bazı bayanlar sarılmayı sevmiyor nedeni nedir siz de öylemisiniz

mesela bir yerden bir yere gideceksin bayan arkadaşınla tokalaşıyorsun vedalasıyorsun kimisi sıkı sıkı sarılır, kimisi (samimiyetiniz olsa dahi)
uzaktan uzağa sarılır, kuru kuru derler ya öyle yanak değdirme olayı, bunun nedenini hep merak etmişimdir
bu kişi annesine falan sıkı sarılıyor nede olsa, normal arkadaşlarına sarılmama nedeni nedir iğrenme durumu mu acaba ( tek kişiye değil genel olarak herkese böyle davranma )
siz de mi öylesiniz, nedeni nedir ? (benim için sorun yok sadece merak ettim zaten o kişileri bildiğim için ben de sıkı sarılmıyorum onlara :) )
:26::26:

Ben de cok sicak kanliyimdr. Yeni tanismis olsam bile sarilip operim mesela, karakter meselesi bence. Bazi insanlar soguk oluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aradığım cevaplardan biri.. :34:
bunu tahmin etmiştim.. siz kapalı ortama girmekten de hoşlanmazsınız mesela, kapalı ortamda öksüren aksırandan huylanırsınız, herkesin huylandığından biraz daha fazla :34:

Sizin beklentilerinizi karsilamayip, uygun buldugunuz sekilde karsilik verilmediginde bunun altinda birsey aramak yerine herkesin yetistirilme tarzinin farkli oldugunu kabul edip saygi duymalisiniz. Asiriya kacan etiketler yapistirmamalisiniz " cok soguk biri" ya da " o titizlik hastasi" vs... Unutmayin! O sizin soguk buldugunuz kisi nasil ki sizin icin "ayy ne vicik vicik biri ,sarilmalar opusmeler" DESE hosunuza gitmeyecegini siz de biliyorsunuz...
- ki boyle soyleyene de cevabim size soyledigimin tersi olurdu.. Bana gore Samimiyet sarilip birakmamacasina veya sap sup opusmekle yaratilabilicek birsey degil zaten. Samimiyet sorgulamasi icin veya birine soguk nevale diyebilmek icin baska kriterler olusturmanizi tavsiye ediyorum.

Ben sıkı sıkı sarılırım vedalaşacagım zaman ya da uzun zamandan sonra yeni gördüğüm zaman tanıdıklarımı. Ama öyle öpmeyi sevmem ailem dısında kimseyi.

Sizin beklentilerinizi karsilamayip, uygun buldugunuz sekilde karsilik verilmediginde bunun altinda birsey aramak yerine herkesin yetistirilme tarzinin farkli oldugunu kabul edip saygi duymalisiniz. Asiriya kacan etiketler yapistirmamalisiniz " cok soguk biri" ya da " o titizlik hastasi" vs... Unutmayin! O sizin soguk buldugunuz kisi nasil ki sizin icin "ayy ne vicik vicik biri ,sarilmalar opusmeler" DESE hosunuza gitmeyecegini siz de biliyorsunuz...
- ki boyle soyleyene de cevabim size soyledigimin tersi olurdu.. Bana gore Samimiyet sarilip birakmamacasina veya sap sup opusmekle yaratilabilicek birsey degil zaten. Samimiyet sorgulamasi icin veya birine soguk nevale diyebilmek icin baska kriterler olusturmanizi tavsiye ediyorum.

kardeşim diye başlamak istiyorum
kardeşim yapılan her şeyin bir sebebi vardır.. aklı yerinde ve salim insan nedensiz bir şey yapmaz.. nedensiz ağlamaz nedensiz düşünmez.. nedensiz yürümez.. nedensiz oturmaz.. nedensiz okumaz.. nedensiz gezmez.. nedensiz banyo yapmaz.. nedensiz el yıkamaz..
Nedensiz yaptığın bir şeyi söyler misin bana ?

''....bunun altinda birsey aramak yerine herkesin 'yetistirilme tarzinin farkli oldugunu' kabul edip saygi duymalisiniz....''
Bu yazdığın şey bile bir 'neden'dir. Annesi babası insanlarla pek haşır neşir olma diye yetiştirmiştir yavrusunu.
Ben kimseye titizlik hastası demedim nerden çıkardın :))
Üstelik "ayy ne vicik vicik biri ,sarilmalar opusmeler" DESE 'hosunu'''ZA''' gitmeyecegini' siz de biliyorsunuz... demişsiniz.. ben öpüşmeyi sarılmayı cok seviyorum bazı insanlar neden sevmiyor ne var ki, diye konu açmış biri değilim. Nasıl çıkardınız nereden çıkardınız öyle biri olduğumu bilemiyorum :))

''Samimiyet sorgulamasi icin veya birine soguk nevale diyebilmek icin baska kriterler olusturmanizi tavsiye ediyorum. ''
Kime burda soğuk nevale dedim ?
Ya da kimin samimiyetini sorguladım.. :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşim diye başlamak istiyorum
kardeşim yapılan her şeyin bir sebebi vardır.. aklı yerinde ve salim insan nedensiz bir şey yapmaz.. nedensiz ağlamaz nedensiz düşünmez.. nedensiz yürümez.. nedensiz oturmaz.. nedensiz okumaz.. nedensiz gezmez.. nedensiz banyo yapmaz.. nedensiz el yıkamaz..
Nedensiz yaptığın bir şeyi söyler misin bana ?

