- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Keşke anlasabilecegim biri ciksa da evlensemKurtulmak için olmasa da evlilik iyidir yani belli bir yaştan sonra ortam değiştirmek iyi geliyor. Buda evlilik oluyor genelde o yüzden söyledim. Kiralar çok pahalı zor olur çıkmanız. Ortak evler de çok anlasmazlik çıkıyor öğrenci evi gibi yani. Ben evlendim diye evlilik dedim belki de siz daha iyi bilirsiniz tabiki
bu arada yanıtımı genel yazdım :)Kurtulmak için olmasa da evlilik iyidir yani belli bir yaştan sonra ortam değiştirmek iyi geliyor. Buda evlilik oluyor genelde o yüzden söyledim. Kiralar çok pahalı zor olur çıkmanız. Ortak evler de çok anlasmazlik çıkıyor öğrenci evi gibi yani. Ben evlendim diye evlilik dedim belki de siz daha iyi bilirsiniz tabiki
bu zamna kadar hiç mi biri olmadı?Keşke anlasabilecegim biri ciksa da evlensem
Şu an görüştüğüm biri var ama tam emin olamıyorumbu zamna kadar hiç mi biri olmadı?
İnşallah tez zamanda karşınıza çıkar hayırlısı ile afiyetleKeşke anlasabilecegim biri ciksa da evlensem
Ben yanıtı konu sahibinin sanmışim pardon. Yaşınız kaç çok değilse dert etmeyin. İyi gelecek aktiviteler yapınbu arada yanıtımı genel yazdım :)
gecen konularıma bakabilirsiniz daha yeni konu açtım hayatıma biri girmiyordeğil evlenmek görüştüğüm biri yok
Teşekkür ederimİnşallah tez zamanda karşınıza çıkar hayırlısı ile afiyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?