Bazen düşünmüyor değilim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Evet, bazen düşünüyorum ailemi karşıma alıp ona kaçmayı
Önceden böyle yapan kızlara bakıp kızar, aptalca derdim
Asla yapmam derdim ama büyük konuşmamak lazımmış... Aşk işte...

Hala akıllanmadım ailem 2. kez yakaladı bizi yine barıştık ailemle ama devam ettiğimi bilmiyorlar
Ama yapamıyorum, bırakamıyorum
Onsuz olmak susuz kalmak gibi
Nefesimi kesip atmak gibi

:43:

Belki de okuyorum diye ciddiye almıyorlar beni diyorum
Birkaç yıl geçse kabul ederler mi diye düşünüyorum?

Aramızdaki büyük yaş farkı ve dul olmasından dolayı istemiyorlar, çok mutsuz olacağımı düşünüyorlar
Ben desem ki gelicem aç evini bana evlenelim desem tamam der, konuştuk çünkü bunları

Ama ailem beni bunun üstüne affetmez gibi geliyor ya da bilemiyorum yapsam mı kaçsam mı onsuz da olmuyor çünkü yapamıyorum :43:
Ailemle onu nasıl bir araya getireceğim bilemiyorum
Babam bu mahallenin kapısından bile giremez değil tanışmak diyor o derece karşı

Kaçayım mı diye sormam çok absürd olur ama
Ondan başkasının bana sarılmasını, dokunmasını bile kaldıramam ben sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
:3::4::5::7::10::14::16::24::26::29::31::38::36::54::68::97::113::126:

ay ne çok şey demişim! :)
herkesn her şeyi kabul etmesini beklerseeeen... ohoo...

Sen büyük sözü dinle gene.
Yoluyla yordamıyla yapılmayan işten hayır gelmiyo.
Görüştüğün kişi kaç yaşında bu arada?Merak ettim.

hele bi üniversiteyi bitir kendi ayaklarının üsstünde dur belki ailen o zaman ikna olur.sakın okulunu bitirmeden bir delilik yapma hayatına yazık etme.sakın sakın iyi düşünmeden sonradan üzüleceğin pişman olacağın seyler yapma.

Yanlis hatirlamiyorsam bu kisi senden 20 yas kadar buyuk ve daha once evlenip bosanmis birisi.
Bir de ogrenciymissin.
40+ birisi neden universite ogrencisine bakar ki... Insanin aklina birsuru sey geliyor, belki de seni kandirmak istiyor, vs. Bu yuzden hicbir ailenin kizlari icin boyle bir isi onaylayacagini dusunemiyorum, cunku gercekten biraz sakat ve supheli bir durum.
Bence sen evlilik gibi seyleri rafa kaldir ve okulunu bitirip kendi ayaklarinin ustunde durmaya bak. O zaman hala iliskininiz olursa ailenle bunlari konusursunuz. Simdi cok erken. Kacmaya filan kalkma derim, hayatinin hatasini yaparsin.

Sakın kaçma ailen herşeyden değerli seni bu yaşa kadar binbir zorlukla emekle getiren insanlar onları üzme..Bu adamı seviyorsun vs tamam ama ilk eşiyle neden ayrılmış bunu hiç araştırdın mı ? Çünkü kadınların geneli kolay kolay yuvalarını terketmiyorlar..

Sakin boyle bir sey yapma,ben yaptim bu hatayi cooook pismànim ve asla affetmiyorum keske yapmasaydim diyorum sakin derim bacim sakin yapmaaa cok aci oluyor...

Sana abla tavsiyesi canım,kuzenim seninle aynı dertten muzdarip
Ailen senin herşeyin,okulunu bitir hayatına yön ver inan karşına çok daha iyileri çıkacaktır
Ha yok bu en iyisi kaderimde yazılı dersen aile rızasını gözetmeden okulunu bitirip iş güç sahibi olmadan sakın derim sakın kaçayım deme
Gelinlikte giysen annen baban sevdiklerin yanında olmayınca hep bir yanın eksik kalacak
Bak okuyorsun gönül rızası ile evlenen bazı kızları onlar bile evliliğe alışamadım anamı babamı bir sıcak gülüşünü özledim diye konu açarlarken senin öyle bir şansında olmayacak
Zamana bırak bazı şeyleri senin kaderin şekillenecektir ilerki 1-2 yılda emin ol
Ve 40 yaşında bir adama hiç yakıştıramadım okuyan bir insana gönül koymasını hadi koydu diyelim sana yazık değilmi sen 40 yaşına geldiğinde karşında 60 yaşında bir insan olacak
Ve evlenir okurum deme bu adam yaşından dolayı birde çocuk sahibi olmak istediğinde o zaman anlayacaksın bazı şeyleer için erken davrandığını
Şimdi git anneciğinin koynuna onun yanında olduğun için şükret Rabbine
Sevgili eş her daim bulunur ama ana baba yüreği kırıldımı eskisi gibi olmaz,onları kaybettinmi bir daha seni onlar gibi seven asla bulamazsın
SEVGİLER

