Bazı davranışları kabullenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi sev_al
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sev_al

Ziyaretçi
selam kızlar, canım çok sıkkın. sabah eşimle tartıştım. beni hiç anlamıyor. ya ailesinden biri yanımızda olduğu zaman adamın gözü beni hiç görmüyor. kardeşi geldi memleketten, bir haftadır birlikte çalışıyorlar.(bu kardeş daha öncede bizimle uzun süre kaldı) ben sanki evde hiç yokum. bu durum beni rahatsız ediyor. eşimle konuştuğumda yok öyle bişey diyor. ya ben kendi kendime mi uyduruyorum. niye durup dururken bir kadın ortada hiçbişey yoksa sorun çıkarırki. benimde ailemden birileri geliyor kardeşlerim falan geldiğinde ben o dengeyi sağlıyorum. ama sevgili eşim,ya yorgun oluyor ya tv seyrediyor, dogru düzgün ne sohbet nede muhabet. bende iyice sıkılıyorum, zaten bütün gün çocukla uğraşıyorum. dört duvar arasındayım. birde o bu davranışlarda bulununca kabullenemiyorum

kardeş, elbetteki sevicek ama eşini gormemek de ne demekmiş yahu....

erkeklerin empati kabiliyetleri zayiftir
yerinde olsam eşimin kardeşi gittikten bi kaç gün sonra kendi kardeşimi çagirir eşimin yanında oper koklar mıncıklar, ona pek pas vermezdim kaydirigubbakcemile2
ee tabi yatma vakti gelince de yorgunum deyip popomu döner uyurdum :CüvCüv:
görsün bakalım nasılmış :delphin:

evet şekerim. gurbacık süper bi mantık yürütmüş. ona katılıyorum vede derhal uygulamanı tavsiye ediyorum. kaydirigubbakcemile4

kardeş, elbetteki sevicek ama eşini gormemek de ne demekmiş yahu....

erkeklerin empati kabiliyetleri zayiftir
yerinde olsam eşimin kardeşi gittikten bi kaç gün sonra kendi kardeşimi çagirir eşimin yanında oper koklar mıncıklar, ona pek pas vermezdim kaydirigubbakcemile2
ee tabi yatma vakti gelince de yorgunum deyip popomu döner uyurdum :CüvCüv:
görsün bakalım nasılmış :delphin:

arkadaşım güzel söylemişsinde işe yarayacağını bilsem saniye beklemem.
ailem ist da kardeşimin gelmesi biraz uzak bir ihtimal. eşim desen benimle çok ilgili alakalı bir adam değil. yapısı öyle. dediğim gibi birileride geldiğinde daha bir umursamaz oluyor. kendini haklı görüyor. haksız olan ben oluyorumkötükedihüso

Canım eşinle kardeşi gittikten sonra konuşmayı dene şimdi o burdayken ne biliyim yok öyle birşey diyebilir. kardeşi gittiğinde anlat ona güzelce ben çok kırıldım de

benımde esım aynı...kardesını gordugu zaman benı unutuyor..onunla uzun uzun muhabbete gırıyor..ben varmıyım yokmuyum..hıc bellı degıl..kendımı dış kapının mandalı gıbı goruyorum..ne yazıkkı bazı erkekler aradakı dengeyı tutturamıyor..bunlarda bırıde benım esım..ınsan cok sınırlenıyor..ve suan aklıma geldı bana ankarada yaptıkları ellerım tıtrıyor...

bi erkeğin eşiyle kardeşi aynı mıdır arkadaşlar ?
ve başka bir şehirden gelmiş tabikide ilgilenecek.
hem sende demişsin zaten umursamaz biri geldiğinde daha da umursamaz oluyor.
yani onun huyu bu. değiştiremezsin.
o yüzden düşünmemeye çalış.

Canım bence de kafaya takma erkekler hep böyledir zatenkaydirigubbakcemile

Canım belkide çekiniyordur başkalarının yanında çok ilgili görünmekten .Bazı yerlerde bu ayıp karsılanır ,yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor olabilir.

YA BU ERKKELERDE BIR GARIPLER...
ne demekmiş kendı tarafı gelınce degısıyor fılan...
anlamak mumkun degıl...bende gurbaa katılıyorum...
senın de aılen gelınce aynı seyı yap derım.....

arkadaşım güzel söylemişsinde işe yarayacağını bilsem saniye beklemem.
ailem ist da kardeşimin gelmesi biraz uzak bir ihtimal. eşim desen benimle çok ilgili alakalı bir adam değil. yapısı öyle. dediğim gibi birileride geldiğinde daha bir umursamaz oluyor. kendini haklı görüyor. haksız olan ben oluyorumkötükedihüso

Güzelim o zaman hic konu bile etme bunu, ne kendini sinir et nede yuvani huzursuz yap...:delphin:

Esin zaten ilgisiz bir adam eh hali ile beyfendiler kendi ailelerinin yaninda dahada bir ilgisiz oluyorlar, birak ne hali varsa görsün o zaman...:mymeka:

Dört duvar arasindada kalmana gerek yok, al cocugnu gez toz kafana göre!!

