Bazı kadınlar...

Ben de yukarıdaki uyeye katılıyorum siz yine guvenin ama suphe duyun her zaman bir ihtimal oldugunu bilin. Burdaki okudukladimdan sunu söylüyorum ki genelde bir erkege yazan medsj atan bir kadin varsa erkek %95 karşılık veriyor. Evli insanlarin ortak bir fikri varsa kulak srdi etmeyin inanin tecrube konuşuyor.

Isle alakali bir mevzuysa sorun olmamasi lazim bence?! Lakin is konusu haricinda tabiki hos karsilanmaz ve kizmanizda normal. Yuzuk meselesine gelincede artik o bir aksesuar insanimiz ne yazikki anlamiyla tasimiyor

Adamın ne iş yaptığına bağlı.
Bazı mesleklerde acil sabaha yetişmesi gereken şeyler ya da son dakika değişikleri olabiliyor.
Bunlar insanın canını, malını, birey haklarını emanet ettiği mesleklerdir.
Örneğin ablam avukat, çok aranmıştır gece gece.
Borçlusu arar ertesi günki haciz için yatırıcağını bilgilendirmeye bir nevi işlem geciktirmesi istemeye, iş arkadaşı arar adliyeye gidemeyeceğini belirtmek, dosyayı ablama paslamak için veyahut acil toplantı olur şehir dışına çağrılır vs.
Bizim ve sizin için gereksiz ama mesajı atan için belki de çok önemli bir konu da olabilir, tek mesajla ne anlayabiliriz?
Yani her şeyi kadın erkek ilişkisine bağlamasak, bir süre gözetip devamlılığı olursa sorgulasak?
Bazı kadınlar deyip kendi hemcinsimize biz bile bu kadar önyargıyla yaklaşmasak?

İş ile ilgiliyse sorun edilecek bir durum yok ben çok kez gece müdürümü arayıp Yada mesaj atmısımdır acil gelin diye ki bizim sektörde çalışanlar mecbur kalır müdürümün eşi bir kez bile neden aradın demedi adam kalkar gelir sorunda olmaz

İyi de mesaj atmak telefonla aramak gibi bir şey değil ki. Ben uyanığımdır, fotoğrafa bakıyorumdur, arkadaşıma gece yarısı mesaj atarım, o 10 saat sonra uyanınca bakar görür. Nedir yani... Telefonla aramak olsa tamam diyeceğim, bir saatten sonra arayarak kişi rahatsız edilmez.
Ben de arkadaşlarıma istediğim her saat mesaj atarım, uyuyorsa uyuyordur, uyanınca döner. Benim arkadaşlarım da öyle. Sabah kalkınca telefona bakarım, arkadaş sabaha karşı 3'te mesaj atmış... Şu zamana kadar hiç yadırgamadım bunu. Sapla samanı ayırmak lazım.

İyi de mesaj atmak telefonla aramak gibi bir şey değil ki. Ben uyanığımdır, fotoğrafa bakıyorumdur, arkadaşıma gece yarısı mesaj atarım, o 10 saat sonra uyanınca bakar görür. Nedir yani... Telefonla aramak olsa tamam diyeceğim, bir saatten sonra arayarak kişi rahatsız edilmez.
Ben de arkadaşlarıma istediğim her saat mesaj atarım, uyuyorsa uyuyordur, uyanınca döner. Benim arkadaşlarım da öyle. Sabah kalkınca telefona bakarım, arkadaş sabaha karşı 3'te mesaj atmış... Şu zamana kadar hiç yadırgamadım bunu. Sapla samanı ayırmak lazım.

Ben de aynısını düşünüyorum . Gece yarısı arama elbette olmaz . Ancak , istenilen saatte mesaj atılabilir. Sonuçta arama gibi bir şey değil . Karşıdaki insan rahatsız edilmiyor . Hiçbir zaman arkadaşlarımın mesaj atma saatine dikkat etmedim . Görünce cevap verdim hepsi bu .