''....bunun altinda birsey aramak yerine herkesin 'yetistirilme tarzinin farkli oldugunu' kabul edip saygi duymalisiniz....''
Bu yazdığın şey bile bir 'neden'dir. Annesi babası insanlarla pek haşır neşir olma diye yetiştirmiştir yavrusunu.
Ben kimseye titizlik hastası demedim nerden çıkardın :))
Üstelik "ayy ne vicik vicik biri ,sarilmalar opusmeler" DESE 'hosunu'''ZA''' gitmeyecegini' siz de biliyorsunuz... demişsiniz.. ben öpüşmeyi sarılmayı cok seviyorum bazı insanlar neden sevmiyor ne var ki, diye konu açmış biri değilim. Nasıl çıkardınız nereden çıkardınız öyle biri olduğumu bilemiyorum :))

''Samimiyet sorgulamasi icin veya birine soguk nevale diyebilmek icin baska kriterler olusturmanizi tavsiye ediyorum. ''
Kime burda soğuk nevale dedim ?
Ya da kimin samimiyetini sorguladım.. :))

Aslında demek istediğim şey böyle şeylere çok takılmayın o da öyle biri deyin geçin'di... Ama şimdi şu yazdıklarınızla biraz anlıyorum neden böyle şeylere takıldığınızı... Bu kadar hayatı insan davranışlarını irdeleyen bir insanın eleştiriye daha açık olmasını beklerdim. Açıkçası yazdıklarınızdan bu durumu garipsediğinizi düşündüm. Ve Bunu garipsemenizi eleştirdim. :)

mesela bir yerden bir yere gideceksin bayan arkadaşınla tokalaşıyorsun vedalasıyorsun kimisi sıkı sıkı sarılır, kimisi (samimiyetiniz olsa dahi)
uzaktan uzağa sarılır, kuru kuru derler ya öyle yanak değdirme olayı, bunun nedenini hep merak etmişimdir
bu kişi annesine falan sıkı sarılıyor nede olsa, normal arkadaşlarına sarılmama nedeni nedir iğrenme durumu mu acaba ( tek kişiye değil genel olarak herkese böyle davranma )
siz de mi öylesiniz, nedeni nedir ? (benim için sorun yok sadece merak ettim zaten o kişileri bildiğim için ben de sıkı sarılmıyorum onlara :) )

Bana bu çok normal geliyor mesela. Bende kimseye öyle sıkı sıkı sarılamam hele yaz sıcaklarında :14:
Her vedalaşmada selamlaşmada sarılan insana temas eden kişiye de kim olursa olsun sinir olurum.
Sanırım bünyeyle alakalı maalesef bu durumlardan midem bulanıyor :44:
En zoru da karşındakini kırmamak için karşılık vermek zorunda olmak :ssz:

bazılarından tiksindiğim için bazılarına soğukluğumdan.ayıp olmasından diye büyükleri falan öpüyorum sarılıyorum tabi ama zorla.hele bunu yaparken bi de birisi sulu sulu öpmüşse bittiğim an.iğrenç hissediyorum kendimi.bunun dışında samimi arkadaşlarıma da sarılırım ama kuru kuru.sevmediğimden yada samimi olmadığımdan değil.erkek arkadaşım ve özlem duyduğum kişiler dışında kimseye sarılmaktan hoşlanmıyorum.

seçiciyimdir..her zaman gördüğüm kişileri öpmem sarılmam.uzun zaman görmediğim gerçekten özlediğim samimiyetine inandığım kişilere sarılırım ama o da sımsıkı değil.nedenini düşünmedim yapı meselesi belki ama mesafeli olmak iyidir diyenlerdenim

Slm canim ben sarilmayi sevmem acikcasi vedalari sevmem sarilmamayi sevmiyor olmm ter korkusuna parfum olsun asiri hasisiyetliyim ailmdn baska kmseye sarilmm onlar ceker sararlarsa bisi demm ama sinirlnrmmmm acikcasi

