Hani size iyi gelmeyen insanlardan uzak durun diye bir söz var ya bu sözdeki gibi uzak durmak istiyorum evlendiğim kisiden. Ama olmuyor çocuktu, toplum basķısı gelecek endisesi bana köstek oluyor.
Cok öfkeliyim bu düzene.evli kalmak gerekliymis gibi hissettirilmemeli kadinlar için ve eger bir insan evliliğin sorumluluğunu alamayacaksa asla evlendirilmemeli.
Sirf toplum baskısi ıcin evlenip yıllardir hayatinin en büyük kazıgıymısim gibi davranan esımden dolayı bu sitemlerim.çünkü bu kişiler evliliği beceremedikleri gibi boşanıp gitmeyi de bilmiyorlar.sürekli mızmıźlanan ama beni bırakmaya da yanaşmayan eşim ve onlarcasina lutfen düsün yakamizdan artık.
ayrılamamaktan dem vuruyorum zaten.evet bir imzaya bakiyor resmiyette.ayrilmak da evlenmek kadar dogal.Ama bunu kabul etmeyen zihniyetın bayana uyguladıgı baskıyı anlamiyorum. Ya da cocuk icin sürdür duşüncesini.
kımse sıze acımıyor sadece tuh keske boyle olmasaydı dıye bıten evlılıge uzuluyorlar cok abartıyorsunuzAyrılmaya ne zaman niyet etsem etrafimda uzgün insanlar görüyorum.Bana ve cocuguma aciyarak bakmalar vs.Bu durum beni durduruyor.Oyle matah bir evliligimde yok.Neden bu evli durayim manttigi anlamadim.Bi rahat biraķin beni.Ve bana aciyarak bakmaýin.
Bosaniyorsunuz diye değil belki boşanmaya cesaretiniz yok diye oyle bakiyorlardir? Bunu hiç düşündünüz mü?Ayrılmaya ne zaman niyet etsem etrafimda uzgün insanlar görüyorum.Bana ve cocuguma aciyarak bakmalar vs.Bu durum beni durduruyor.Oyle matah bir evliligimde yok.Neden bu evli durayim manttigi anlamadim.Bi rahat biraķin beni.Ve bana aciyarak bakmaýin.
Resmen içimdeki öfkeyi cıkarıp yazmıssın burayaHani size iyi gelmeyen insanlardan uzak durun diye bir söz var ya bu sözdeki gibi uzak durmak istiyorum evlendiğim kisiden. Ama olmuyor çocuktu, toplum basķısı gelecek endisesi bana köstek oluyor.
Cok öfkeliyim bu düzene.evli kalmak gerekliymis gibi hissettirilmemeli kadinlar için ve eger bir insan evliliğin sorumluluğunu alamayacaksa asla evlendirilmemeli.
Sirf toplum baskısi ıcin evlenip yıllardir hayatinin en büyük kazıgıymısim gibi davranan esımden dolayı bu sitemlerim.çünkü bu kişiler evliliği beceremedikleri gibi boşanıp gitmeyi de bilmiyorlar.sürekli mızmıźlanan ama beni bırakmaya da yanaşmayan eşim ve onlarcasina lutfen düsün yakamizdan artık.
Bunlar bahane.Ayrılmaya ne zaman niyet etsem etrafimda uzgün insanlar görüyorum.Bana ve cocuguma aciyarak bakmalar vs.Bu durum beni durduruyor.Oyle matah bir evliligimde yok.Neden bu evli durayim manttigi anlamadim.Bi rahat biraķin beni.Ve bana aciyarak bakmaýin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?