nekadara nerden aldın acaba...

Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inş opuyorumnanaktan Ve emin ol üstümde daha hoş duruyor,telefonla çektiğim için detayları pek belli olmamış,mesela etek ucunun ön kısmı büzgülü duruyor çünkü dikişle tutturulmuş, yakasındaki fırfırları hafif kabarık duruyor ve yakasında birde kurdela var kaydirigubbakcemile2 Pendikteki Eser mağazasından 100 milyona aldım, Fatihte de var Eser mağazası bulabilirsin oralarda..kaydirigubbakcemile5

Back
X