- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ayy bide demezler mi ben açik sozluyum durum hikayeleribde paylasirKısasa kısas yapılmalı ama böyle naif düşünen bizler onu bile beceremeyiz ne yazık ki..
Benim şartellerim atıyor bazen kuzumKısasa kısas yapılmalı ama böyle naif düşünen bizler onu bile beceremeyiz ne yazık ki..
Valla benim şartellerim arızalandı artık. Moloz gibi yaşıyorumBenim şartellerim atıyor bazen kuzum
Ooo kralın kızıııAyy bide demezler mi ben açik sozluyum durum hikayeleribde paylasirbiri boyley yapti bi kac gun sonra da bende patavatsizligini adini açik sozluluk koymuslar yazdim aramasi kesildi
Şakayla karışık insan aşağılamak, senden ne köy olur sen hiç bişey yapamazsın beceriksiz diyen bile gördüm, ben rahatsız oluyorum açıkçası, ama onlar hiç utanmıyorAyy bide demezler mi ben açik sozluyum durum hikayeleribde paylasirbiri boyley yapti bi kac gun sonra da bende patavatsizligini adini açik sozluluk koymuslar yazdim aramasi kesildi
Kendiler bi baltaya sap olamadiklarindan bazi insan kendi eksiligini baskasinin basarmasini istemez buda fesatlik icguzarlik oluyor. Oyle insanada hic laf anlatilmiyor. En dogrusu ilk durakta indirmekŞakayla karışık insan aşağılamak, senden ne köy olur sen hiç bişey yapamazsın beceriksiz diyen bile gördüm, ben rahatsız oluyorum açıkçası, ama onlar hiç utanmıyor
Cinnet Nurun şarteller error verdiValla benim şartellerim arızalandı artık. Moloz gibi yaşıyorum
[
Bir minarenin tepesine kuş gibi tüneyip bir elimi yüzüme koyarak sigara içmek istiyorum mesela şu araCinnet Nurun şarteller error verdi
Benim eski müdürüm öyleydi, şakayla karışık laf sokardı sen benimle böyle konuşamazsın dedim, yalvardı etti kendi üstlerine konu gidecek diye, düğünüme geldi para taktı benden iyisi olmadı, sussaydım demekki. Tanıdığım başka ortamlarda denk gelen insanlar var, eşimin kardeşi var, sürekli eşimi şakayla karışık aşağılar bende eşimin yerine cevap veririm, örnek konuşma;Kendiler bi baltaya sap olamadiklarindan bazi insan kendi eksiligini baskasinin basarmasini istemez buda fesatlik icguzarlik oluyor. Oyle insanada hic laf anlatilmiyor. En dogrusu ilk durakta indirmek
Atla diye bağırırımBir minarenin tepesine kuş gibi tüneyip bir elimi yüzüme koyarak sigara içmek istiyorum mesela şu ara
Çünkü mutsuzlar.Selam iyi geceler herkese, herkesin etrafında patavatsız, karşısındakini kırmaktan çekinmeyen, bir ortamda insan aşağılamayı seven insanlar olmuştur, biz karşımızdakini kırmamaya incitmemeye özen gösterirken bu insanlar neden bu kadar kötü? Bana değil başkasınada yanımda yapılsa onu koruma ihtiyacı hissediyorum, bu insanlara nasıl davranılmalı, ülkemiz neden bu tarz insan olmaya hevesli insanlar barındırıyor?
Çünkü insanlar cahil ve kompleksli, yani sanıyorlarki birini bozunca ya da laf sokunca kendileri ondan üstün olacaklarSelam iyi geceler herkese, herkesin etrafında patavatsız, karşısındakini kırmaktan çekinmeyen, bir ortamda insan aşağılamayı seven insanlar olmuştur, biz karşımızdakini kırmamaya incitmemeye özen gösterirken bu insanlar neden bu kadar kötü? Bana değil başkasınada yanımda yapılsa onu koruma ihtiyacı hissediyorum, bu insanlara nasıl davranılmalı, ülkemiz neden bu tarz insan olmaya hevesli insanlar barındırıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?