• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen kader ellerinde degildir.

Evet çok saçma bir şekilde olmuş, ama bu saçmalık oldu diye bu insanı tartmadan evlenmeye kalkarsan daha büyük saçmalıklar kapıda demektir.
Olmamış gibi kabul et ve devam et yaşamına. Sonuçta amaç o değilmiş ( en azından sana göre)

Merhaba sevgili kadinlar,
Uzun zamandir kabuslarima kadar giren bi derdim var. Ne yapacagimi bilmediğim. Bazen ölümü düşündüğüm fakat ölümünde bir boka yaramayacagini bildiğim bir derdim var. Nasil aciklayacagimi bile bilmiyorum. Bekaretimi kaybettim. Hemde cinsel iliski sirasinda degil. Iki tarafinda istegiyle degil. Sevisirken. Sevgilimle sadece opuserek sevisiyorduk. Sonra elini ic camasirima soktu. Klitorisimle oynamak icin. Yanlislikla sanirim parmagi girdi. Ve o kadar kisa surede o kadar garip bir sekilde oldu ki 5 6 saniye sonra ben bi ciglik attim canim yandigi icin elini cekti hemen ve elinde kan vardi. Kendimi igrenc hissediyorum ben. Ama o bu konuda anlayisli. Yani daha bi sahiplendi. Daha bi evlilik hayalleri kurmaya basladi. Ama yine de kendimi kotu hissetmekten alikoyamiyorum kendimi. Ablalarim, kardeslerim soyleyin sizce napmaliyim?

valla bunun kaderle alakası yok.....sizin halt yemeniz....zar yerınde olsa nolacak kı herseyı yasayıp zar yerınde dursaydı sıkıntı olmayacaktı yanı.....20 yasındaymıssın henuz yazık valla .....

Evet çok saçma bir şekilde olmuş, ama bu saçmalık oldu diye bu insanı tartmadan evlenmeye kalkarsan daha büyük saçmalıklar kapıda demektir.
Olmamış gibi kabul et ve devam et yaşamına. Sonuçta amaç o değilmiş ( en azından sana göre)

Nasil olmamis gibi devam edebilirim ki? Yani onunla olan iletisimim nasil olmali. Ne yapmaliyim. Gercekten hic bilmiyorum :(

O
Bu konuda netler sadece. Evet kader olarak goruyorum cunku ikimizin de istemedigi sekilde, zamanda ve sacma sapan bi sekilde oldu. Ayrica boyle bi konuyla dalga gecmeniz icin acmadim. Yardimci olan "kadinlara" tesekkur ederim.
İyi o zaman madem kaderinde kizliginin bozulması varmış,aranızda engel de kalmadigina göre sık sık ilişkiye girersiniz istediğiniz şekilde.nasilsa kaderiniz buymus.

Kadinlar, sizden beni elestirip kotu hissettirmenizi istemedim. Zira ben bunu fazlasiyla yapiyorum. Ben sizden yardim istedim.

Bu konuda netler sadece. Evet kader olarak goruyorum cunku ikimizin de istemedigi sekilde, zamanda ve sacma sapan bi sekilde oldu. Ayrica boyle bi konuyla dalga gecmeniz icin acmadim. Yardimci olan "kadinlara" tesekkur ederim.
İstemediyseniz eline koluna sahip çıksaydı erkek arkadaşınız,öpüp koklamakla yetinseydi. Ha sevişmişsiniz,ha bu şekilde tatmin olup,tatmin etmişsiniz,saçmasapan bir zar mı tüm olay?
Bakın yaşınız çok genç,sevgiliniz muhtemelen daha rahat davranacak bundan sonra bu konuda,sizde üzülecekseniz devamını getirmeyin. Mesafenizi koruyun.

Okurken güldüm. Böyle saçma bir şeyi hayal edip yazmak ne kadar keyif verdi, sevgilinin parmakları kaç cm bu arada basketçi olsa bu kadar uzun olur!
Ayrıca zar kletoriste değil, bil istedim. Hadi iyi eğlenceler...

Sana kader değil seçim dediğimde hâlâ kader olarak goruyorum dersen ben de bunu anlarım. Ayrıca burda kendine yazık eden biri varsa emin ol ko o kişi sensin.

Okurken güldüm. Böyle saçma bir şeyi hayal edip yazmak ne kadar keyif verdi, sevgilinin parmakları kaç cm bu arada basketçi olsa bu kadar uzun olur!
Ayrıca zar kletoriste değil, bil istedim. Hadi iyi eğlenceler...
Sana kader değil seçim dediğimde hâlâ kader olarak goruyorum dersen ben de bunu anlarım. Ayrıca burda kendine yazık eden biri varsa emin ol ko o kişi sensin.
Benim secimimin ne olduğunu bilmiyorsun ama dimi? Bu olay olali 20 gun oldu ve hala aramizda cinsel iliski yasanmadi. Bunun rahatligina varabilirdim.

Konu fake mi değil mi onu bilemeyeceğim. Şu kadarını söylemek istiyorum ölüm kelimesini anmanız, bunu düşünmeniz bile çok saçma. Kendinizi bu kadar basite indirgemeyin. İstemeden yaşanmış, üzülmek de haklısınız ancak olan olmuş bu saatten sonra bunu geri alamazsınız. Bir şeyler yaşamak istiyorsanız yaşarsınız istemiyorsanız yaşamazsınız. Bu durum yaşandı diye o kişiyle evlenmek zorunda da değilsiniz. Kısaca ne istiyorsanız onu yaşayın, günahı da sevabı da sizin. He çok mu etkiliyor bu konu psikolojinizi o zaman bir psikologla görüşün.

bu zar sizin bhsettiğiniz kadar yüzeyde değildir. erkek arkadaşınızın bu sonuca neden olabilmesi için oldukça derinine uğraşması gerek. yani pek de kaderlik bir durum olmamış. gayet de bilerek isteyerek yapmış gibi geldi bana. Allah bilir... Sorumluluğunu alsın bence, ilerde evlilik düşünmeseniz bile ailelerin bileceği bir zemine girsin ilişkiniz, söz-nişan vs. olabilir. bu süreçte tanırsınız onu da daha iyi.

ama bana hiiiiç iyi niyetli gelmedi.. daha rahat cinsellik yaşayabilmek için bilinçli yapmış olabilir. siz de en güzel anınızı bu şekilde berbat eden bir erkeği ne edersiniz bilmem.. zor ancak çözümsüz değil durumunuz..

Back
X