Siz gsm şirketlerinden birinde falanmı çalışıyosunuz acaba?? Daha önceki yıllarda bu kadar dibimizdemiydi bu istasyonlar çoğu yerleşim alanlarının dışındaydı. Gözümüzün içine kadar sokulmuyodu en azından her 50 m. de bi baz istasyonu..Çatılarda saatlerin reklam panolarının içine gizlenmiş şekilde ve buna benzer bi ton örnek. Allah aşkına yaa Bi de tepkisini gösteren insanlara ne cesaretle cahil tanımlaması yapabiliyosunuz?? Yargı durduk yeremi karar verdi sizce peki.. Sırf canları sıkıldı diyemi hadi hepsi şehir dışına dedi??? Önce yazdıklarınıza kendiniz inanın sonra başkalarını inandırmaya çalışın
ben bu konuyu hem il sağlık müdürlüğü, hem telekominikasyon hem de diğer tüm ilgili yerlerle görüşmüş biriyim.
gsm şirketlerinde falan da çalışmıyorum. evet cahilsiniz çünkü elinizden düşürmediğiniz telefonlarla ilgili bir şeyden haberiniz bile yokken, medyanın ve sizin gibi diğer insanların dolduruşuyla gazıyla kulaktandolma bilgilerinizle böyle ortalığı iyice velveleye veriyorsunuz.
siz değil miydiniz o operatör çekmiyor, bu şirketin interneti çok yavaş, aman efendim lcd ekran ya da plazmalar çok güzel görüntü veriyor ve çok havalı, gidip hemen alalım diyen, internete hayran olan ve tüm zamanını pc başında geçirmek zorunda kalacağı iş dünyasının ortasında duranlar??? şimdi sizin bu isteklerinize cevap vermek adına artırılan, adım başına konan baz istasyonları neden rahatsız ediyor?? sanki daha yeni koyuldu sanki daha yeni başladı zarar vermeye!! çocuğunuzu tvden cep telefonundan uzak tutmaya bile uğraşmayın, birisi çıkıp baz istasyonu ölüm saçıyormuş amman aman! deyince koyun gibi eyvah eyvah diye koşuşturun.evinde pitbull besleyip, komşunun finosuna carlamaktan farksız bu!
sık sık ve düzenli bir şekilde bakımının ve ölçümlerinin yapılması gerekiyor o baz istasyonlarının, ve ölçümleri bir birim bile yüksek çıksa düzeltilmesi, düzeltilmezse kaldırılması gerekiyor, anlaşmaları ve kuralları böyle. anlatıyoruz doğrusunu işte, onu bile kabullenmiyosunuz, neymiş efendim yargı karar vermiş! sizin gibi halka sizin gibi yargı sizinki gibi karar verir zaten.
tüm dünya tüm avrupa salak, sağlıklarını falan hiiiç düşünmüyolar, bizdekinin 120 katı baz istasyonları var, ama bi tek biz türkler akıllıyız sağlığımızı düşünüyoruz da itiraz ediyoruz.
evinde pitbull besleyip, komşunun finosuna carlamaktan farksız bu!