Bazen cocuklarima tahammülüm kalmiyor...

Kizmadan büyütülmez evet ama kizmaninda bi ölcüsü oldugunu düsünüyorum.. benimki ölcüsüz oluyor... vurmuyorum ama bazen kolunu sıkiyorum anlasin ne kadar kizdigimi diye.. cok sucluluk duyuyorum
Acikcasi tensel temas hic yapmiyorum.cimciklemek ittirmek sacini cekmek.ama o raddeye geldigimde agliyorum ben.lutfen yapmayin diye bagirip agliyorum.bagirmakda istemiyorum ama ikisi bir araya gelince kaos oluyor mecbur kaliyorum.komutan gibiyim anneden cok

Kizmadan büyütülmez evet ama kizmaninda bi ölcüsü oldugunu düsünüyorum.. benimki ölcüsüz oluyor... vurmuyorum ama bazen kolunu sıkiyorum anlasin ne kadar kizdigimi diye.. cok sucluluk duyuyorum
Arkadaşım çocuk kızmadan büyütülür.Ne olursa olsun çocuğa kızmak öfkelenmek hele ki canını yakmak normal DEĞILDIR.Tekrar soyluyorum bir kez bile olsa NORMAL DEĞILDIR.Bu düşuncede olan tüm anneler lütfen artık anlasin bunun yanlış olduğunu, pişman oluyorsanız ve yardima ihtiyacıniz olduğunu düşünuyorsaniz bu sizin aslinda iyi bir anne oldugunuzu gosterir yeter ki kuzularinizi incitmeden gule gule buyutecek destegi bulun ve adim atın. Ve lütfen onları incitmeyin

basinizdan terliyormusunuz?
sinirlenince ense kismindaki beyin damarlarinizda yanma gerilme oluyormu
uykulariniz nasil
Bana böle bisiler oluyo sanirim ne oluyo böle olunca ...
Benimde canimincaniii mucize gelen oğluma tahammülüm bitiyo bazen tek başıma bakıyorum inanılmaz yoruluyorum gecede memede uyuyan beni hic bırakmayan bi cocuk..hic degilse gece beni bırak diye ağladım dün gece 4 den sabah 6 ya kadar :((

Benimde var iki tane oğlum resmen fırtınalar çoğu zaman oturuyorum ağlıyorum sinirden ama zorda olsa sinirime hakim oluyorum sabirliyimdir sadece etrafın lafları beni yoruyo ağzı olan konuşuyor çok yaramazlar niye simariklar hiç mi dayak yemediler bunlar gibi cahil insan çok herkese cvp veririm allah'a şükür size tavsiyem her kızmanizda çocuk sahibi olamayamlari sağlığı yerinde olmayan çocukları kosamayan konuşamayan çok evlatlar var cok sukur saglikli cocuklarimiz var kiymetini bilelim

Yorgunluktan oluyo bana da oluyo malesef :( kimse destek olmayınca zihin yorgunluğu beden yorgunluğunu geçiyor

Bana böle bisiler oluyo sanirim ne oluyo böle olunca ...
Benimde canimincaniii mucize gelen oğluma tahammülüm bitiyo bazen tek başıma bakıyorum inanılmaz yoruluyorum gecede memede uyuyan beni hic bırakmayan bi cocuk..hic degilse gece beni bırak diye ağladım dün gece 4 den sabah 6 ya kadar :KK43:(
d3 leriniz dusmus olabilir yada tiroit ama sizinki sanirim bebek yorgunlugu
yani mesela yataktan kalkarken ayaklariniz kirilacakmis gibi agrir herzamankinden cok daha yorgun olunur uyaninca hic uyumamis gibi uyanmaktan falan bahsediyorum

Back
X