Bazen düşünmüyor değilim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
duyguların çok değişecek daha çok sevecek aşık olacaksın bu yaşlar su gibi akıp gidiyor, hayatını yaşa ama yanlışlar yapmadan yaşa ilerde veremeyeceğin hesapların olmasın..

eh be gülüm o kadar konuştuk ettik..adam sana kara büyü mü yaptı nedir?

Allah kaç defa karşına çıkardı gerçek yüzünü?seviyesini gördün..küfürü yedin tehdidi yedin..

karakolluk oldun,hastanelik oldun..ne bekliyorsun daha anlamadım ki..

kahrından ölmeyi mi umuyorsun ne?girme o yola tuzaklar var diyor sana herkes ağız birliği etmişcesine..

bir müsibet bin nasihatten iyidir.bile bile ateşe at kendini..

gir o evliliğin içine kurtaramada kendini gör bakalım aşk neymiş..

hala adamı savunup kollama derdindesin..okumuş etmiş kızsın..

bir süre sonra herkes buradakiler de dahil bana ne ya kendi seçimi deyip yapayalnız bırakacak seni..

gelip burda konu açarsan kızlar haklıymışsınız diye anca geçmiş olsun deriz..

az gez şu bir derdim var bölümünü..kimler kimler vuruyor başını taşlara...

Kara büyüyü ben de düşündüm :1: Yanımda olmak gibi bir zorunluluğunuz yok bunu istemiyorum sizlerden zaten hiç öyle şey olur mu beni neden umursayasınız peşimde koşasınız :) sadece fikir almak istedim. Barışmanın heyecanına kapıldım diyorum ya ama aklımda hala şüpheler varken yapmamalıyım bunu fark ettim konuyu açtıktan sonra hatta hiç yapmamalıyım ama bir şekilde ikna ediyor beni ya ne bileyim sarılınca dünyanın kalanını ve mantığımı unutuyorum. Böyle dememe kızacaksınız elbette biliyorum

Midemle ilgili yaptığınız yorum hiç hoş değil. Yaş, kilo, boy pos bunlar yüzünden bir insanı midesiz ilan etmek doğru bir yaklaşım da değil ki aramızda bana hakaret etmenizi gerektirecek bir samimiyet yok, daha saygılı olmanızı rica ediyorum. Ayrıca buradaki insanların acısından eğlence çıkartmadım hiçbir zaman ben, insandır hata yapar, sizin eğlenmenizi de tuhaf buldum açıkçası...

şu anki halinizle eğleniyorum burda demedim,pişman olup dönerseniz eğlenilicek hale düşersiniz dedim.lütfen dikkatli okuyun,

bende bir kız annesiyim ve kendi kızımı düşünerek yazdım o yorumu..

ve ben 33 yaşındayım şu yaşımda bile 53 yaşında bir sevgilim olsan kendime önce midesiz derim..

ve siz daha 20 yaşındasınız....

neyse polemiğe girmek istemiyorum

bi diğer mesajımda da yazdığım gibi diyorim ki gençliğine yazık,ailene yazık.....

şu anki halinizle eğleniyorum burda demedim,pişman olup dönerseniz eğlenilicek hale düşersiniz dedim.lütfen dikkatli okuyun,

bende bir kız annesiyim ve kendi kızımı düşünerek yazdım o yorumu..

ve ben 33 yaşındayım şu yaşımda bile 53 yaşında bir sevgilim olsan kendime önce midesiz derim..

ve siz daha 20 yaşındasınız....

neyse polemiğe girmek istemiyorum

bi diğer mesajımda da yazdığım gibi diyorim ki gençliğine yazık,ailene yazık.....

Polemik yok ki sadece tartışıyoruz. İlk söylediğinizi doğru anladım problem yok ama hata da yapsalar benim yaptığım başka bir kız yapsa evet kızarım, üzülürüm ama eğlenilecek gibi görmem bir de ben de şunu kast ettim deseniz ki yaptıklarını nasıl sindiriyorsun karakterini filan onu anlarım ama insanları yaş, dış görünüş vs. yargılayamıyorum ben ya da ayırmıyorum, o da benim hassas olduğum bir konu siz farklı düşünüyor olabilirsiniz, kimisi dediğiniz gibi beğenmez, önemser yaşı. Annem de sizin gibi düşünüyor zaten gençliğime yazık...

Polemik yok ki sadece tartışıyoruz. İlk söylediğinizi doğru anladım problem yok ama hata da yapsalar benim yaptığım başka bir kız yapsa evet kızarım, üzülürüm ama eğlenilecek gibi görmem bir de ben de şunu kast ettim deseniz ki yaptıklarını nasıl sindiriyorsun karakterini filan onu anlarım ama insanları yaş, dış görünüş vs. yargılayamıyorum ben ya da ayırmıyorum, o da benim hassas olduğum bir konu siz farklı düşünüyor olabilirsiniz, kimisi dediğiniz gibi beğenmez, önemser yaşı. Annem de sizin gibi düşünüyor zaten gençliğime yazık...

o halde neden annenin sözünü dinlemiyorsun...gençliğini amcan yaşındaki biriyle geçiriyorsun...

aşk bu kadar mı kör etti gözünü,bu kadarmı tutkulu seviyorsun o adamı...

bak burda bende dahil olmak üzere zamanında ne aşk acıları çekmiş insanlar var,şükür bak ölmemişiz aşktan, evlenip çocuklarımız bile olmuş..

sana göre yaşadığın mantıklı olabilir ama benim hayat görüşüme ters,bak yukarıda bir arkadaşa "benim kızım olsa müsaade etmezdim" tarzı bir cevap vermişsin.demekki sende bi şeylerin yanlış olduğunun farkındasın..

sevdiğin o adamın kollarında huzuru bulurken annenin ne kadar acı çektiğini düşünüyormusun peki..

neredeyse baban yasında bir adamda ne buldun ....hadı sen asık oldun ya o adama ne demeli......ben böyle tiplere sapık diyorum kimse kusura bakmasın.......çocuğu yasında ki bir kıza yaklaşanlardan tiksiniyorum......
lütfen ilerisini düşün......ne aşklar yaşandı ama bitti......lütfen aşk dediğin duyguyu saplantıya dönüştürme.....daha şimdiden birbirine bu denli çirkin kelimeler sarf eden bir ilişkiden hiçbir halt olmaz.....bu kadar insanın tecrübesi var.dinle!!!

kendini okuluna ver,zamanla unuttuğunda ben ne kadar hata yapmışım diyeceksin......

ben orayı anlamamışım adam senden çok büyük ve dulmu :/ suçlu adam sana niye şefkatle yaklaşıyor ki kendi yaşıtlarını sevmeye çalış adama çok kızdım çok sapıkmıdır nedir

seni tutmasak neler yapacaksın çok merak ediyorum :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X