bazı bayanlar sarılmayı sevmiyor nedeni nedir siz de öylemisiniz

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
mesela bir yerden bir yere gideceksin bayan arkadaşınla tokalaşıyorsun vedalasıyorsun kimisi sıkı sıkı sarılır, kimisi (samimiyetiniz olsa dahi)
uzaktan uzağa sarılır, kuru kuru derler ya öyle yanak değdirme olayı, bunun nedenini hep merak etmişimdir
bu kişi annesine falan sıkı sarılıyor nede olsa, normal arkadaşlarına sarılmama nedeni nedir iğrenme durumu mu acaba ( tek kişiye değil genel olarak herkese böyle davranma )
siz de mi öylesiniz, nedeni nedir ? (benim için sorun yok sadece merak ettim zaten o kişileri bildiğim için ben de sıkı sarılmıyorum onlara :) )
:26::26:

mesela bir yerden bir yere gideceksin bayan arkadaşınla tokalaşıyorsun vedalasıyorsun kimisi sıkı sıkı sarılır, kimisi (samimiyetiniz olsa dahi)
uzaktan uzağa sarılır, kuru kuru derler ya öyle yanak değdirme olayı, bunun nedenini hep merak etmişimdir
bu kişi annesine falan sıkı sarılıyor nede olsa, normal arkadaşlarına sarılmama nedeni nedir iğrenme durumu mu acaba ( tek kişiye değil genel olarak herkese böyle davranma )
siz de mi öylesiniz, nedeni nedir ? (benim için sorun yok sadece merak ettim zaten o kişileri bildiğim için ben de sıkı sarılmıyorum onlara :) )
Bazıları var ki her sabah sarılır öper günün sonunda da öyle ayrılır bende bunu çok saçma buluyorum.

Çok gerekli olmayan durumlarda, kimseyi de kırmayacaksam eğer bırak sarılmayı tokalaşmam bile. Bir ortama girdiysem mesela "selam millet, öptüm hepinizi" der geçerim. Hastalıklar, mikroplar hep böyle bulaşıyor. Eleden ele geçiyor. Ondan sonra ay grip oldum diye dolanıyoruz ortalıkta. Titiz bir insan değilim, kimseden de iğrenmem genelde ama hoşlanmıyorum öpüşmekten sarılmaktan sanırım. Bi eşime sarılırım. Anneme, abalama bile sarılmam kolay kolay.

kişisine göre değişir... fazlaca samimi değilseniz çokk gerekksiz bir durum ne o öylee :37:
Ben fazla fiziksel temastan hoslanmiyorum belki ondandir. Ayda 1 arkadaşımı görürsem tabi ki sarılır öperim ama her gün gördüğüm kişi de opmem yani yapim bole napim. Bu onu sevmediğim anlamına gelmez üstüne belki de onu en çok düşünen arkadaşı benimdir. Ama ben biraz soğuk biriyimdir ki beni tanimayanlar genelde bole tarif ederler tanıyınca yanlış anlamış derler :)))

Yakın dostlarım ve ailem hariç sarılmayı sevmiyorum. Igrendigimden de değil. Belki o kişileri çok sevmediğimdir. Düşünmemiştim aslinda. Yada sarılmam için çok samimi olmam gerekiyor sanırım.

evet bazı insanlarda tiksinme oluyor, terli terli sarılmayı şap şup öpmeyi sevmiyorum diyorlar

Bazi insanlar dokunulmaktan pek hoslanmaz. Ben mesela, kucukken de kimse sevemezdi beni. Zorla sarilir operler hala da. Fiziksel temasi hic sevmiyorum, durtme olsun dokumma olsun kolunu tutma vs.

Ama sarilmayi cok severim nedense, arkadaslarima falan cok sik degil ama sevgilime sarilmayi severim (olsaydi yani). Bende mi bi sorun var bilmiyorum :)

annem babam dahil sıkı sıkı sarılıp öpmeyi sevmiyorum, fiziksel temastan hoşlanmıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben fazla fiziksel temastan hoslanmiyorum belki ondandir. Ayda 1 arkadaşımı görürsem tabi ki sarılır öperim ama her gün gördüğüm kişi de opmem yani yapim bole napim. Bu onu sevmediğim anlamına gelmez üstüne belki de onu en çok düşünen arkadaşı benimdir. Ama ben biraz soğuk biriyimdir ki beni tanimayanlar genelde bole tarif ederler tanıyınca yanlış anlamış derler :)))

kastım her günden değil, mesela 1 aylık ayrılıyorsunuz görüsmeyeceksiniz

Mumkunse uzaktan bir hoscakal yeter bana. Fiziksel olarak dokunmasam ds olur.

annem babam dahil sıkı sıkı sarılıp öpmeyi sevmiyorum, fiziksel temastan hoşlanmıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam işte bunun nedeni nedir, bir arkadaş grip, virüs bulaşıyor demiş hastalık meselesi
sizin ki nedir peki

Çok gerekli olmayan durumlarda, kimseyi de kırmayacaksam eğer bırak sarılmayı tokalaşmam bile. Bir ortama girdiysem mesela "selam millet, öptüm hepinizi" der geçerim. Hastalıklar, mikroplar hep böyle bulaşıyor. Eleden ele geçiyor. Ondan sonra ay grip oldum diye dolanıyoruz ortalıkta. Titiz bir insan değilim, kimseden de iğrenmem genelde ama hoşlanmıyorum öpüşmekten sarılmaktan sanırım. Bi eşime sarılırım. Anneme, abalama bile sarılmam kolay kolay.

aradığım cevaplardan biri.. :34:
bunu tahmin etmiştim.. siz kapalı ortama girmekten de hoşlanmazsınız mesela, kapalı ortamda öksüren aksırandan huylanırsınız, herkesin huylandığından biraz daha fazla :34:

Çok sicakkanliyimdir ama annem babam kardeşlerim ve sevgilim dişinda kimseye öyle sıkı sıkı sarilamam
En yakin arkadasima bile..

ben de fiziksel temastan pek hoşlanmayanlardanım. ailem ve çok samimi arkadaşlarım haricinde sarılmak, yanak yanağa değdirmek hiç hoşuma gitmiyor ama karşı taraf yapınca mecbur reddedemiyorum. sadece tokalaşmak bence yeterli.

Back
X