Bazen insan diyor ki..

benim 3.5 senelik bir ilişkim var asla hayatıma girmesinden ve onu sevmekten pişmanlık duyadım ama bazen söylemiyor değilim onu keşke şimdi tanısaydım diye belki bu kadar çok özlem olmazdı bilmem sadece bir düşünce işteopuyorumnanaktan

her zaman diyorum "iyi ki varsın, iyi ki hayatımdasın, iyi ki evliyiz, iyi ki....iyi ki...."

Ne olursa olsun hayatımda olduğu için asla pişmanlık duymadım...Ama bazen bende şimdi tanışmayı yeğliyorum.O zaman belkide herşey daha kolay olabilirdi...

9 yıllık evliyim evveli de 2 sene etti 11 hep şükrettim dua ettim iyi ki tanımışım iyi ki evlenmişim diye

iyi ki de kabul etmişim iyi ki varsın..bazen de nerden girdin hayatıma?
özellikle uzun süreli ilişkileri olan arkadaşlar zaman ilerledikçe 2. cümle daha sık mı söyleniyor..ortada kaldım?

Ahh be canım çok haklısın valla.Bende 2 yıllık evliyim bazen iyiki onu tanımışım diyorum ama son 5-6 yıldır neden girdin hayatıma demeye başladım.Bende tabii ne hayallerle evlenmiştim böyle olsun istemezdim ama son zamanlarda sıkça neden evlenmişim diyorum kendi kendime.Ama onlarda dedirtmesinler dimi.Neler yaşatıyorlar bizede bizde böyle düşünüyoruz dimi

kesınlıkle katılıyoruım
bazen dıyorum kı iyiki var iyiki senleyim
bazende nerden geldı beni buldu bu adam dıyorum
ama tabikide iyiki varsınlar fazlalıkdazemuszemusopuyorumnanaktan

yaa hepinze özendm gerçkten Allah hçbirnizi ayırmasn sevdğinden :kedi:bn dha küçüğüm böle şeyler dmk içn ama kişiliğimde göz önünde blundurarak kmseye bu kdr bağlanamayacğmı dşünüorm ama ksmett...Hepinze mutluluklar :)opuyorumnanaktan

5.yıll iykide var o olmasa hayat bu kadar anlamlı ve yaşanabilir biyer olmazdı benim için =)
Aşkına ' aşık
:asigim:

neler yaşadık neleeer...ama asla pişmanlık duymadım..her gün allahıma şükürler ediyorum iyki karşıma çıkardın rabbim onu diezemuszemus

eskiden iyiki evlenmişim senle derdim ona ama şimdi nerden evlendim seninle diyorum.çok pişmanım çok :sm_confused:

Bazen çokk üzülsem de hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Hep şükrettim onunla olduğum içinopuyorumnanaktan
Allah kimseye de yaşatmasın pişmanlık ve hayal kırıklığı

ilişki uzadıkca yıprattığı bi gerçek bende evlenme kararı alabileceğim bi zamana yakın tanımayı daha çok isterdim ama yine de pişman değilim ne kadar sorun yaşasak da barışıp küssek de yine de iyi var iyi ki girmiş hayatıma canım o benim hayatımın anlamı :kedi:

bende hep iyi ki varsın iyiki sensin dedim ama 20 gün önce 7 yıllık bir birlikteliğim basit bir kızkançlık yüzünden bitirdi ve evliliğe 1 ay kala yine iyi ki varsın diyorum

onu çok seviyorum ama şu kavga zamanlarında nerden girdin hayatıma demekten kendimi alamıyorum.çünkü onu bu kadar sevmeseydim bu kadar çokda üzülmezdim.iyiki var benim hayatımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…