Bazı insanlara nasıl davranmalı

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Selam iyi geceler herkese, herkesin etrafında patavatsız, karşısındakini kırmaktan çekinmeyen, bir ortamda insan aşağılamayı seven insanlar olmuştur, biz karşımızdakini kırmamaya incitmemeye özen gösterirken bu insanlar neden bu kadar kötü? Bana değil başkasınada yanımda yapılsa onu koruma ihtiyacı hissediyorum, bu insanlara nasıl davranılmalı, ülkemiz neden bu tarz insan olmaya hevesli insanlar barındırıyor?

Kısasa kısas yapılmalı ama böyle naif düşünen bizler onu bile beceremeyiz ne yazık ki..
Ayy bide demezler mi ben açik sozluyum durum hikayeleribde paylasir 🤣 biri boyley yapti bi kac gun sonra da bende patavatsizligini adini açik sozluluk koymuslar yazdim aramasi kesildi

Ayy bide demezler mi ben açik sozluyum durum hikayeleribde paylasir 🤣 biri boyley yapti bi kac gun sonra da bende patavatsizligini adini açik sozluluk koymuslar yazdim aramasi kesildi
Şakayla karışık insan aşağılamak, senden ne köy olur sen hiç bişey yapamazsın beceriksiz diyen bile gördüm, ben rahatsız oluyorum açıkçası, ama onlar hiç utanmıyor

Şakayla karışık insan aşağılamak, senden ne köy olur sen hiç bişey yapamazsın beceriksiz diyen bile gördüm, ben rahatsız oluyorum açıkçası, ama onlar hiç utanmıyor
Kendiler bi baltaya sap olamadiklarindan bazi insan kendi eksiligini baskasinin basarmasini istemez buda fesatlik icguzarlik oluyor. Oyle insanada hic laf anlatilmiyor. En dogrusu ilk durakta indirmek

Kendiler bi baltaya sap olamadiklarindan bazi insan kendi eksiligini baskasinin basarmasini istemez buda fesatlik icguzarlik oluyor. Oyle insanada hic laf anlatilmiyor. En dogrusu ilk durakta indirmek
Benim eski müdürüm öyleydi, şakayla karışık laf sokardı sen benimle böyle konuşamazsın dedim, yalvardı etti kendi üstlerine konu gidecek diye, düğünüme geldi para taktı benden iyisi olmadı, sussaydım demekki. Tanıdığım başka ortamlarda denk gelen insanlar var, eşimin kardeşi var, sürekli eşimi şakayla karışık aşağılar bende eşimin yerine cevap veririm, örnek konuşma;
-Abimin saça bak heryeri saç olsa ne olur tırt.
-Saçı senin bütününden güzel lan çirkin ördek yavrusu derim.
:KK53:

Selam iyi geceler herkese, herkesin etrafında patavatsız, karşısındakini kırmaktan çekinmeyen, bir ortamda insan aşağılamayı seven insanlar olmuştur, biz karşımızdakini kırmamaya incitmemeye özen gösterirken bu insanlar neden bu kadar kötü? Bana değil başkasınada yanımda yapılsa onu koruma ihtiyacı hissediyorum, bu insanlara nasıl davranılmalı, ülkemiz neden bu tarz insan olmaya hevesli insanlar barındırıyor?
Çünkü mutsuzlar.
Karşıdakini aşağılayarak ego tatmini sağlayıp anlık mutluluk yakalıyorlar.
Hani asalak bitkiler vardır ya..
Başka bitkilerin köküne tutunup onun besinini çalarlar..
Onun gibi işte..
Seni mutsuz edip ondan besleniyorlar.

Böyle kişileri görünce kaçacaksın..:KK55:

Benciller ve kendi duygularından başka bir sey onemsemiyorlar çünkü.
Ben ya muhabbeti direk bıçak gibi keserim arkadaşım komşum affetmem. Ama evlendiğim tarafın aile büyüğü var böyle 2-3 tip başta çok uzuluyordum, ağlıyordum soylediklerine bile bazen 2 hafta çıkmazdı aklımdan onlara da ya gitmiyorum zorunlu gorusmem gerekiyorsa da beni kirarsa bende kiriyorum. Azalttilar sanki kısas yapınca

Ülkece yumuşak huylu insanları ezik, saf diye nitelendiriyoruz sonra da insanlar savunma mekanizması geliştirip kabalaşınca da bu insanlar ne kötü ne kaba oluyor. Ben kimsenin doğuştan böyle olduğuna inanmıyorum ya aile yanlış yetiştiriyor ya da zamanla insanlar tarafından çok hırpalanan kişiler böyle olmayı tercih ediyor

Bana yapıyorlarsa eskiden olsa kavga ederdim şimdi he he deyip geçiyorum çünkü biliyorumki böyle yapan insan seni kıskanıyor zaafını kullanmak istiyor ve bulunca kaçırmıyor basit adi bir kişilik konuşmaya değmez. Yanımda başkasına yapılırsa yapan kişiyi bozarım ağzım iyi laf yapıyot

Ben şimdi elimden geldiğince cevap veriyorum eskiden olsa bende çok takardım üzülürdüm. Nişanlımla düğüne gitmiştik koluna girmiştim daha kapıdan girdik hoşgeldin diyen adam bana korkma kız, kaçmaz dedi. Bende dedim ki seni buraya bizim için mi koydular kapının girişine. Adamın suratı gör :) :D Sinir oluyorum böyle insanlara daha yeni görmüşüm ettiği lafa bak densiz. Şakaysada yeri var zamanı var. Öyle bir beklenmedik karşılık vereceksin ki ağzı açık kalacak sonra baktın devam ediyor muhattap olmazsın alttada kalmamış olursun. O an hiç düşünme kırarmıyım acaba diye sen kaldırsıysan o da kaldırır

Çünkü insanlar cahil ve kompleksli, yani sanıyorlarki birini bozunca ya da laf sokunca kendileri ondan üstün olacaklar :KK20: Ben bu tarz insanlarla çok muhattap olmamayı tercih ediyorum genelde ama eğer mecburen muhattap oluyorsam da zaten bana bir kişi ancak bir kere laf sokabilir, onu tabiri caizse çıktığı deliğe geri sokarım, bi daha da benle konuşurken pişman olacağı şeyler yapamaz ;)

Back
X