Bayyz'ın Diyet Günlüğü

ne diyorsun arkadasım burada herkesin hür iradesi aklı mantıgı bilinci var,neden insanların şevkini kırıyorsun diyeti saglıklsız buluyorsan sen yapmazsın olur biter.ayrıca 100 kilo olsa seni ilgilendirir mi hayır,herkes ne yaparsa kendine yapar bu hayatta lütfen yorumlarını kendine sakla,olumsuz yormlarla insanlarn moralini de bozma.kime sinirlendiysende sinirini git ondan cıkar bize laf atma iyi günler

kızlar ben tartıldım 80.2 kiloym cok mutlu oldum yalnz bu günlerde pek giremiyorum annem rahatsız oldugu icin kusura bakmayn ona bile sevinemedim yani ama yinede cok mutlu oldum basarınca sizler ne alemdesnz ben daha devam edicem istedigim kiloya düşene kadar sizlerde benimlesiniz degil mi ? siz neden kilonzu bildirmednz bayyz arkadaşm hastaymış diger arkadaslara ne oldu?

kızlar ben tartıldım 80.2 kiloym cok mutlu oldum yalnz bu günlerde pek giremiyorum annem rahatsız oldugu icin kusura bakmayn ona bile sevinemedim yani ama yinede cok mutlu oldum basarınca sizler ne alemdesnz ben daha devam edicem istedigim kiloya düşene kadar sizlerde benimlesiniz degil mi ? siz neden kilonzu bildirmednz bayyz arkadaşm hastaymış diger arkadaslara ne oldu?

canımm benim çok iyi vermişsin tebrik ederimm.. annene çok geçmiş oldun dileklerimi iletirsinn anneler can ya onlara bişey olmasınn:sinifsinif:

başlangıç-1.hafta
bayyz: 82 kilo (adetimin 3. günü bildireceğim)
abercrombie: 85 kilo-80 kilo
hamiss: 66 kilo
zanexia: 74.7
erva147: 66.7
millet nerdesinizzz

cnm bn bu sabah tartıldım 64.5 çıkmştım demştm yaa ama halsz olunca bgnluk bozdum malesef :( ama yarın tekrr başlıorumm eyvahedigeldismile

kızlar herkese slm:) ben dün tartıldım ve 73 kilo cıktım. acıkcası moralım bozuldu baska bır dıyet yapıcam aranızdan ayrılıorum kızlar:( kılo verenlerıde tebrık edıyorumm. demekkı herkesin metebolızmasına gore degısıo. hepinize basarılar diliyorumm hepınızı opuorumm. enınde sonunda hepımız kılo verıces ben buna ınanıorum. istek ve ırade ıle basaramayacagımız sey yok gercektende.
belki 2 hafta sonra felan yıne denerım bu dıyetı. ozaman benı yıne aranıza alırsanız sevınırım. kendınıze cok ıyı bakın:)

bu gün 1 saat temizlik yaptım sonra yarım saat taebo şimdide survivoru izlerken 1.5 saat yürüyeceğimm:) bide ben bitirince bi gün mola verip tekrar başlayağım bi sefer daha yapıp bırakacağım sonrada karbon diyetine gececeğimmilk hedef 67-68 ama son hedef 58:)

hyrr bnde burdayımmm kaydirigubbakcemile Ama 2 gndr pek ii gtmio bozuyorum yaa:( yeniden başlamk istiyorum.dün halszm diye bozmştum bgn tekrar başladım sabahtan.öglen almanyada misafrler geldi çikolata gtrmezlermii!!!!!! napim dayanamadım attım agzımaa uff :(

millet ben bu gün bozdum:( çok pişman oldum tabi son 3 gün kaldı tartılmadan bitireyim artık en sonunda söylerim 3 gün çok spor yapıp tam uyacağım sonra tatile gitmeme 12 gün kalıyor bir sefer daha yapacağım çünkü kendimi kötü hissetmiyorum.. spor falan artıkkk vereceğim bu kiloları 67 68 olmak zorundayımm ve OLACAĞIMMMMMMMMMsüprizzzzz

meraba arkadaşlar.a.s ben hem bu siteye yeni üye oldum .hemde ömrü boyunca ilkdefa iki gün önce diyete başladım.:utangac: .bende isveç diyeti yapıyorum.boyum 1.71 kilom 80 inş hedefim 68 veya 65 inş tabii.. bugün diyetin 3 günü herşey çok güzel gidiyor. zaıflamakta ki amacım saglık lı bir yaşam ve bebegim olsun istiyorum hamile olmadan önce inebilecegim en düşük rakama gelip öyle hamile olmka istiyorum bebegim ve kendim için.şimdilik bu kadar herkese iyi diyetler....

kızlar devam edin bozmayın sakın ben siz yoksunz diye 2 gündr girmedim ama ben de devam ediyorum 1 gün ara vermiştim salı günü yeniden başladım her sey güzel gidiyo benimde durumumu herkes farketti zayıfladn diye bozsanız da yeniden baslayın bu cok etkili bir diyet alışıyorsnz bi süre sonra zaten

kızlar ben vazgeçmedim ilk hafta 3 kilo verdim net borcundan dolayı kapalıydı giremedim ayrıca kaç gündür foruma girmeye çalışıyordum site yapım aşamasında gibilerinden yazılar çıkıyordu sayfa görüntülenemiyordu bırakmadım yani olanlar için üzgünüm sizler neler yaptınız

arkadaşlar niye kimse kilo bildirimi yapmıyor ben su an 76 kiloyumm yine başladım bu gün bi 68 69 olayımm yeterr lütfeennn

Back
X