- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
-
İşin kötü yanı konuşarak anlaşamamak zaten. Sakin sakin derdimi ona açtığımda beni anlamamasiEşinin yaptığı psikolojik şiddet.
Dava açsan haklı çıkarsın.
Biraz göz korkutmayı bilmek gerekiyor sanırım.,
Yok be gülüm ne anlaması ben hep haksızım psikolojik şiddet uyguluyor resmen kendimi suçlu hissediyorum bi bakıyorumİnşallah. Konuştuğunda anlıyor mu bari senin eşin benim ki gibi üste mi çıkıyor yoksa ona kalsa ben hep.haksizim
Bu kadar olur yani pes ayni.. Allah yardımcımız olsunYok be gülüm ne anlaması ben hep haksızım psikolojik şiddet uyguluyor resmen kendimi suçlu hissediyorum bi bakıyorum
Memur demişsin kurumu ne benim eşim Asker acaba işleri mi delirtiyor bunları hırsını bizden çıkarıyorlar :/Bu kadar olur yani pes ayni.. Allah yardımcımız olsun
Polis benimki de kuzumMemur demişsin kurumu ne benim eşim Asker acaba işleri mi delirtiyor bunları hırsını bizden çıkarıyorlar :/
Ben calisirken gayet iyiydi ama eline veriyordum nerdeyse tum maaşımı salak kafam kenara atip biriktirseydim keskeMemur demişsin kurumu ne benim eşim Asker acaba işleri mi delirtiyor bunları hırsını bizden çıkarıyorlar :/
Al birini vur ötekine tahmin ettim vallahi :/ şarkta ne yapacaksın çalışmayacaksın da o zaman gülüm ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez ki gitmeye pek niyetimiz yok alışacağız mecbur belki çocuklar doğunca düzelir benim şimdi tek tesellim bu bakalım Rabbim ne nasip edecekPolis benimki de kuzum
Kafam allak bullak zaten kuzum nasil bas edecegimi bilmiyorum.. Keske basından anlasaydim bunu ben gönlü bol bi insanim o ise hic değil. Hediye vermeyi severim esim alma isini sever tek. En uyuz oldugum insan tipi.Al birini vur ötekine tahmin ettim vallahi :/ şarkta ne yapacaksın çalışmayacaksın da o zaman gülüm ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez ki gitmeye pek niyetimiz yok alışacağız mecbur belki çocuklar doğunca düzelir benim şimdi tek tesellim bu bakalım Rabbim ne nasip edecek
Başında belli ederler mi kendilerini benim ki Allah var yukarda benden kısıp kendine harcamaz açsak beraber açız toksak beraber ama genelde para harcamaya gerek yoktur hediyeye vs bak şimdi doğum yapcam etrafımda ki bütün arkadaşları kapılarına doğum hediyesi aldı benim ki almaz hiç acaba bile demiyorum dediğim gibi işleri sıkıntılı hırsını bizden çıkarıyorlar heralde. Kısıtlıyor mu peki seni benimki kimseyle konuşmama izin vermez ailemle kardeşlerimle arkadaşım hiç olamaz zaten o isterse konuşabileceğim bi kaç Asker eşi var burda o kadar . Biz başında yaptık hatayı körü körüne bağlandık hep suistimal edilen de biz olduk. Hamile karısına eziyet ediyorsa bi adam diyecek söz çokta iki yüzümüze gülünce hemen yumuşuyoruz bizde.Kafam allak bullak zaten kuzum nasil bas edecegimi bilmiyorum.. Keske basından anlasaydim bunu ben gönlü bol bi insanim o ise hic değil. Hediye vermeyi severim esim alma isini sever tek. En uyuz oldugum insan tipi.
Sevgimi kaybedicek boyle giderse..
Kisitlama olmuyor kuzum karismaz para cikmasim yeter ona. Ilk bebegim benim de hevesleniyorum bi seylere ama sorsan bosa masraf . bebek sekeri falan gereksiz diyor hep ama insan istiyor iste evladimin şerefine yapayim her seyi istiyorum. Para yoktan baska bi kelime cikmiyor ağzından. Sonra gelip sarılıyor aynen bende yumusuyorum hemen . ama bu sefer cok icime oturduBaşında belli ederler mi kendilerini benim ki Allah var yukarda benden kısıp kendine harcamaz açsak beraber açız toksak beraber ama genelde para harcamaya gerek yoktur hediyeye vs bak şimdi doğum yapcam etrafımda ki bütün arkadaşları kapılarına doğum hediyesi aldı benim ki almaz hiç acaba bile demiyorum dediğim gibi işleri sıkıntılı hırsını bizden çıkarıyorlar heralde. Kısıtlıyor mu peki seni benimki kimseyle konuşmama izin vermez ailemle kardeşlerimle arkadaşım hiç olamaz zaten o isterse konuşabileceğim bi kaç Asker eşi var burda o kadar . Biz başında yaptık hatayı körü körüne bağlandık hep suistimal edilen de biz olduk. Hamile karısına eziyet ediyorsa bi adam diyecek söz çokta iki yüzümüze gülünce hemen yumuşuyoruz bizde.
