Bazen en iyisi susmak..

Degerlimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
306
210
53
33
Buraya ilk defa gebelik dışında bir konu açıyorum. Bir derdim var evet. Eşim ve babam. Babam esimin yanında çalışıyor tartışmalar ve babama bağırmış saygısızca davranmış bunu öğrendim ve çocuğumu alıp gitmek istedim annemler izin vermedi. Belki bunda ne var diceksiniz. Benim en zayıf noktam babam çünkü kanser ve daha ne kadar zamanımız var birlikte bilmiyorum. Onun gözünün içine bakarken ona davranışı söyledikleri çileden çıkardı herşeyi geçtim dün bana annesinin yanında artistlik yapıp ailemi kötüledi. Herkes şahit oldu bunlara 1 günde hayatım alt üst oldu. Hala o haklı hala o benle konuşmuyor. Bu arada lohusayim sütüm kesildi denicek kadar azaldı bebeğim daha 1 aylık. Bazen en iyisi susmak sustum ve Allah'a sığındım kızım için babam daha fazla üzülmesin diye aynı evin içinde yabanciyim..

Ne iş yapıyor babanız kanser kanser? Ne olmuş da bağırmış?

Oturduğu ve yorulmadigi bir iş yapıyor parası için değil evde durup kafasında kurmasin diye aklı dağılsın diye. ikisi de hakli ikiside haksız aynı zamanda ama hiçbir sebep babası yaşında adama heleki benim babama bağırma hakkı vermez eğer hatrim olsaydı

Ne olmus ne konuda bagırmıs?

Eşim babama bagirsa bir de eşimi dinlerim. Çünkü eşim makul ve iyi bir adam yani, aramız problemsiz. Hani sizin de iyi bir evliliğiniz varsa durumu iki taraflı bir sorgulayın. Yok zaten evliliğiniz kötü ise zaten yapılacak şey bellidir.

Eşiniz hep böyle terbiyesizmiydi?
hasta bir adama bağıracak kadar ne yaşamış olabilir

Değildi sonradan böyle git gide aileme karşı soğukluk koydu ailemde ona aşırı düşkün zaten tavırları rahatsız ediyordu beni o yüzden birikti bazı şeyler bir tartışmada gidicek kadar kolay olmadı evliliğimiz

Neden bağırmış? Ailesinin yanında da bu konuyu açtınız oda ailenizi mi kötüledi?
Size tavsiyem ailesinin yanında kendinizi veya ailenizi kötülettiröeyin.bu tip konuları yalnızken halledin. Eşiniz nasıl birisi çokmı sinirlenmiştebağırmış. Bunu hep yaparmı çok önemli. Öyle biri değilse zaten hatasını anlarda gönlünü alır babanızın

Sorun konu ne olursa olsun yaşça kucuk birisi yaşça büyük bir adama özellikle kayinbabasina bağıramaz saygı duymak zorunda bence

Esiniz hatasini anlasaydi ve ozur dileseydi sorun kalkacakmis ortadan ama esin aksine kendi kusup soguk yapmis.
Bu erkekleri anlamak zor vallahi. Bide kadinlari anlamak zor derler...
Ama sizde fevri davraniyosunuz sanki. Hemen evi birakim gidim felan.
Baban daha cok uzulur bence bu duruma.

Baska is bulsun madem babanizi begenmiyor.

Bu zamanda is bul, insan gibi davran sonra o adamat gelsin bana bagirsin ... bence baba gayet sabirli ben olsam atardim isten ne halin varsa gor derdim. Asgari ucretle calisip surunsun elalemin yaninda gununu gorsun.

Ben asla ailemden birinin eşimin yanında çalışmasına izin vermedim .ne abimin nede babamın.illaki sorun oluyor,yüz göz olunuyor keşke en baştan izin vermeseydiniz.Susmak içinize atmak iyi değil,güzelce konuşsanız kavga etmeden.kırıldığınızı söylersiniz, babanızada işi bırakmasını söyleyin. Maddi olarak ihtiyacı yoksa ,zaman geçsin diye çalışıyorsa tabiki.

Canim baba damadin yaninda çalışıyor. O yüzden de kayınbabasina patronluk taslamis anlasilan.

Bir kere esiniz ailenize saygi duymuyor dolayısıyla size de saygı duymuyor. Kendi ailesine bile sizi ve ailenizi ezdirecek kadar saygisiz. Üstelik her ne olursa olsun, sorunlar karşılıklı çözülmeli, disariya yansitilmamali. Baba ogul aralarinda cozseler ve keske size de annesine de belli etmeseydi.
Şu erkeklere ve erkek ailelerine mahremiyet eğitimi verilmeli bence.

Canim baba damadin yaninda çalışıyor. O yüzden de kayınbabasina patronluk taslamis anlasilan.
Kayın baba ve aılesı damadı cok seviyormus cok duskunmus ama. Damat onlara soguk ve uzak oldugu halde. Ustune bir de konunun ne oldugu muhım degıl herkes sordu konu sahıbı bagırma sebebini yazmadı. Ustune bır de kanser hastası ve karısının babasına bagırmıs,sonra eve gelmıs kadına kaynanası yanında ailesiyle ılgılı kotu seyler soylemıs.
Kadının aılesı tamam gel kafanı dinle biraz onunda gozu korksun diyecegıne sakın evinden ayrılma demıs. Evinden her ayrılan bosanacakmıs gıbı.
Damat neden bagırmasın ki, herseye ragmen el ustunde tutuluyor. Kendısı de yapı olarak saygısızsa kimseyi tanımamış iste.
Olan biten yorumlardan sonra bana normal geldi. Boyle de gider bu. Adama bagır, eve gel ananın yanında karına bagır ailesıne kotu sozler soyle ama o insanlar sana cok duskun olsun.
Ne olacaktı ki baska.

Ne onun ailesi ne benim ailem şahit olsun istemezdim en sevmediğim şeydir bugüne kadar illaki kavgamız oldu ama insanların yanında güldük eğlendik belli etmedik. Bu olayda patladikbu arada eşim kötü bı insan değil ve evliliğimiz de iyi gidiyordu ama tek problem dengesiz bugün senle çok iyidir kafası atar bı anda kötü olur. Gülüp eğlenirken morali bozulsun kim olursa olsun suratını aşar oturur. Son zamanlarda aileme bunu sık yapmaya başlamıştı dünde patlak verdi

Ayrica "sükut ikrardan gelir" diye bir laf var, siz sustukça o kendini hakli görür "bak ne kadar haklıyım babası hak etmis, hanim bile sesini çıkaramıyor " diye düşünüyordur. Siz ailenizi savunmazsaniz o da sizi ve ailenizi kötülemeye devam eder konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…