- 10 Mayıs 2021
- 6
- 4
- 1
- 44
- Konu Sahibi newlife2023
öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim. ben patisever biriyim. Evde kedilerim var. Elimden geldiğince dışardaki canlara yardım ediyorum.Böyle bir komşum var. benden yaşça büyük bir teyze.severim kendisini. Herşeyden önce patisever olduğu için ama mizaç olarak huysuz biri.Çok evimde ağırladım ve jestler yaptım kendisine. neyse. Hayatımdaki insanları şımartmayı seviyorum diyelim. Hoş onun da beni çok dinlediği ve paylaşımda bulunduğu oldu. Bugün şöyle bişi oldu. Dışardaydık. Para istedi, köpeklere mama alıcam dedi. Sana veririm dedi. Buraya kadar normal. Ben çıkardım verdim. 1 lira daha istedi. aradım bulamadım cüzdanda. 5 lira var dedi orda . Üstünü veririm.ben de 1 lira çıkar mı diye kuruşları sayıyorum bu arada. Markete girerken'' ay bi hayır yapıcan, vericez paranı.' diye söylendi. Ben de tabi bam teli koptu. Dedim ki; 'Bi hayrı sen yapıyosun. Ben yapmıyorum.' dedim. ve onu orada bıraktım. Bana dönüş yaptı. Paranı vericem, kaprisini çekemem.Bi hayır yapıcaz lafını kendime söyledim, diyor.
siz ne hissederdiniz? Ben üçü beşi hesaplamam. Hayır benimdir. Kimsenin haddi diildir.
Şu yaşıma kadar öğrendiğim bişey, insanların söylemlerine kulak tıkadığımız her kişi bizi sonrasında üzüyor . diil mi? ne dersiniz?
siz ne hissederdiniz? Ben üçü beşi hesaplamam. Hayır benimdir. Kimsenin haddi diildir.
Şu yaşıma kadar öğrendiğim bişey, insanların söylemlerine kulak tıkadığımız her kişi bizi sonrasında üzüyor . diil mi? ne dersiniz?
Son düzenleme: