Yok aklima gelmedi baktirayim bitiroitlerinize bakildimj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok aklima gelmedi baktirayim bitiroitlerinize bakildimj
Evet dogru diyonuz malesef problem kendimi degersiz görmem sanirim.. esim ailesine o kadar dikkat ederki benim saf disi kaldigimi fark etmez her sene aynisi.. aza da indiremiyorum hatta orda kaliyoruz görümcemde kaliyoruz agzimi acsam aile faciasi oluyor birbirimize girecek oluyoruz.. esimde bakamaz ben yokken bakmakda istemez yaptigi tek sey belki bi kac saat uyumama izin verir gece uyumadiysam o da is saatine uygunsa.. pek bi kendime ayiracak vaktim yok ayirsamda sürekli yapacagim isleri düsünüyorum.. kresede erken hemde maddi dururmumuz yeterli olmazYaş aralıkları az çocuklarınızın muhakkak zor oluyordur sizin için. Size destek olacak, gün içerisinde sizi biraz dinlendirecek birileri var mı, mesela eşiniz? Yada aile büyüklerinden birileri. Arada nefes almak iyi gelecektir size.
Birde hayatınızda başka problemle, başka kişilere kızgınlığınız varsa, herşeye tahammülunüz az olur. Öyle bir durum varsa mümkün mertebe onları en aza indirmeye çalışın.
Çok zor geliyorsa büyük olanı krese gönderin. Birarada bulunup bağırmaktansa krese gitmesi daha iyi olur hepiniz için.
Ne güzel insAllah darisi banaBenimde yakınımda kimsem yoktu.Çok iyi anlıyorum sizi.Zorlu zamanlar.Evde sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın.Ben örgü örerdim terapi gibi gelirdi.Ev ayaklanmış gidiyo vaziyette olurdu otururdum onlarla kart oynardım,puzzle yapardım.Kimseye gidemezdim,davet edemezdim.Ama hepsi bitti.Şimdi onları evde bırakıp tüm gün dışarıda olabiliyorum.
Kizmadan büyütülmez evet ama kizmaninda bi ölcüsü oldugunu düsünüyorum.. benimki ölcüsüz oluyor... vurmuyorum ama bazen kolunu sıkiyorum anlasin ne kadar kizdigimi diye.. cok sucluluk duyuyorum
İlk olarak sende etten kemikten bir insansın, ben bir çocukla baş edemiyorum sen de 2 tane var. Üstelik 2 Si de tam sendromlu yaşlardalar. Allah yardımcın olsun. B12- d ve c vitamini desteği al. Ve mutlaka bir uzmandan destek alın.Arkadaslar lütfen bana yardim edermisiniz ne yapacagimi sasirmis durumdayim...
Iki kizim var biri 3 bucuk biride 2 yasina girmek üzere... bazen gercekten neye sinirlendigimi bilmiyorum niye kizginim anlamiyorum cok icim daraliyor.. istem disi cocuklara anlamiszca kiziyorum.. öyle uslu uslu oynayan cocuklardan deyiller hoplamak kosmak üstüme cikmak fln hep böyle .. oyuncaklarla oynamiyorlarda.. beraberde oynamiyorlar.. bazen kendime hakim olamiyorum istemiyorum cocuklarimin üstüme cikip atlamasini sonra itiyorum bagiriyorum... veya 2 kere uyariyorum sonra kiziyorum.. bunlari istemiyorum gercekten.. böyle bazen dokunmalarina bile tahammülüm kalmiyor. Bi tek uyuduklarinda rahatliyorum .. sonrada pismanlik dolu saatler yasiyorum.. aslinda cok seviyorum cocuklarimi ama bazen sanki icimde sevgi kirintisi yokmus gibi hissediyorum ... buna tekrardan cok üzülüyorum... ne yapacagimi sasirdim cok üzgünüm böyle bi anne olmayi hic hayal etmemistim okadar kitap okudum hayal kurdum hep tam tersi oluyor... sanki sagim solum belli olmuyormus gibi bi insan oldum... cok üzgünüm bana bi öneri sunabilirmisiniz lütfen.. herseyin kontrolünü kayip ediyorum elimden hersey kayip gidiyor sanki..
Destek alma işi degil bu ki eski anneler sokaga salıp iş güç yapardi cocuklar eve taaa aksam gelirdi o esnada kadin evini toplar yemek yapardi komsusuyla laflardi.Zaten hep yazin oluyor hersey esimin ailesinde kaliyoruz 10 dk mesafeye ragmen ve benim cocuklar cok simarmaya basliyor bende kontrolü kayip ediyorum ama destek almayi düsünüyorum kesinlkikle ... sanirim icimde bir sorun var onu cözemiyorum bundan bu haller..
d3 eksik cikarda tiroitlerinize nasil bakmazlar hsyretYok aklima gelmedi baktirayim bi
Bende dört tane var en büyüğü 20 en küçüğü bir aylık çok şükür kimisi delilik dedi neden yaptın kızın da var oğlanlar da var dedi ama ben çok istedim kendine her gün iki saat ayır kahveni iç çık yürüyüş yap gazete oku kuaföre git lüks gibi görme kendini çabuk topluyorsun özgüvenin oluyor bunalmıyorsun daha verimli eş anne oluyorsun anne oldum diye eve kapatma kendini kendine zaman ayır çocuk bakımı için bir yardım al sinirlerine çok iyi gelecek
Hayır 20yaşında
20 yaş herhalde yanlış yazmış.4 çocuğunuz var en büyüğü 20 aylık, en küçüğü 1 aylık doğru mu anladım?
ve günde 2 saat kendinize mi ayiriyorsunuz?
aradakiler kaç aylık ki ben yanlış mı anladım ya.
Büyük oğlum 20yaşında eşimin ilk evliliğinden biz evlendiğimizde 3yaşında idi iki numara 14 yaşında erkek üç numara kız 8yaşında dört numara bir aylık
20 yaş herhalde yanlış yazmış.
Benimkilerin arası 14 ay, ki rekor biyolojik olarak 11 12 ay oluyor:)
Rekorumu egale edenlere ayrı sinir oluyorum:)
İkizleri çok seviyorum ama tek tek geldilercidden kafam dondu, hesaplayamadım da. dedim ikiz ikiz herhalde :)
Maşallah sizinkilere de, büyüdüklerinde rahat edersiniz en azindan :)
20 ve 8 yaşı çıkalım, sizi yoracak olan ergenlikteki oğlunuz ve yeni doğmuş bebişiniz.Büyük oğlum 20yaşında eşimin ilk evliliğinden biz evlendiğimizde 3yaşında idi iki numara 14 yaşında erkek üç numara kız 8yaşında dört numara bir aylık