Bazen beynim duruyor işte o anlardan biri...

simelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2007
110
6
96
Almanya
Selam cümleten,aklimin durdugu ve fikirlerinize ihtiyacim oldugu an konu su...esim facebook ta eski sevgilisini aradigini fark ettim bugün pc de gecmisi okudugum icin resmen eski kiz arkadasini aramis ve hatta arkadaslik tekjlifi yollamis fakat oradan cevap gelmemis galiba pek anlamam facebooktan ama öyle görünüyor bunu esime söylemedim ama söylemem lazim bi sekilde icimde tutamiyorum ne yapsam bilmiyorum insan eski sevgilisini niye ararki?

açık açık söyleyin
sizin sakınacak bir durumunuz yok
eski sevgilisini arayan eşiniz onun size bu durumdan dolayı hesap vermesi gerekiyor
bi şekilde değil direkt geçin karşıa sorun nedir bunun amacı diye
çok tatmin edici bir cevap alacağınızı pek sanmıyorum
mantıklı bir açıklaması vardır umarım ama
meraktan diyecektir büyük ihtimalle

gercekten meraktan olabilir. kotu bir niyeti olmayabilir. bence bir sey soyleme. arkadas olurlarsa takip edersin :)

ne bu yaa bit pazarına nur mu yağdıracaklar yaa :mymeka:evlenmişsin barklanmışsın ne eski sevgilisi yaaa offf çok kızıyorum bu erkeklere söylemesen içinde kalacak söle bence eşine kavga etmeden sakin olmaya çalışarak bi konuş bakalım

bence çok fazla kızmalısın anlamıyorum bu evlenen erkekleri nedne böyleler ya nasıl kzıdım nasıl açık açık sor tatlım sen ama kendinide yıpratma üzme emin ol hepimizinkiler yapmıştırda çaktırmmaışlardır gerçektende merak etmiştir eminim ama etmemesi lazım sen edip baksan oo... olurdun onun gözünde erkeler öleler ya açık açıkk sor tatlım kız burnunu sürt yada ne yap biliomusun o kızın ismine başka fays adresi al ekle deki diğerinin şifresini kaybettim yada diğerine ekleyemem sevgilim kızar gibilerinden bakalım neler konuşcak seninle ben yapmıştım aynısını

ccanım bence sen konuşma sorma o isme başka adres al hatta kızın resmini falan bulursan ekle falan yanii.. diğer adresime ekleyeme de yada şifresni kaybettim bul bir yalan bakalım ekleme amacı neymiş

diyorumki biraz beklesemmi o kizdan haber gelince ne yapacak simdi sorsam havadan sudan diycek yada diyorum bende bir erkek ismi arayim o görsün ve bana sorsun ozaman cevap vereyim olmazmi kizlar?

ccanım bence sen konuşma sorma o isme başka adres al hatta kızın resmini falan bulursan ekle falan yanii.. diğer adresime ekleyeme de yada şifresni kaybettim bul bir yalan bakalım ekleme amacı neymiş

daha ekliyememis canim sadece arkadaslik teklifi yollamis.

yangına körükle gidin diyorsunuz yani
bunu yapınca sonuç ne olacak acaba
suçlu durumuna kim düşecek
eşini eski sevgiliyse aldattığını sanan koca mı
eşine eski sevgilisi olarak tuzak kuran eşi mi
bu yaman çelişki yapmayın lütfen bu insanları daha çok çıkmaza sokar

anlamadım cnm sen beni o kızın adı ve soy adının aynısa başka facebook adresi al ve sen eşini ekle ve msj at o kz gibi bana teklif yollamışsın ama kabul edemedim erkek arkadşaım görür vs diye bende buna ekledim de bakalım ne yazıcak

diyorumki biraz beklesemmi o kizdan haber gelince ne yapacak simdi sorsam havadan sudan diycek yada diyorum bende bir erkek ismi arayim o görsün ve bana sorsun ozaman cevap vereyim olmazmi kizlar?

haklıyken haksız duruma düşersin o kadar olacağı o :1closedeyes:

benceee açık açık sor,
baska feys alıp kandırmana vs gerek yok direk sor ne bu neden ekledin neden merak edıyorsun sen bakimmm dıye cunkü evlı bır adamın eskı sevgılısını merak etmesı cok yanlıs, hadı merak ettı ekleme göndermesı daha yanlıs.

aldattığını söyleyen kim canım bu söz kimden çıktı... bunla aldatma yok ama amaç niyeti öğrenmek sadece küçük bir merakmı yoksa daha başka birşeymi valla dpğru neyse içimden ne geçiyrsa onu söylüyrum bişey olmaz diye pof podlayamam ben en azından doğruyu söledim okadar

Bence bu kadar panik yapma ya. Meraktandır, sonuçta facebook eski arkadaşları bulmak için değil mi? Nolcak ki kadında evlenmiş barklanmıştır, kollarını açıp kocanımı beklicek ki. Ama gıcık bi durum hakketten. Bi tartışma olmasın bence bu yüzden aranızda kedinin aklına ciğer getirme, tabii uzaktan takibe devam...

canım hıc beklemedıgı bır anda pat dıye soyle ona dusunme fırsatı vermeden ve acıkca sor sonucta sen yanlıs bır sey yapmadın

bir hatasini yakaladigim anda herseyi bitirecegimi adi gibi biliyor ama eski sevgilisinide ariyor alla allaaa

alavere dalavere çevirmeye gerek yok
kızın adıya adres almalar filan zaten ortada yapılmış bir teklif var
açık açık sormak düşer burda eşine
meraktan yada değil
ha meraktansa merak etmesi normal mi bu anlam mı çıkıyor burdan
daha ileri gider oyuna gelip konuşursa o zaman mı suçlu olacak
şimdide suçlu arkadaşım anlatmaya çalıştığım bu
bir şey ispatlamaya çalışmasına gerek yok şimdide suçluuu

Haklıyken kendini haksız duruma düşürürsün bence.
Bu tür oyunlara gerek yok.
Olabildiğine sakin ve güzel bi şekilde eski kız arkadaşının adını aramış olmasının nedenini sorsan eminim mantıklı bi açıklama yapacaktır
a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…