Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu zamanda is bul, insan gibi davran sonra o adamat gelsin bana bagirsin ... bence baba gayet sabirli ben olsam atardim isten ne halin varsa gor derdim. Asgari ucretle calisip surunsun elalemin yaninda gununu gorsun.
Babanıza çok üzüldüm. Allah şifa versin inşallah. Eşiniz için de çok şey derdim ama neyse. Siz şu lohusa halinizle onun anasına bağırsanız kendini yırtar beyefendi. Hadi babanıza acımıyor. Evde yeni doğum yapmış eşine de mi acımıyor da bir de trip atıyor. Baba hassas noktam. Hasta baba daha da hassas noktam. Ezdirmeyin babanızı kimseye. Yarın çok pişman olursunuz. Haddini bildirin ki bir daha buna cesaret edemesin. Babacığınıza acil şifalar dilerim
Büyüğü sonuçta bağırması çok çirkin.Eşinizin problemlerımı var?2 tarafıda dınledınızmı?Evet eşinizin yaptığı sey ıyı bırsey deıl ama belki gerekcesı vardır.
Oturduğu ve yorulmadigi bir iş yapıyor parası için değil evde durup kafasında kurmasin diye aklı dağılsın diye. ikisi de hakli ikiside haksız aynı zamanda ama hiçbir sebep babası yaşında adama heleki benim babama bağırma hakkı vermez eğer hatrim olsaydı
Belki de öyle düşünüyordur ama ne için sustugumu iyi biliyor. Saf bi tip değil dün o kavga anında söylediklerim ona yeter onun için şuan tavırlı davranıyor geri adım atmam için ama daha bekler neyse hayırlısı istediğini dusunsun
Pasif bir tepki sizinkisi ve esiniz bunu anlamiyor tam tersine bana kızdı o zaman onu triple cezalandırayim çünkü o haksız ve benden özür dilemek icin adim.atmali diye dusunerek sizin onun gönlünü almanizi bekliyor
Yani hata yaptiginin farkında falan degil sizi hatalı görüyor
Bosuna kendinizi kandirmayin
Sütünüz bu sinir stresle zaten kesilir
Bir de bana negatif insan imajı cizdiniz babaniz gelecege dair umutlu konuşunca aglamak yerine mutlu olmalisiniz babamin hayata dair umutlari hayalleri var diye. Sizse simdiden nasilsa ölecek dusuncesiyle yas surecine girmis adami ölmeden mezara koymussunuz.
Olmuyor işte ya ev ev üstüne iş iş üstüne olmuyor... Akrabayla işte olmuyor sonucta devirde kötü, ekonomi zaten malum insanların sinirler iyice lacka böyle olaylar da kaçınılmaz oluyor.
Eşin cekeniyorsa bagirmayacak, işi bırakacak benim lugatimda. Ama işte
konu sahibi neden inatla sebebi söylemiyor ? konu öyle başlamış ki boşanacaklar sonuna doğru eşim iyidir içi iyidir zaten özür de dilemiş. buraya bağlandı, hani ailesinin yanında da sizi rencide etmişti ?
İş hayatı akrabayla olmuyor.. Babanıza hobi bulun Eşinde iş hayatını iş yerinde baban da iş hayatını iş yerinde bırakması lazım. Profesyonel değiller demekki.