Son düzenleme:
kaçayım mı dıye duşunen hemcınslerımı anlamıyorum kımse kusura bakmasın. ailenızın başını öne eğdirmeye ne hakkınız var???? ne hakkınız var onlara bunu yaşatmaya..demek kı bışeylerı göruyolarkı ıstemıyolar. hangı aşk sonsuza kadar sürmüş ki....değer mi anne babayı arkaya almaya...değmez...hıçbır erkek değmez

Evet, bazen düşünüyorum ailemi karşıma alıp ona kaçmayı
Önceden böyle yapan kızlara bakıp kızar, aptalca derdim
Asla yapmam derdim ama büyük konuşmamak lazımmış... Aşk işte...

Hala akıllanmadım ailem 2. kez yakaladı bizi yine barıştık ailemle ama devam ettiğimi bilmiyorlar
Ama yapamıyorum, bırakamıyorum
Onsuz olmak susuz kalmak gibi
Nefesimi kesip atmak gibi

:43:

Belki de okuyorum diye ciddiye almıyorlar beni diyorum
Birkaç yıl geçse kabul ederler mi diye düşünüyorum?

Aramızdaki büyük yaş farkı ve dul olmasından dolayı istemiyorlar, çok mutsuz olacağımı düşünüyorlar
Ben desem ki gelicem aç evini bana evlenelim desem tamam der, konuştuk çünkü bunları

Ama ailem beni bunun üstüne affetmez gibi geliyor ya da bilemiyorum yapsam mı kaçsam mı onsuz da olmuyor çünkü yapamıyorum :43:
Ailemle onu nasıl bir araya getireceğim bilemiyorum
Babam bu mahallenin kapısından bile giremez değil tanışmak diyor o derece karşı

Kaçayım mı diye sormam çok absürd olur ama
Ondan başkasının bana sarılmasını, dokunmasını bile kaldıramam ben sizce ne yapmalıyım?

Aranızda yaş farkı ve dul olmasından ziyade karakter sorunu da vardı diye hatırlıyorum ben? Aldatılmıştın.

eski konularına baktım anlamadım, intikam nasıl alınır demişsin bikaç gün önce emeğime yazık gibilerinden bi konu açmışsın orda bahsedilen kişiyle bu kişi aynı kişi mi değilse yeni birine nasıl aşık oldun bu kadar kısa sürede, okurken gözü kocada olan kızları anlamıyorum kaçan kızları hele hiç anlamıyorum

"Yediklerim içtiklerim kullandığım bir ilaçla etkileşim yaratmış midemi bozdum, geçer deyip uyudum. Gece beni arayıp uyandırdı, öyle laflar öyle hakaretler savurdu ki buraya yazsam kaç gün ban yerim bilmiyorum. Seni mahvederim, bitiririm, ananı vs. Al intikamını sık tabancayı sıkmayan bilmemne olsun, sok bıçağı kurtulayım yoksa ben yapıcam, yarın geliyorum yapmayan bilmemne olsun vs."

bu lafları eden adamdan mı bahsediyoruz senden 20 yaş büyük :53:
kaçmayı düşünüyosun :53:

elmayra o aldatılma olayının iç yüzü başka çıktı ondan eminim ama ettiği laflara bir şey diyemeyeceğim. Ben de kötü laflar ettim, çok kötü hem de diyerekten affettim. Ben saygılı konuştukça o da öyle davranıyor, şimdilik bir problemimiz yok. Eskiden olsa resti çekerdim, yapamıyorum, seviyorum

Sakın!! Kaçarak evlenenlerin sonunu burada görmedin mi canım.. dayak yedim ama kaçtığım için aileme sığınamam! Eşim beni istemiyor ama kaçarak evlendim aileme söyleyemem! Eşim aldattı ama kaçtığım için terk edip gidemiyorum! daha neler neler! Bak erkek denen varlık evlenince çoooook ciddi değişimler yaşıyor! Sen körsün şu an ama ailen görüyor nasıl mutsuz olacağını...biz de..... Büyüklerini dinle..

