bence annene babana haksızlık ediyorsun daha yaşın 23.. seni sevdiğin insana vermemişler
ya da zorla başkalarına vermeye çalışıyorlarmış gibi içerlemişsin.ailenle iletişim içerisinde
olmak istemen gayet insani bir istek ama onlarda belki ailelerinden böyle kopuk iletişim
gördüler belki senin açından düşünemiyorlardır,kızım sevgilin var mı diye sormak onlara düşen bir
görev değil bence..senin için en iyisini istiyorlar atanman senin hayatındaki ve onların hayatındaki en önemli
olay çünkü seni mutlu görecekler, emeklerinin karşılığını sen kendi ayakların üzerinde
durduğunu görünce alacaklar..birazda bu yönden düşün, evlenmek için acele etmene gerek yok..önceliğin
bencede şu an için atanmak olmalı..5 aydır görüştüğün kişi bir yere kaçmayacaksa seni bekler herhalde...
sende, o da daha iyi tanırsınız birbirinizi,iş güç olunca evlenmek yuva kurmak daha kolay..bunu yaşamış biri
olarak söylüyorum sana.ben bu gidişle evlenmeyeceğim demek için çok erken konuşuyorsun derim...
bende eşimle konuştuğumu hemen söylemedim aileme üstelik benim babam emekli psikyatır olduğu halde:)
kendim yaşamak istedim onlara bazı şeyler oturunca söylemek istedim gayet de iyi oldu herşey...
ne evde kaldım ne sevdiğimden ayrıldım..işimde oldu yuvamda..sende yaşarsın hepsini
inş..biraz bunalmışsın sınav stresi aşk derken :)geçer hepsi kalbini ferah tut,ailesi olmayan o kadar çok insan var ki...