- Konu Sahibi sultan1988
-
Tek çocuksun sanırım
Ciddi düşünüyosan ailene bildir,üzerinden planlar kurmaktan vazgeçsinler
o zaman şimdilik söyleme tanımaya çalış kpss den sonra atanırsan söylersin
Benımde Annem Babam Evlen Evlen Dıye Gözümün İcine Bakıyor , Benimde Kısmetim Yok,
Guzelımde ama allah Cirkin Sansı Vermemıs , senden yasca büyügüm 30lardayım , bende bır an once bırını bulup evlenmek ıstıyorum :)
sıkma canını anlat annene her ne kadar anlamasada , boyle bır fıkrın oldugunu bılsın yanı ,
babanada soyluyebılırsın , en dogal hakkın evlenmek , cocuk sahıbı olmak :)
canım benim nasip kısmet benim de bu yaşıma kadar kimse hayatıma girmedi çok tesadüf ani bişi oldu ki ben çok uzak bi insansım kendimi bu sebeplerden dolayı kapatmıştım bu konulara ama oldu sevdim ben çocuğu ama sonrası ailem arkdamda durmayacağı için pes etmek zorunda kalıcam yine kendi dünyama çekilcem.
BakCanım Kımseyle Konusmadan , Boyle bır karar verme ,
cocuktan sakın ayrılma boyle bır sey yuzunden , topla cesaretını ya pes etme
gıt konus hatta ıkısınıde al karsına oyle konus , napıcaklar oldureceklermı senı ?
belkı basta karsı cıkarlar , sonra kabul edecekler gor bak hersey cok guzel olacak senın ıcın pozıtıf ol sıkma hıccc canını
canım çok haklısın çok iyi anlıyorum benimde başımda aynı sorun var iş bulamadığım için karşıma çıkanları ailem direkt reddediyor bana bile sormadan ,bana açılanları ise anneme zar zor söylüyorum hani tanışayım diye hemen hayır naden acele ediyorsun daha iyileri çıkar deyip kestirip atıyor.kendi ayaklarının üzerinde durduğunda belki saygı duyarlar diye düşünüyorum ama ailene açılacağın kişiyide biraz daha iyi tanı.şuanda ailen hayır derse bırakmayı düşünüyor musun ?
sen güvenip inandıktan sonra sevdiğine zamanla bişekilde ikna edersin hem zaten bu işler dışardan göründüğü gibi kolay olmuyor kimsenin her anne baba evladı için iyisini ister üzülmesinide istemez
hayır derlerse evt canım bırakırım bırakmam istemem ama mecburiyetten dolayı ve ben evlenmem artık çünkü ben çok koly beğenen ısınan biri değilim.atanamazsak 2 yıl daha mı bekleyecez.bizim hayatımızı yönlendiriyolar duygularımızı düşüncelerimizi hiç önemsemiyolar.okul bitmiş sadece bi sınava göremi hareket edicez ben erken evlenmek istiyorum evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum.yaaaa offfffffffffffff çok daraldım çokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?