Sadece eşime sürekli sarilabiliyorum onun dişinda anneme kardeşlerime bile sarilmayi sevmiyorum arkadaslarimada ama hicbir sebebi yok içimden gelmiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende sevmiyorum öpmeyi sarılmayı.hergün hergün öpüşüp sarılanları gördükce bir tuhaf oluyorum.ne gerek var yani.aileme sarılırım tabiki hatta sarılmaktan boğuluyorlar bile ama başka insanlara sarılmaktan öpmekten hoşlanmıyorum.iğreniyormuyum iğrenmiyormuyum daha karar vermedim.benim ablam mesela iğreniyor.hatta biri öptümü onu hemen yüzünde sivilceler çıkıyor.
ergenlik döneminde okulun son yıllarında sınıf olarak (kızlar arasında) herkes hergün okula gelirken birbirlerini öpüyorlardı bende dahil.düşünsenize 10-15 kız ve herkesi öpmek zorundasın.tabi bunlar ergenliğin verdiği şeylerdi.:9: :37: herhalde o dönemden sonra ben hoşlanmıyorum bu tür şeylerden.:34:

Aslında demek istediğim şey böyle şeylere çok takılmayın o da öyle biri deyin geçin'di... Ama şimdi şu yazdıklarınızla biraz anlıyorum neden böyle şeylere takıldığınızı... Bu kadar hayatı insan davranışlarını irdeleyen bir insanın eleştiriye daha açık olmasını beklerdim. Açıkçası yazdıklarınızdan bu durumu garipsediğinizi düşündüm. Ve Bunu garipsemenizi eleştirdim. :)

Evet ya bazen biraz irdeliyorum davranışları hatta biraz değil fazlasıyla.. değişik bir şeyim ben de böyle işte bu da ne zamandır aklımdaydı kk hatunlarına sormak istedim:))

Madem nedenini merak ediyorsunuz...

Cocukken ailedeki herkesin ilgi odagiydim. Tek kiz cocugu olarak tum akrabalarin saldirisina ugrar gibi surekli sarilir opulurdum.
Cok kucukken umursamiyordum fakat o ilgi o kadar bunaltmisti ki birsure sonra insanlardan kacmaya basladim.
O gun bugundur anneme bile sarilmayi sevmem, yanima kimseyi yanastirmam.
Veda veya ozlem anlarinda sirt sivazlanmasi ve bunun uzamasi sinirimi bozar.
Akrabalarimin bile dusundugu sey su: huysuz ve gicik biriyim yani :))

Fakat arkadaslarima nezaketen cok soguk davranmamaya calisirdim.
Kime yakin alip sarilsam guler yuz gostersem arkamdan vurmaya hak mi gorduler anlamadigim bir nedenle kazik yedim.
O yuzden onlara da mesafeliyim,
hatta son zamanlarda abarttim nezaket umrumda degil artik, bildiginiz soguk nevaleyim ve cok mutluyum :)

Benim nedenlerim bunlar. Bilincaltimdakileri bilemem ;)

Ben de tam tersi çok severim sarılmayı dokunsal zekaya sahip olduğumdan olsa gerek ama beni her zaman rahatlatır şöyle sımsıkı sarılmak bak canım çekti simdi gidip anneme sarilayim bari =)

Ben çok severim sarılmayı :KK68: babama aşık bir kızım, her işten geldiğinde, yatacakken iyi geceler dilemeye odama geldiğinde, hadi bi kahve yap kizim dediğinde hep sarılırım :KK51: dışardaki insanlara karşı da öyleyimdir, arkadaslarima da sarilirim çok :KK48: ama bazıları dediğiniz gibi sevmiyorlar. Saygı duymak gerek. Bana göre dokunmak iletişimdir, ben sarılırken karşıdakiyle iletisimimi guclendirdigimi düşünüp binevi mutlu olurken bir başkası bu sıcakta ne gerek vardı şimdi terli terli diyebilir:KK48: karakter meselesi biraz aslında..

bana da iki arkadaşın bir yerde buluşup karşılaşıp öpüşmesi samimiyetsiz geliyor. sarılmayı severim ben ama içimden gelir durduk yere sarılırım. bir yerde karşılaşıp mecbur kaldığımda yada bir ortamdan ayrılırken değil :KK65:

Teması severim, ama herkesle değil. Tokalaşmak bana göre bi saygı ifadesidir ama öyle her önüme gelene sıkı sıkı sarılmam.
Mesela akrabalar toplanır, ayrılırken o bi sürü insanı öpmek bana işkence gibi gelir. Zaten çok insan seven bi yapım yok, o yüzden erkek arkadaşım ve çekirdek ailem dışında sıkı sıkı sarılmaları sevmem :)

Annemin bana kazik gibi durma insanlar sarilirken gulumse ve azicik egiliver dedigi geldi aklima:KK53:
Bu biraz mizac meselesi bence... Genel olarak benim vucut dilim mesafelidir... Cok cok kanimin kaynamasi lazim esim disinda birine aman aman sarilmak icin...

Back
X