bazen antipatik oluyorum ınsanları kırıyorrum

antipatik nasıl oluyor bilmiyorum ama bende bazen kendi planladığım bir şey olmayınca agresifleşiyorum. fevri hareketlerde bulunuyorum.insanların kalbini kırıyrum
özellikle de aileme karşı yapıyorum bunu:( sonra da pişmanlık....
etrafımdaki insanlara ypıyorum. ve bunu kontrol altına alamıyorum. :43::43:

Kirmadan once duusnerek konusun...O insan ölse keske kirmasaydim demek zorunda kalmayin
Insan kalbi kirmak kabe yikmadan daha kotuymus cnku kabeyi insanlar insaa etti ama kalbi Allah...
Biyerde okumustum ve etkilenmistim...

kimsenin kalbini kırmamak için elimden geleni yapıyorum..sizde bu konuda kendinizi çekebilir,frenlemeye çalışabilirsiniz.hoşlanmadığınız,gözünüze batan durumlarrda susup,başka şeylere yönelin..istemsiz kırdığım zamanlar olursa farkettiğimde özrümü dilemeyi bilirim,farketmediysem hem kırdıklarım hem de Allah affetsin..

Bende de oluyor bazen böyle bir ruh hali..O gün modumda değilsem bilerek insanları kırmak,terslemek istiyorum ama yapmıyorum,sadece istiyorum.

Ben de çareyi susmakta ve kimseyle konuşmamakta buluyorum,o zaman kimse bana karışmıyor,pc başında çok yoğun çalışıyormuş gibi kaşlarım çatık öööyle içimdeki kurtlarla oturuyorum :)

Bir süre sonra düzeliyorum...

Ben de öyleyim. Bazı zamanlar tersimden kalkmış gibi oluyorum. Bir saat mutluysam, 2.saat agresife bağlıyorum. Birde çok dobrayımdır. Herkesin yüzüne her şeyi söyleyince ortalık karışıyor tabi. Haksızlığa da katlananmıyorum , doğal olarak suçlu hep ben :) Bazen kendimi kontrol edebilirken bazen tutamıyorum. Malesef henüz kontrol etmeyi başaramadım. Sen yolunu bulursan söyle. :6:

Back
X