ccanım bence sen konuşma sorma o isme başka adres al hatta kızın resmini falan bulursan ekle falan yanii.. diğer adresime ekleyeme de yada şifresni kaybettim bul bir yalan bakalım ekleme amacı neymiş
bence çok fazla kızmalısın anlamıyorum bu evlenen erkekleri nedne böyleler ya nasıl kzıdım nasıl açık açık sor tatlım sen ama kendinide yıpratma üzme emin ol hepimizinkiler yapmıştırda çaktırmmaışlardır gerçektende merak etmiştir eminim ama etmemesi lazım sen edip baksan oo... olurdun onun gözünde erkeler öleler ya açık açıkk sor tatlım kız burnunu sürt yada ne yap biliomusun o kızın ismine başka fays adresi al ekle deki diğerinin şifresini kaybettim yada diğerine ekleyemem sevgilim kızar gibilerinden bakalım neler konuşcak seninle ben yapmıştım aynısını
diyorumki biraz beklesemmi o kizdan haber gelince ne yapacak simdi sorsam havadan sudan diycek yada diyorum bende bir erkek ismi arayim o görsün ve bana sorsun ozaman cevap vereyim olmazmi kizlar?
aldattığını söyleyen kim canım bu söz kimden çıktı... bunla aldatma yok ama amaç niyeti öğrenmek sadece küçük bir merakmı yoksa daha başka birşeymi valla dpğru neyse içimden ne geçiyrsa onu söylüyrum bişey olmaz diye pof podlayamam ben en azından doğruyu söledim okadaryangına körükle gidin diyorsunuz yani
bunu yapınca sonuç ne olacak acaba
suçlu durumuna kim düşecek
eşini eski sevgiliyse aldattığını sanan koca mı
eşine eski sevgilisi olarak tuzak kuran eşi mi
bu yaman çelişki yapmayın lütfen bu insanları daha çok çıkmaza sokar
haklıyken haksız duruma düşersin o kadar olacağı o :1closedeyes:
aldattığını söyleyen kim canım bu söz kimden çıktı... bunla aldatma yok ama amaç niyeti öğrenmek sadece küçük bir merakmı yoksa daha başka birşeymi valla dpğru neyse içimden ne geçiyrsa onu söylüyrum bişey olmaz diye pof podlayamam ben en azından doğruyu söledim okadar
diyorumki biraz beklesemmi o kizdan haber gelince ne yapacak simdi sorsam havadan sudan diycek yada diyorum bende bir erkek ismi arayim o görsün ve bana sorsun ozaman cevap vereyim olmazmi kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?