- Konu Sahibi mut_su_zum
-
senin konun=benim konum
sonuç=şiddet+eşimin boşanma isteği+BOŞANMA
CANIM BU ERKEK TİPLERİNİ RAHATA ALIŞTIRMAMAK GEREKİYO.YOKSA SANA SIRTINI ÖLE Bİ DAYIYO Kİ .......
2 AY OLDU BOŞANALI BEN.HİÇ OLMASSA ALDIĞIMI SATTIĞIMI BORCUMU DERDİMİ BİLİYORUM.DİĞER TÜRLÜ AY SONUNU GETİREMİYODUM BENDE ADAM İSTERSE ÇALIŞIYODU İSTEMESSE ÇALIŞMIYODU.ÇALIŞTIĞINI DA KENDİSİ YİYODU...
HAKKINDA HAYIRLISI CANIM..
en iyisi biz sırtımız dyayalım eşimize en rahatı bu.erkek erkek olsun kadında kadın.
içten yorumunuz için çok tşk ederim. Ne kadar sanslısınız inşallah hiç bozulmaz bu mutlulğunuz
son iki aydır başladım buna restimi çektim ödemiyorum bunları bundansonra sen öde dedim zaten ondan sonra para kıskanmaya başladı
sigarası dışında ekstra bir harcaması olmadı onunda
evimiz kira değil allahtan kira derdimiz yok ama artık hiç birşeye dokunmayacağım madem evlendi yapmak ödemek zorunda herşeyi ama asıl sorunum bu değil ki ne olacak bizim sonumuz böyle iki yanabcı gibi yada iki üniversiteli gibi
canım bence sen eşine fazla verici ve hoşgörülü davranmışsın ve rahata alıştırmışsın bırak evliliğin yükünü o tek başına üstlensin herşeye sen yetişeceksen yalnız kalacaksan eşine ne ihtiyaç var eve bakmak erkeğin görevi değilmidir!!! ayrıca çok haklısın evlilikte beraber zaman geçirmek beraber bişiler yapmak sosyal olmak çok önemlidir! eşinle konuş bazı ortak kararlar alın evliliğinizi kurtarmak adına değişiklik yapın kendinizde ve hayatınızda ..haftalık bir program yapın kendinize.. biz 10 yıllık evliyiz bir tanede 9 yaşında oğlumuz var.. şöyle yapıyoruz mesela.. her hafta cumartesi akşamları sinema günümüzdür sinemaya gideriz.. pazar günleri dışarda yemek yeriz.. salı günü eşimin ailesine gidiyoruz.. perşembe günü benim aileme gideriz..15 günde bir Cuma akşamı bir arkadaşımıza gideriz yada bize davet ederiz bazende arkadaşlarımızla dışarı çıkarız.. haftanın üç günü evde oluyoruz.. bazen eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkar yani böylece hem beraber zaman geçiriyoruz hem oğlumuza zaman ayırıyoruz hemde kendimize ayıracak zamanımızda oluyor hatta çevremizdeki yakınlarımıza da ayıracak zamanımız oluyor sizde böyle yapmayı deneyin..bi öneri size.. bu arada Fetih 1453 filmine gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?