- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Bende bir sürü laf saydım kadına hakaret etmedim ama kırdım bazen çok üstüme geliyor babama kızıyorAllah yardimciniz olsun siz yinede annenize saygida kusur yapmayin
Hadi o zaman beraber gidelim yürüyüş yapmış oluruz tek gitmek istemediğim için uyuşuk davranıyordum diyebilirdin meselaAnnem de hadi ne zaman gideceksin tamam dedim üstümü giyinip gidicem dedim.Bagirdi gitmeyeceksen ben gidiyim falan diye bende sinirlendim gitmedim
Yanlış yaptım işte üstüme gelince tepki verdimHadi o zaman beraber gidelim yürüyüş yapmış oluruz tek gitmek istemediğim için uyuşuk davranıyordum diyebilirdin mesela
Kendi evime çıkmama babam izin vermiyor evlenmeden olmaz diyor bilmiyorum psikolojimi aşarsam kısmetBir yaştan sonra aynı evde olmuyor. Sonuçta yetişkin bir insansınız, evlenmeseneniz de özel alana ihtiyaç duyuyor insan.
Sinirleriniz de gergin olduğundan tahammül azalıyor. Tartışsanız da kisa suruyordur takılmayın.
Umarım kendi evinize çıkarsınız , istediğiniz buysa umarim evlenirsiniz de.
Ayrı odamda yok üstelik düşünüyorum evlilik bakalımEvlilik düşünmüyor musunuz. Belli bir yaştan sonra aile ile aynı evde anlaşmak zorlaşıyor
Bunu zaten kocasından ne olursa olsun bosanmayan butun kadınlar soyluyor.Bu durumdakı cocuklar gelmesın bu oltaya.Rahatım bozulmasın yer dayagımı otururum demıs iste.Bızı karıstırma dıyın.Annem sizin için bosanmadim diyor ama
39 yasında ızın almanız garıp.Kendi evime çıkmama babam izin vermiyor evlenmeden olmaz diyor bilmiyorum psikolojimi aşarsam kısmet
Yinede üzülüyorum annemin yaşadıklarıni düşününce bir yandan şu an için imkanım yok ayri eveBunu zaten kocasından ne olursa olsun bosanmayan butun kadınlar soyluyor.Bu durumdakı cocuklar gelmesın bu oltaya.Rahatım bozulmasın yer dayagımı otururum demıs iste.Bızı karıstırma dıyın.
Calısıyor musunz?Ayrı eve falan cıkma sansınız yok mu?39 yasında ebeveynlı evde cıdden zor.
Kendisi koymuyor39 yasında ızın almanız garıp.
babanla annenin arasindaki olanlarikendileri halledebilirler arada kalan sen olursun yardim isterlerse o baska ben karismazdim sahsen koca koca insanlarin birbirine nasil davranacaklarinaBende bir sürü laf saydım kadına hakaret etmedim ama kırdım bazen çok üstüme geliyor babama kızıyor
Karışmıyorum ama bilmiyorum biraz hassas olmaya başladım galiba yaşlandım:)babanla annenin arasindaki olanlarikendileri halledebilirler arada kalan sen olursun yardim isterlerse o baska ben karismazdim sahsen koca koca insanlarin birbirine nasil davranacaklarina
Şiddete tanık olan çocuklar böyle yapamıyorlar. Aile huzuru denen de bir şey var. Kaç yaşına gelirse gelsin dizimin dibinde olacak diyorsa ona göre davranacak. Biraz huzur verecek.babanla annenin arasindaki olanlarikendileri halledebilirler arada kalan sen olursun yardim isterlerse o baska ben karismazdim sahsen koca koca insanlarin birbirine nasil davranacaklarina
Söylediklerinize çok katılıyorumŞiddete tanık olan çocuklar böyle yapamıyorlar. Aile huzuru denen de bir şey var. Kaç yaşına gelirse gelsin dizimin dibinde olacak diyorsa ona göre davranacak. Biraz huzur verecek.
Gidecek yerim yoktu diyor hatta küçükken ben teklif etmistim ben sana bakarim demistimGayet insani tartışmalar, vicdan azabı çekecek bir şey yok.
Asıl kendisinin vicdan azabı çekmesi gerekiyor. Kendi kendine sizin şiddetle ve ya şiddete tanık olarak büyümenizin sizin için daha yararlı olacağına karar vermiş. Herkes kendi seçimlerini yaşıyor ve çocuklarına yaşatıyor. Bunun için size vicdan azabı çektiremez. Siz de her seferinde bunları düşünmeyin. Sizin için değil, belki gidecek yeri olmadığı, belki cesareti olmadığı için boşanmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?