- 13 Haziran 2015
- 5.902
- 19.469
- 448
- Konu Sahibi sinpalabrass
Tevbe edin tekrarlamayin ve sevgilinizle evlenin sahiplenmesini bu sekil gostersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tek ben mi uyuz oldum fake msj diyeBu kadar detaya girmene ne gerek avrdı? Bunun için bu kadar karalar bağlamanın anlamı ne? Olan olmuş artık. Bu kader falan değil sevişmek insanın kendi tercihi.
Merhaba sevgili kadinlar,
Uzun zamandir kabuslarima kadar giren bi derdim var. Ne yapacagimi bilmediğim. Bazen ölümü düşündüğüm fakat ölümünde bir boka yaramayacagini bildiğim bir derdim var. Nasil aciklayacagimi bile bilmiyorum. Bekaretimi kaybettim. Hemde cinsel iliski sirasinda degil. Iki tarafinda istegiyle degil. Sevisirken. Sevgilimle sadece opuserek sevisiyorduk. Sonra elini ic camasirima soktu. Klitorisimle oynamak icin. Yanlislikla sanirim parmagi girdi. Ve o kadar kisa surede o kadar garip bir sekilde oldu ki 5 6 saniye sonra ben bi ciglik attim canim yandigi icin elini cekti hemen ve elinde kan vardi. Kendimi igrenc hissediyorum ben. Ama o bu konuda anlayisli. Yani daha bi sahiplendi. Daha bi evlilik hayalleri kurmaya basladi. Ama yine de kendimi kotu hissetmekten alikoyamiyorum kendimi. Ablalarim, kardeslerim soyleyin sizce napmaliyim?
Evet çok saçma bir şekilde olmuş, ama bu saçmalık oldu diye bu insanı tartmadan evlenmeye kalkarsan daha büyük saçmalıklar kapıda demektir.
Olmamış gibi kabul et ve devam et yaşamına. Sonuçta amaç o değilmiş ( en azından sana göre)
İyi o zaman madem kaderinde kizliginin bozulması varmış,aranızda engel de kalmadigina göre sık sık ilişkiye girersiniz istediğiniz şekilde.nasilsa kaderiniz buymus.Bu konuda netler sadece. Evet kader olarak goruyorum cunku ikimizin de istemedigi sekilde, zamanda ve sacma sapan bi sekilde oldu. Ayrica boyle bi konuyla dalga gecmeniz icin acmadim. Yardimci olan "kadinlara" tesekkur ederim.
İstemediyseniz eline koluna sahip çıksaydı erkek arkadaşınız,öpüp koklamakla yetinseydi. Ha sevişmişsiniz,ha bu şekilde tatmin olup,tatmin etmişsiniz,saçmasapan bir zar mı tüm olay?Bu konuda netler sadece. Evet kader olarak goruyorum cunku ikimizin de istemedigi sekilde, zamanda ve sacma sapan bi sekilde oldu. Ayrica boyle bi konuyla dalga gecmeniz icin acmadim. Yardimci olan "kadinlara" tesekkur ederim.
Gercekten bunu mu anladin bundan? Yazik.O
İyi o zaman madem kaderinde kizliginin bozulması varmış,aranızda engel de kalmadigina göre sık sık ilişkiye girersiniz istediğiniz şekilde.nasilsa kaderiniz buymus.
Bir tek ben mi uyuz oldum fake msj diye![]()
Diğer konuları da acayip geldi.Ne bilim şüphecilik akımına kapıldım sankim bu aralarValla bende anlamadım. Arkadaşın parmağı bayağı uzunmuş herhalde.
Okurken güldüm. Böyle saçma bir şeyi hayal edip yazmak ne kadar keyif verdi, sevgilinin parmakları kaç cm bu arada basketçi olsa bu kadar uzun olur!
Ayrıca zar kletoriste değil, bil istedim. Hadi iyi eğlenceler...
Benim secimimin ne olduğunu bilmiyorsun ama dimi? Bu olay olali 20 gun oldu ve hala aramizda cinsel iliski yasanmadi. Bunun rahatligina varabilirdim.Sana kader değil seçim dediğimde hâlâ kader olarak goruyorum dersen ben de bunu anlarım. Ayrıca burda kendine yazık eden biri varsa emin ol ko o kişi sensin.
Hem canim cok yandi hemde bayagi bi kan gelmişti ic camasirimaSen bu olaydan sonra ilişkiye girdin mi? Doktora gittin mi? Emin misin o kanın bekaret kanı olduğuna?
Kadinlar, sizden beni elestirip kotu hissettirmenizi istemedim. Zira ben bunu fazlasiyla yapiyorum. Ben sizden yardim istedim.