Ne iş yapıyor babanız kanser kanser? Ne olmuş da bağırmış?
Ne olmus ne konuda bagırmıs?Oturduğu ve yorulmadigi bir iş yapıyor parası için değil evde durup kafasında kurmasin diye aklı dağılsın diye. ikisi de hakli ikiside haksız aynı zamanda ama hiçbir sebep babası yaşında adama heleki benim babama bağırma hakkı vermez eğer hatrim olsaydı
Eşim babama bagirsa bir de eşimi dinlerim. Çünkü eşim makul ve iyi bir adam yani, aramız problemsiz. Hani sizin de iyi bir evliliğiniz varsa durumu iki taraflı bir sorgulayın. Yok zaten evliliğiniz kötü ise zaten yapılacak şey bellidir.Oturduğu ve yorulmadigi bir iş yapıyor parası için değil evde durup kafasında kurmasin diye aklı dağılsın diye. ikisi de hakli ikiside haksız aynı zamanda ama hiçbir sebep babası yaşında adama heleki benim babama bağırma hakkı vermez eğer hatrim olsaydı
Eşiniz hep böyle terbiyesizmiydi?
hasta bir adama bağıracak kadar ne yaşamış olabilir
Sorun konu ne olursa olsun yaşça kucuk birisi yaşça büyük bir adama özellikle kayinbabasina bağıramaz saygı duymak zorunda benceBuraya ilk defa gebelik dışında bir konu açıyorum. Bir derdim var evet. Eşim ve babam. Babam esimin yanında çalışıyor tartışmalar ve babama bağırmış saygısızca davranmış bunu öğrendim ve çocuğumu alıp gitmek istedim annemler izin vermedi. Belki bunda ne var diceksiniz. Benim en zayıf noktam babam çünkü kanser ve daha ne kadar zamanımız var birlikte bilmiyorum. Onun gözünün içine bakarken ona davranışı söyledikleri çileden çıkardı herşeyi geçtim dün bana annesinin yanında artistlik yapıp ailemi kötüledi. Herkes şahit oldu bunlara 1 günde hayatım alt üst oldu. Hala o haklı hala o benle konuşmuyor. Bu arada lohusayim sütüm kesildi denicek kadar azaldı bebeğim daha 1 aylık. Bazen en iyisi susmak sustum ve Allah'a sığındım kızım için babam daha fazla üzülmesin diye aynı evin içinde yabanciyim..
Ben asla ailemden birinin eşimin yanında çalışmasına izin vermedim .ne abimin nede babamın.illaki sorun oluyor,yüz göz olunuyor keşke en baştan izin vermeseydiniz.Susmak içinize atmak iyi değil,güzelce konuşsanız kavga etmeden.kırıldığınızı söylersiniz, babanızada işi bırakmasını söyleyin. Maddi olarak ihtiyacı yoksa ,zaman geçsin diye çalışıyorsa tabiki.Buraya ilk defa gebelik dışında bir konu açıyorum. Bir derdim var evet. Eşim ve babam. Babam esimin yanında çalışıyor tartışmalar ve babama bağırmış saygısızca davranmış bunu öğrendim ve çocuğumu alıp gitmek istedim annemler izin vermedi. Belki bunda ne var diceksiniz. Benim en zayıf noktam babam çünkü kanser ve daha ne kadar zamanımız var birlikte bilmiyorum. Onun gözünün içine bakarken ona davranışı söyledikleri çileden çıkardı herşeyi geçtim dün bana annesinin yanında artistlik yapıp ailemi kötüledi. Herkes şahit oldu bunlara 1 günde hayatım alt üst oldu. Hala o haklı hala o benle konuşmuyor. Bu arada lohusayim sütüm kesildi denicek kadar azaldı bebeğim daha 1 aylık. Bazen en iyisi susmak sustum ve Allah'a sığındım kızım için babam daha fazla üzülmesin diye aynı evin içinde yabanciyim..
Canim baba damadin yaninda çalışıyor. O yüzden de kayınbabasina patronluk taslamis anlasilan.Baska is bulsun madem babanizi begenmiyor.
Bu zamanda is bul, insan gibi davran sonra o adamat gelsin bana bagirsin ... bence baba gayet sabirli ben olsam atardim isten ne halin varsa gor derdim. Asgari ucretle calisip surunsun elalemin yaninda gununu gorsun.
Kayın baba ve aılesı damadı cok seviyormus cok duskunmus ama. Damat onlara soguk ve uzak oldugu halde. Ustune bir de konunun ne oldugu muhım degıl herkes sordu konu sahıbı bagırma sebebini yazmadı. Ustune bır de kanser hastası ve karısının babasına bagırmıs,sonra eve gelmıs kadına kaynanası yanında ailesiyle ılgılı kotu seyler soylemıs.Canim baba damadin yaninda çalışıyor. O yüzden de kayınbabasina patronluk taslamis anlasilan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?