Ben insanlarin degisebilecegine inanmiyorum bir adam ilgisizse böylede devam eder, ya bunu kabullenirsin yada güle güle dersin...Ablamdan biliyorum ex enistemde asiri ilgisiz biriydi ailesine karsi 10 sene dayandi ablam sonra koydu kapiya, herseye bir yere kadar tahamül edebiliyor insan...:kahve:

canım genelde erkekler böyle. kafana takma. bunu değiştiremezsin. kardeşini bile çağırsan yine farklı olmaz. anlamazlar zira. sana tek tavsiyem onun ailesinden uzak olmaya bak. ben böyle olunca huzuru buldum.

selam kızlar, canım çok sıkkın. sabah eşimle tartıştım. beni hiç anlamıyor. ya ailesinden biri yanımızda olduğu zaman adamın gözü beni hiç görmüyor. kardeşi geldi memleketten, bir haftadır birlikte çalışıyorlar.(bu kardeş daha öncede bizimle uzun süre kaldı) ben sanki evde hiç yokum. bu durum beni rahatsız ediyor. eşimle konuştuğumda yok öyle bişey diyor. ya ben kendi kendime mi uyduruyorum. niye durup dururken bir kadın ortada hiçbişey yoksa sorun çıkarırki. benimde ailemden birileri geliyor kardeşlerim falan geldiğinde ben o dengeyi sağlıyorum. ama sevgili eşim,ya yorgun oluyor ya tv seyrediyor, dogru düzgün ne sohbet nede muhabet. bende iyice sıkılıyorum, zaten bütün gün çocukla uğraşıyorum. dört duvar arasındayım. birde o bu davranışlarda bulununca kabullenemiyorum

sen adamın gözünün üstüne otursan da yok çaresi görmedimi görmez,o yüzden takıl canım havana bak......bi laf vardır,
şu dünyada iki kör tanırım.
biri, senden başkasını görmeyen ben
diğeri, benden başkasını gören sen ..................şutarafagitti

Son düzenleme:
çok takma canım kafana ya, sende onunla ilgilenmeyiver hiç, o zaman sorar sana da cevabını verirsin

daha keyifli sohbet ettiğiniz bir anda ona üzüldüğünüzü söyleyebilirsiniz belki.....hani onu suçlamadan , o şekildede onu sevdiğinizi belli ederek ama sadece o olayla ilgili sıkıntılarınız olduğunu vurgulayarakk..belki normalde iyi yaptığı şeyleri pek dillendirmediğinizi düşünüp , sorun olunca görmezden gelebilir.....Allah gönlünüze göre versin....

aman be canım takma kafana huylu huyundan vazgeçmez..

o seninle ilgilenmiyorsa sende onunla ilgilenme..

bazı erkekler böyledir işte kendi ailelerinden biri evlerinde oldu mu eşlerine ilgisiz davranırlar ki millet aman ne kılıbık demesin arkalarından ... çok saçma ama bu kadar çalışıyor işte kafaları...

bir erkekle başa çıkmanın en güzel yolu yaptığı uyuzlukların hiçbirine takılmadan umursamazlık zırhını giyip kendi kendine yapacak birşeyler bulmak.işte o zaman noluyooo bu kadına diye şöyle bir sikeleniyorlar.ha hiç etkilenmiyorsada umutsuz vaka demektir.gerçekten böyle kabul edip fazla dert etmeyeceksin.sonuçta sizinkinden çok var memlekette emin olabilirsiniz.kardeşinin yanında azıcık iltifat eder sizi yüceltirse yada ilgilenirse büyük günaha girer mazallah.

Canım seni çok ii anlıyorum,geçen yaz eşimin kız kardeşi geldi tam 1 ay kaldı ve eşim benim varlığımı unuttu(sadece geceleri hatırladı) Bunun üstüne pek sevgili görümcem gitceği vakit aramızı bozdu,boşanma durumuna getirdi.Erkekler niyeyse böle,kendi ailelerinden biri varken bizi unuturlar,biz aynısını yapsak dünyayı dar ederler:(

Erkeklerin genel geçer halleri.

Uff abartiyorsunuz...kardesiyle ilgilensin ne olcak.esinden baska bir hayatin yok mu.hobin falan bir isin?ben bir erkek olsam sıkılır ım.butun gun evde oturan eve geldigimde dir dir yapip benle ilgilen diyen beni kardeşimden kiskanan bir kadindan..

Back
X