bazen hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor....

evet onlar biraz fazla hayal kurmuş ama nasip olduktan sonra hiiiiç bişey engel değil bu şartlar altında da insan düşünmekten aşkı yaşıyamıyor ama ailende hak verir biraz ısrar ettikten sonra .büyüdüğümüzü de kabullenemiyorlar evlenince ne olcak anlayışındalar ama bide bizim açımızdanda bakmaları gerekir

yani canım işte onaların desteği benim için çok önemli ama onlardan böyle bi destek gelmeyeceği içinde bende cesaret edemem .ben hemen evleneyim istemiyorum ki ailem bilsin sadece annemle konuşayım paylaşayım mutluluğumuda sevincimide ben bunalrı istiyorum ama maalsef öyle bir anneye sahip olamadım.

herkse bi şekilde hayatını kuruyo annemle babamın ilişkisi çok güzel birlkte zaman geçiriler konuşurlar kendisi bunalrı yaparken bi kızı olduğu onunda artık hayatında biri olması gerektiğini niçin düşünmüyo bizim komşunun kızı var mesala gelir anlatır anlatır sevgilisyle yaptıkalrını falan annem dinler yorumalr yapar ama bana gelince yok

neyse iyiki varsınız kızlar içimi döktüm rahatladım hiç olmazsa biriaz .şimdi çıkıyım ders çalışayım...

bence annene babana haksızlık ediyorsun daha yaşın 23.. seni sevdiğin insana vermemişler

ya da zorla başkalarına vermeye çalışıyorlarmış gibi içerlemişsin.ailenle iletişim içerisinde

olmak istemen gayet insani bir istek ama onlarda belki ailelerinden böyle kopuk iletişim

gördüler belki senin açından düşünemiyorlardır,kızım sevgilin var mı diye sormak onlara düşen bir

görev değil bence..senin için en iyisini istiyorlar atanman senin hayatındaki ve onların hayatındaki en önemli

olay çünkü seni mutlu görecekler, emeklerinin karşılığını sen kendi ayakların üzerinde

durduğunu görünce alacaklar..birazda bu yönden düşün, evlenmek için acele etmene gerek yok..önceliğin

bencede şu an için atanmak olmalı..5 aydır görüştüğün kişi bir yere kaçmayacaksa seni bekler herhalde...

sende, o da daha iyi tanırsınız birbirinizi,iş güç olunca evlenmek yuva kurmak daha kolay..bunu yaşamış biri

olarak söylüyorum sana.ben bu gidişle evlenmeyeceğim demek için çok erken konuşuyorsun derim...

bende eşimle konuştuğumu hemen söylemedim aileme üstelik benim babam emekli psikyatır olduğu halde:)

kendim yaşamak istedim onlara bazı şeyler oturunca söylemek istedim gayet de iyi oldu herşey...

ne evde kaldım ne sevdiğimden ayrıldım..işimde oldu yuvamda..sende yaşarsın hepsini

inş..biraz bunalmışsın sınav stresi aşk derken :)geçer hepsi kalbini ferah tut,ailesi olmayan o kadar çok insan var ki...

Canım benim sende kendimi gördümm aynı şeyleri bende yaşıyorum..İlk defa birisini sevdim, çok sevdim ailme anlatmak istiyorum ama annem bile beni kesinlikle anlamayacak,hiç evlenmeyecekmişim gibi planlar yapıyolar,evlilik konusu açıldığında hiç fikrimi sormuyolar o evlenmiycek falan diyorlar..Ama ben onlardan gizli hiçbişey yapmadım şu güne kadar gizli görüşmek de istemiyorum bu yüzden çok gelgitler yaşadım,çok sevdiğim halde bırakmayı düşündüm defalarca ama yapamadım..ben üniversite 3. sınıftayım hemen evlenmeyide düşünmüyorum o yüzden evlilik kararı alıncaya kadar anlatmıycam ve sevdiğim insandan ayrılmıycam kimseye kolay ısınamıyorum karşıma sevebileceğim birisi çıkmış başkasını svemem artık o yüzden sevgimin arkasında durmaya karar verdim ama bende 7 ay kararsız kaldım kafayı yiyecek gibi oldum en sonunda zamanı gelinceye kadar saklamaya karar verdim..sende kafanda bişeyi netleştir canım ,iki arada kalmak nedir çok iyi bilirim biri çok sevdiğin ailen birisi aşık olduğun vazgecemediğin birisi..

aileler kızlarının büyüdüklerini kabul edemiyorlar. tamam sevgiliniz olabilir doğaldır. ailenize tamam evlenebilirim ben bu adamla dediğinizde tanıştırın yada anlatın. çünkü sizin ailenizle tanıştırdığınızda sende onun ailesiyle tanışacaksın ve işler senin tahmin ettiğin gibi kolay geçmiyor. eğer ailen baskıcıysa nereye gittin, neden gittin, demeye başlayacaklar. kız arkadaşlarınla görüşmen bile sorun olacak. tamam şartlar artık olgunlaştı, sevgilinizinde evlenmeye uygun durumu (maddi yada manevi) ozaman söyleyin. ama tanıma süresince seviyeli arkadaşlık (laşka değil) yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…