Daha 20 yaşında ne bu evlilik merakı ya!! Gezip tozacağına en güzel zamanlarını,yaşını evde mal gibi yemek yap,temizlik yap,bulaşık yıka,çamaşır yıkamayla geçirmeye ne meraklısınız! Kaçınca sevgilinle kol kola sarmaş dolaş gezip eğleneceğini mi sanıyorsun! Ona mecbur olacaksın 1ay en fazla 1 ay sonra ağlamaya başlayacaksın! 1ay bile çok...

Üniversiteyi bitir bir işin gücün olsun maddi özgürlüğün olduğunda hala çok istiyorsan, ailenle doğru düzgün konuşursun.. O zaman onlarda bunca yıl geçmiş bırakmamışsın der kabul ederler.. :ssz:

yahu benden 20 yaş büyük adam benim amca diyeceğim adamdır babam benden 23 yaş büyük te Allahım nasıl o gözle bakıyosunuz neyse büyük konuşmayayım çocuk sahibi olucaz bizde, bence kaç sen bu adama,bir müsibet bin nasihattan iyidir

elmayra o aldatılma olayının iç yüzü başka çıktı ondan eminim ama ettiği laflara bir şey diyemeyeceğim. Ben de kötü laflar ettim, çok kötü hem de diyerekten affettim. Ben saygılı konuştukça o da öyle davranıyor, şimdilik bir problemimiz yok. Eskiden olsa resti çekerdim, yapamıyorum, seviyorum

Just bak bu kadar insan ağız birliği etmişcesine sana yapma diyor. Dinle bizi. Gencliğini yakacaksın.

Kadir kıymet bilmeyenden, ağız dolusu hakaret eden adamdan koca olmaz.

Son düzenleme:
Sana abla tavsiyesi canım,kuzenim seninle aynı dertten muzdarip
Ailen senin herşeyin,okulunu bitir hayatına yön ver inan karşına çok daha iyileri çıkacaktır
Ha yok bu en iyisi kaderimde yazılı dersen aile rızasını gözetmeden okulunu bitirip iş güç sahibi olmadan sakın derim sakın kaçayım deme
Gelinlikte giysen annen baban sevdiklerin yanında olmayınca hep bir yanın eksik kalacak
Bak okuyorsun gönül rızası ile evlenen bazı kızları onlar bile evliliğe alışamadım anamı babamı bir sıcak gülüşünü özledim diye konu açarlarken senin öyle bir şansında olmayacak
Zamana bırak bazı şeyleri senin kaderin şekillenecektir ilerki 1-2 yılda emin ol
Ve 40 yaşında bir adama hiç yakıştıramadım okuyan bir insana gönül koymasını hadi koydu diyelim sana yazık değilmi sen 40 yaşına geldiğinde karşında 60 yaşında bir insan olacak
Ve evlenir okurum deme bu adam yaşından dolayı birde çocuk sahibi olmak istediğinde o zaman anlayacaksın bazı şeyleer için erken davrandığını
Şimdi git anneciğinin koynuna onun yanında olduğun için şükret Rabbine
Sevgili eş her daim bulunur ama ana baba yüreği kırıldımı eskisi gibi olmaz,onları kaybettinmi bir daha seni onlar gibi seven asla bulamazsın
SEVGİLER

İşte ya o benim kaderimse ve ben elimle itiyorsam :50: Bu kadar şey oldu ayrılamadık kaç aylardır problemler var aramızda yok yine birbirimize sarılınca geçiyor her şey. Bu his kaç kez bulunur bilemiyorum ki. Çocuk konusu problem evet çünkü henüz çocuğu yok ama ben okurken istemeyeceğini düşünüyorum tabii sevde_ adlı arkadaşımızın yazdığı gibi beklemem okulun bitmesini öyle aileme açmam daha mantıklı ama bu arada yakalanırsam tekrar ne olacak? Babam bu kez ne yapar kestiremiyorum, kaç ay küs kaldık, yüzüme bile bakmadı. Keşke annem yanımda olsa da gitsem ama uzakta, ilk iş giderim ama biliyor musunuz her yüzlerine bakıp hayır görüşmüyoruz dediğimde suçluluk :50:

Bari bir tanışmaya yanaşsalardı...

Just bak bu kadar insan ağız birliğiğ etmişcesine sana yapma diyor. Dinle bizi. Gencliğini yakacaksın.

Kadir kıymet bilmeyenden, ağız dolusu hakaret eden adamdan koca olmaz.

yok be canım ben kaçsın diyorum,bunca şeyden sonra annesine kadar küfür edilmişken hala ailem beni vermiyo kaçsam mı diyen kız kaçsın bence, ne dersen de para etmez, breathin vardı hatırlarsın o da evlendi göz göre göre şimdide çile çekiyo yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X