Bazi insanlar a sinir olup görmek zorunda olanlar

Ay canim benim allah sabirlar versin :)

ben
eltimden nefret ediyorum,
öyleki aldığı nefes bile gıcık ediyo beni
onun o suratı, beni benden alıyo

Bende varım, biri sürekli görmek zorunda olduğum kendini bulunmaz Hint kumaşı zanneden Halamın oğlu, dğeri de zannedersem çok kısa bir zaman sonra eltim olacak kişi..

Ben de varım! Çocukluk arkadaşımdı, kardeşim olsa bu kadar severim derdim, aynı iş yerinde çalışmaya başlayınca 3 kuruş daha fazla için herkesi nasıl satabileceğini, nasıl bir yalaka ruha sahip olduğunu ve egosu için herkesi bir kalemde harcayabileceğini gördüm. O kadar nefret ediyorum ki kardeşim gibi dediğim o insandan artık ve o lanet suratını her gün görüyorum...

Varmi boyle magdurlar kizlar

ben varım ve ben hayatımda kin tutma tavır yapma gibi huyum yokken iş hayatında böyle duygular yer etti bende öyle biri varki mahvoluyorum sinir oluyorum ama konuşmakta zorundayım mesafeli olmaya çalışıyorum ama muhattabım da ...buda bir imtihan:))

Nişanlımın ailesii Şöyleki bu insancıklar aynı eti cin gibiler.. Paketten gülümsüyorlar ama içine bakıyosunkii yüzsüzleer

Nekadar çok imtihana magruz kalıyoruz allahim boyleleri icin sabir versin bize

Bende varım elimden gelse bi kaşık suda boğacam eltim kendini bişey sanan artist hiç susmadan konuşuyo çeneside mi ağrımıyo anlamıyorum ki bide meraklılar meraklısı komşum asla muhattab değilim ama çöp dökerken bile kapılara çıkıp bakıyo ne yapıyorum diye, beyin terk

g-ö-r-ü-m-c-e-m

görünce hayattan soğutuyor insanı.

ama sorsam eşime dünya tatlısı

böyle tatlı mı olur suratsız nemrut bir şey.

ama mecbur istemeye istemeye görüyorum arada bir.

ben
eltimden nefret ediyorum,
öyleki aldığı nefes bile gıcık ediyo beni
onun o suratı, beni benden alıyo

bende seninle aynı durumdayım . eltimden nefret ediyorum denilebilir. adı geçse yüreğimden ağzıma doğru bir sinir dalgası yükselir. bu aralar hiç görmedim. saçını boyatmış rengi güzel olmamış o yüzden gelmiyor. 2 haftadır rahatım yani :) onunla duygularımız karşılıklı biliyorum. beni kıskandığınıda biliyorum. çünkü annem babam eşim kardeşim herkesle çok iyi benide görünce torbada yılan görmüş gibi oluyor. çatlasın inşallah kıskançlığından

Kuma gemisi yürümüşte elti gemisi yürümemiş

Kuma gemisi yürümüşte elti gemisi yürümemiş

aynen canım birde düşünki daha nişanlılar düğünleri olup evin içine girse daha neler olacak. kaynana ve görümcemle çok iyi allah muhabbetlerini arttırsın .inşallah benide onlara unuttursun ne diyeyim. hiç birini görmesem özlemem. buda benim imtahanım .herkes birinden gıcık alıyor nefret ediyor

Allah kolaylık versin :)
benimkide yapar çatar her işini tıkır tıkır yoluna sokar, kimseleri katmaz karıştırmaz,
sonra hiçbişey olmamış gibi yüzüne bakar..
ölür müsün öldürür müsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…