İş arkadaşının mesaj atmasını pek yadirgamam . İçeriğine bağlı . Arama yoksa problem değil . Burada davranislarini olcmeniz gereken kişi de karşıdaki kadin değil eşiniz/ sevgiliniz . Çok kıskançlık yapmayın derim .

Biz bu sitede sonu hüsranla biten ne mesajlar gördük, çok güvenmeyin.
Ki gece vakti müşterisi sevgilinize mesaj atma cesaretinde bulunuyorsa, o yüzü de bulmuştur.

Birisini suçlayacaksanız bu kişi, hiç tanımadığınız bir kadın değil, sevgiliniz olmalı.
Aralarında ne derece bir samimiyet var ki gece mesaj atacak yüzü veriyor karşındakine bunu sorgulayın.
Ayrıca anladığım kadarıyla aranızda sözlenmişsiniz, demek ki sevgilinize olan güveniniz yüzükle sınırlı. Yüzük takınca onu kadınlardan uzak tutacağınızı düşünüyorsunuz.

Atan kişi arkafaşıyla fotoğraf çekinirken benimki de kadrajda farkında olmadan fotoğrafa dahil oluyo. Kız da bak fotoğrafta sende varsın, siliyorum çirkin çıkmışsın zaten diyerek yolluyo ama ekli bile değil.

İş için gittiği müşteri de cep nosu kayıtlı.
Senli mesajlar, birde üzerine yorumlar :)

Sevgilin çok da masum görünmüyor.

Gecenın bı yarısı parmağında yüzük olan ve hiçbir iletişimim olmayan kişiye mesaj atmam .
Zaten bende no'su yoktur :deli::deli:

Sevgiliniz size iş dışında hiçbir muhabbetlerinin olmadığını söyledi ve bu senli benli konuşulan gece yarısı atılan mesajdan sonra da siz de buna inandiniz mi?

Sevgiliniz size iş dışında hiçbir muhabbetlerinin olmadığını söyledi ve bu senli benli konuşulan gece yarısı atılan mesajdan sonra da siz de buna inandiniz mi?

:D :D ya of bilmiyor musunuz burdaki kadınlarımızın eşleri/sevgilileri hep düzgün ama dışardaki kadınlar hep böyle afedersiniz gevşek...

Parmağında yüzük olan ve iş dışında başka hiç bi iletişiminiz olmayan bi adama gecenin bi yarısı mesaj atar mısınız? Durumu sorun etmiyorum çünkü sevgilime güveniyorum. Sadece bunu yapan nasI bi psikolojiyle yapıyo merak ediyorum. Bazı kadınları anlamak gerçekten güç.
O adamin hep yaninda degilsin.Kadinla iliskisi nasil tam olarak bilmiyorsun.Hemen kadini yargilamaktansa ben once erkekten suphe ederim.Kendisinin o rahatligi vermis olma ihtimali yuzde bir milyon.

mesajın içeriği yazıldı mı?

kendim ne zaman müsaitsem maillerimi mesajlarımı o zaman yazarım.
Arayacağım zaman elbette karşımdaki kişinin müsaitlik durumunu düşünürüm.

Genel yargıya cevaben şüphelenmem gereken bi durum olsa sizden daha şüpheci yaklaşırım emin olun. Ben toz kondurmuyo değilim. Derdim yüz verip vermemesi olsa konuyu bununla ilgili açarım. Mesajı instagramdan atmış ve ekli bile değil ama aynı ofiste çalıştığı iş arkadaşında ekli ona da ara ara mesaj atıyomuş hesabını da ordan bulmuştur. Ben hemcinsime düşmanlık edip sevgilimi koruyo da değilim önce muhatabımı sorguladım ondan yana bi sıkıntı göremeyince okumu diğer tarafa yönelttim. Esas hemcinsini suçlayan sizsiniz bence şu an.

Back
X