Bazenler çoğalıyor bazen

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba hanımlar.. bazen başımı alıp gitmek istiyorum evliyim ıkı yol olacak ama üni mezunuyum işsizim evlendikten beri maddi manevi sebeplerle hayallerimi planlarımı sonraları attım onunda etkisi olsa gerek.. eşimin memleketindeyiz çevresine aktabakasına uyum sağlayalım derken yorulduğumu hissediyorum başka şehirde olsaydık sanki herşey kolay olacaktı gibi sadece his eşime söylesem üzülür mutlaka ama mesele o değil kaçmak istediğim kendim gibiyim sizinde hissettiğiniz oldu mu böyle duygular

Sevdiğim bi siz var,dönem dönem beni yansıttığını düşündüğüm
"Ne kadar kaçmak ve uzaklaşmak arzusunile dolu isem,O kadar da bağlanmak,kalmak,bağdaş kurup oturmak istiyorum."
demem o ki...çokça istemişimdir bu uzaklaşma mevzuunu
Ama gittiğim yere kendimi de götürcem,aklımı,duygularımı,kazandıklarımı ,kaybettiklerimi:)

Olabilir, herkes zaman zaman bunalıyor ama gitmek çözüm değil malesef. Zaten çoğu insan gitmeyi düşünür akla ilk gelen yol budur. Ama genellikle oturur yerli yerinde. Ve gün gelir amaan yine de iyiyim derken bulursunuz kendinizi...

İyi yönlerine odaklanın hayatınızın, sorunlar her yerde var

Ben aklımı fikrimi bedenimi herbişeyimi bırakıp kaçmak istiyorum..bildiğim ne bir tek düşüncemin ne hatıramın ne de bir insanın olmayacağı şekilde...(ha eşim istisna Allah bir gün bile ayırmasın inşallah)

gerçekten güzel bir sözmüş bende oturuyorum oturduğum yerde

evet olumu yönden bakmak gerek yoksa herşey zorlaşıyor ıyıce

29 yaşına giriyorum ve 18 yaşımdan beri hep gidiyorum hep kaçıyorum şehirlerden insanlardan kaçtıkça daha çok hapsoldum ben beni kaçmaya zorlayan sebeplere açıkçası mücadele etmek hiç işime gelmemişti kolay olan en iyisi derler ama hayat bana kolay seçimlerin zorlu sonuçları olduğunu öğretti. Her gidiş zorlu bi dönüştü aslında bana son bir senedir artık kalmayı tercih ettim ama beni kaçmaya zorlayan sebeplerin hepsini Hayatımdan silerek. Aile arkadaş eş dost beni sıkan herkesi çıkardım Mesela kimsenin gözünün yaşına bakmadan çünkü ben her gittiğimde onlar hiç bişey yokmuş gibi kalmaya devam etti. Bu sefer benim hayatımdan giden onlar oldu. Bu dünyada kimse benden daha değerli olamaz çünkü ben kimse için o kadar da değerli değilim. Bu yüzden kendi kendime değer vermeyi öğrendim sende yap çok rahatlıyor insan gerçi bu süreçte bir kaç tahtada eksildi hani ama olsun ben bu quixx i çok seviyorum

en güzeli zaten beni sıkan da en çok insanlar kendimi kötürü hissediyorum görüşünce laf sokmalar sözler.. ama bunlardan kurtulmak için şehirden çıkmam lazım oda şuan hayal

en güzeli zaten beni sıkan da en çok insanlar kendimi kötürü hissediyorum görüşünce laf sokmalar sözler.. ama bunlardan kurtulmak için şehirden çıkmam lazım oda şuan hayal
Yoo hiç çıkmana gerek yok. Sen susup alttan aldığın için onlar sürekli laf sokuyorlar bir iki kere cevap ver sende altta kalma bak Nasıl susuyorlar. Hiç beklemedikleri için neye uğradıklarını şaşırıp ona göre adım atıyorlar. Sen kimsenin günah keçisi değilsin hakları yok buna bu yüzden sakın susma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…