Sana yemin ederim ağlayarak yalvararak aldırdım herşeyi geçen çikolata gördüm bebek çikolatası içim gitti yok dedi kapı süsü yaptırmak istedim yok dedi gerek yok diyo para yok diyo daha önce iki bebeğimi kaybettim arka arkaya üçüncü gebeliğim bu koç adadım sağ salim kucağımıza alalım oğlumuzu diye ne gerek varmış para mı varmış vs vs. Annem aldı çok şeyini şimdi de almak isteseler de izin vermiyor gerek yok diyor kursağımızda kalıyor herşey. Bişey dicem ne olur yanlış anlama yok yok diyorlar ya cidden o paranın bereketi de olmuyor çünkü şükretmeyi bilmiyorlar.Kisitlama olmuyor kuzum karismaz para cikmasim yeter ona. Ilk bebegim benim de hevesleniyorum bi seylere ama sorsan bosa masraf . bebek sekeri falan gereksiz diyor hep ama insan istiyor iste evladimin şerefine yapayim her seyi istiyorum. Para yoktan baska bi kelime cikmiyor ağzından. Sonra gelip sarılıyor aynen bende yumusuyorum hemen . ama bu sefer cok icime oturdu
Kesinlikle cok haklisin yok dedikce bereketi kaciyor benim kiziminda cogu seyini kayinvalidem aldi beşiği kiyafeti hep ondan. Biz daha az seyler yaptık. Seni cok iyi anliyorum inan ki dualarım seninleSana yemin ederim ağlayarak yalvararak aldırdım herşeyi geçen çikolata gördüm bebek çikolatası içim gitti yok dedi kapı süsü yaptırmak istedim yok dedi gerek yok diyo para yok diyo daha önce iki bebeğimi kaybettim arka arkaya üçüncü gebeliğim bu koç adadım sağ salim kucağımıza alalım oğlumuzu diye ne gerek varmış para mı varmış vs vs. Annem aldı çok şeyini şimdi de almak isteseler de izin vermiyor gerek yok diyor kursağımızda kalıyor herşey. Bişey dicem ne olur yanlış anlama yok yok diyorlar ya cidden o paranın bereketi de olmuyor çünkü şükretmeyi bilmiyorlar.
Rabbim yardımcımız olsun kardeşim kendini üzme ne olur boşuna kendinizi yıpratıyoruz Rabbim yavrularımızı korusun. Kendine çok dikkat et Allah a emanetsin sen de o minicik elleri ile sana sıkı sıkı tutunan meleğin de.Kesinlikle cok haklisin yok dedikce bereketi kaciyor benim kiziminda cogu seyini kayinvalidem aldi beşiği kiyafeti hep ondan. Biz daha az seyler yaptık. Seni cok iyi anliyorum inan ki dualarım seninle
Allah razi olsun balım siz de öyle. Sen de uzme kendiniRabbim yardımcımız olsun kardeşim kendini üzme ne olur boşuna kendinizi yıpratıyoruz Rabbim yavrularımızı korusun. Kendine çok dikkat et Allah a emanetsin sen de o minicik elleri ile sana sıkı sıkı tutunan meleğin de.
Hamileligimden sonra zaten düşünüyorum kesinlikle çalışacağım. Teşekkürler ederim fikirleriniz için ben de esimle konuştum çok ciddi sekilde insallah beni anlamıştır bu sefer .Ha bu arada şunu da ekleyeyim kıyafet mi alıcam asla onunla gitmem çünkü kafa yapısı belli.pahalı mahalı derse sinir olurum.Aileme hediye alacaksam bilmesi şart değil ki ölçüsüyle alırım zaten .kendinize bir miktar düzenli para ayıracağınızı ve o paraya kesinlikle karışmamasını söyleyin.kadınların keyfi çalışmasına karşıyım ama eşinden psikolojik ve fizyolojik şiddet gören bütün kadınlar da kesinlikle çalışmalı
Kredi çekmiştik onu kapatmak icin birikim yapıyor surekli kenara para atma çabasında tamam biriktirsin ama bu kadar kısması da beni darliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?