bazen sadece anlatmak istersin...

edaypr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
15
2
1
sanırım hayatım boyunca bu soruyu kendime soruyorum ama hıçbirzaman bı cevap alamadım. bazen hayatı yasamanın anlamsız oldugu aklıma gelıyor ve yaşamıma son vermek gibi bi düşünceye kapılıyorum biliyorum saçmalık bunu düşünmem ama bazen insanların dırdırını çekmek acayip derecede bunaltıyor insanı bunun sonucunda böyle saçma düşüncelere kapılıyor insan.. neyse konuya gelelim ben 24 yasındayım ve üniversiteyi acıktan okudum örgün okuyamamanın verdiği eksikliği herzaman hissediyorm ve bu cok zoruma gidiyor bütün arkadaslarım üniversiteyi okudu ve hala okuyanlarda var onlara cok imreniyorum ama zaman anlamında ünivesiteye geç kaldığım için yapacak birşey olmuyor malesef benım açımdan.. kendimi bi işe yaramaz boşa yaşayan biri olarak görüyorum hayatta bir tane bile amacım yok amaçsızca önüme sunulan senaryoyu oynayan bi piyonum adeta... ailem tarafındanda 2. sınıf insan muamelesi görmekte üzüyor bazen beni hiç sevmediklerini hissediyorum içimi kimseye dökemiorum ne yapmalıyım onuda bılmıyorum bunalıma gırıp duruyorum bana yardım edın lutfen..

Okul bitti 5 ay sonra ise başladım
O 5 aylık dönemde bende bu duyguları yasiyordum
Boşlukta oluyor insan
Arkadaslarimda ya okulda olurdu ya işte
Ben iyice kafayı yemistim neyse ki sonra is buldum ve ise alindigimi öğrendiğim an bu düşünceler kayboldu
Seninde aynı olacak suan fazlaca boş vaktin var ve beynin sana karmasalar çıkarıyor biraz kitap oku tiyatroya git ne bileyim dersler dışında bir şeylerle uğraş geçecektir

bu arada kilolu bi insan oldugum için iş basvurusunda bulunmaya utanıyorum dırek işe alınmadığınız cevabını duymak istemediğim için toplum kilolu insanları işte pasif olarak gördüğü için çalışma düşüncesi bile canımı sıkıyor

Sevgili eda, sacmalamayiniz lütfen kilolu olmak ayıp değil illa ki sana göre de bir iş vardır bir yerler de
CV nizin uygun olduğu yerlere başvuru yapın ise girince kilo vereceksin merak etme

Yada gir sınava tekrar neden universiteyi açıktan okuyorsun ki
2 defa üniyi kazandım maddi acıdan dolayı iki yıllık bölümü okumak istemedim ailemi zora sokmamak için ama ben ailemın umrunda değilmişim bunu sonunda anladım

Sevgili eda, sacmalamayiniz lütfen kilolu olmak ayıp değil illa ki sana göre de bir iş vardır bir yerler de
CV nizin uygun olduğu yerlere başvuru yapın ise girince kilo vereceksin merak etme
pazartesi günü işkura gidip görüşeceğim umarım bana uygun bir iş vardır genelde iş yerlerinde bakımlı güzel bayanları çalıstırmaya öncelik veriyorlar bi kaç defa şahıt oldum bu yuzden bu düşüncedeyım

derhal iş bulun
bu duygulardan ailenizin baskısından kurtaracak yegane şey bu
kötü duygulardan arınmak için her gün evin yakınında bir park varsa orada 15 dakika bile olsa yürüyüş yapın
hiç bir şey için geç değil

Bende bunu düşünüyor bazen ama öyle kolay değil ayrıca güçlü olmak zorundayım diye diye yıprandım ama yine diyorum güçlü olmak zorundayım

iş bulmaya çalışacağım en yakın zamanda ama tabi kilolu bir bayanı kim işe alır bilmiyorum

Bende bunu düşünüyor bazen ama öyle kolay değil ayrıca güçlü olmak zorundayım diye diye yıprandım ama yine diyorum güçlü olmak zorundayım
güçlü olmaya çalıştıkça dahada yıpranıyorum içime ata ata şiştim

güçlü olmaya çalıştıkça dahada yıpranıyorum içime ata ata şiştim
Ben ne yapayım basıma gelenlere bak ünv bırakmak zorunda kaldım çalışmam gerekti eve baktım sonra açıktan okym dedim kayıtlara bile yetişemedim yani sen şanslısın ayrıca bende 50 kiloyum boyum 165 5-10 kilo alsam fena olmaz diyorumda nerde herkesin bir derdi var kendine göre

iş bulmaya çalışacağım en yakın zamanda ama tabi kilolu bir bayanı kim işe alır bilmiyorum

Ex ex ex işyerimin ofis asistanı tombiş bir hatundu. Acaip fal bakardı :)

Kilo önemli değil ama güleryüz, tatlıdil sıcakkanlı olmak önemli.

tabiki herkesin kendine göre derdi var malesef seneye acıktan tekrar kayıt yaptırabılırsin bu sorunu bu şekılde cözebilirsin ne okuyodun da bıraktın

Ex ex ex işyerimin ofis asistanı tombiş bir hatundu. Acaip fal bakardı :)

Kilo önemli değil ama güleryüz, tatlıdil sıcakkanlı olmak önemli.
en basıt ornek sinemeda calısmak için arkadasımla basvurduk o zayıf ve guzeldi fakat ben kilolu ve idare eder guzellıkteydım onu işe aldılar bana geri dönüş dahi yapmadılar arkadasım sordu sorusturdu nıye alınmadıgımıkilolu oldugum için işe alınmamısım orada calısan olmanın sartı zayıf ve güzel olmakmıs bunu duyunca hayatımdan nefret ettim

Daha güleryüzlü ol. Avuntu için söylemiyorum, kadın müşteriler tatlıdilli sempatik sıcakkanlı çalışanları daha çok seviyor. Zaten bizim toplumda öyle çok fit zayıf vb insan sayısı az. Ben güzelliğe değil sempatikliğe iyi hizmete bahşiş veririm. Bana ne kızın güzelliğinden...gerçekten kadın müşteriler için bu böyle. Daha girişken görün daha sıcak ol işi kaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…