• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çıplak kadınlara bakıyor

Bosanmayacaksan kulaklarını tıkayacaksın gozlerını cevıreceksın. Cocuk da yapma olan cocuga oluyor sana degıl.
Kocasını mutlu etmek ıstıyormus 😄 allah akıl versın

Eşimle severek evlendik, Beş yıldır evliyiz 2 yaşında bebeğimiz var aslında eşimi çok seviyordum birbirimizi çok seviyorduk örnek çifttik diyebilirim. Eşim her ay bana çiçek alır sürpriz yapar onca yolu çekip yanıma gelirdi ilk yıllar. Çocuk olduktan sonra aramız ciddi anlamda açıldı, hamileyken açık kadınlara baktığına denk geldim ilişki yaşayamadığımız için baktığını söyledi bi daha yapmayacağım dedi, doğumdan sonra tartışmalar arttı o dönem iş yerindeki kızla sık sık konuştuğunu fark ettim rahatsız olduğumu söyledim mesajlarını okuduğum için kızdı, neyse bi şekilde onu aştık yakın zamanda yurt dışından iş yaptığı kadınla flörtöz konuşmalarına denk geldim abarttığımı söyledi özür diledi bi şekilde onu da aştık bu gün yatmadan bakayım dedim sosyal medyada çıplak kadınlara bakmış Google’da instagramdan ücretli abonelik nasıl alınır araştırmış ne yapmalıyım bilmiyorum. Konuşmak fayda etmiyor. Bana o kadar aşık gözümün içine bakan adamı kendimden soğuttum galiba bi şekilde ama artık dayanamıyorum bunlara. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Ev çocuk iş derken zaten kendimi kaybettim daha nasıl onu mutlu edebilirim diye düşünüyorum ama önüme böyle şeyleri çıkıyo sonra yine kendimi suçluyorum. Çocuğum olmasa boşanmayı düşünürüm ama şimdi çok aradayım. Bana fikir verir misiniz??
Onu mutlu etmek ? Kendinden soğutmak? Tüm bu fikirlerden uzaklaşmadan olmaz burda sizin suçunuz yok eşinizin yaptığı yanlış sebebi varsa bu siz değilsiniz bebeğinizin oluşu da değil her bebeği olan böyle davranmıyor neden kendinize yükleniyorsunuz

Onu mutlu etmek ? Kendinden soğutmak? Tüm bu fikirlerden uzaklaşmadan olmaz burda sizin suçunuz yok eşinizin yaptığı yanlış sebebi varsa bu siz değilsiniz bebeğinizin oluşu da değil her bebeği olan böyle davranmıyor neden kendinize yükleniyorsunuz
Bu değişimin sorumlusu olarak görüyorum kendimi görüyordum daha doğrusu

Bosanmayacaksan kulaklarını tıkayacaksın gozlerını cevıreceksın. Cocuk da yapma olan cocuga oluyor sana degıl.
Kocasını mutlu etmek ıstıyormus 😄 allah akıl versın
Çocuk yaptığımda böyle bir insan değildi kocamı mutlu etmek istiyorum diye nerde yazdım Allah aşkına dalga geçecekseniz alıntı girmeyin herkes bazı sınavlardan geçiyor inan şuan bu dalgaları kaldıracak kafada değilim

Eşimle severek evlendik, Beş yıldır evliyiz 2 yaşında bebeğimiz var aslında eşimi çok seviyordum birbirimizi çok seviyorduk örnek çifttik diyebilirim. Eşim her ay bana çiçek alır sürpriz yapar onca yolu çekip yanıma gelirdi ilk yıllar. Çocuk olduktan sonra aramız ciddi anlamda açıldı, hamileyken açık kadınlara baktığına denk geldim ilişki yaşayamadığımız için baktığını söyledi bi daha yapmayacağım dedi, doğumdan sonra tartışmalar arttı o dönem iş yerindeki kızla sık sık konuştuğunu fark ettim rahatsız olduğumu söyledim mesajlarını okuduğum için kızdı, neyse bi şekilde onu aştık yakın zamanda yurt dışından iş yaptığı kadınla flörtöz konuşmalarına denk geldim abarttığımı söyledi özür diledi bi şekilde onu da aştık bu gün yatmadan bakayım dedim sosyal medyada çıplak kadınlara bakmış Google’da instagramdan ücretli abonelik nasıl alınır araştırmış ne yapmalıyım bilmiyorum. Konuşmak fayda etmiyor. Bana o kadar aşık gözümün içine bakan adamı kendimden soğuttum galiba bi şekilde ama artık dayanamıyorum bunlara. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Ev çocuk iş derken zaten kendimi kaybettim daha nasıl onu mutlu edebilirim diye düşünüyorum ama önüme böyle şeyleri çıkıyo sonra yine kendimi suçluyorum. Çocuğum olmasa boşanmayı düşünürüm ama şimdi çok aradayım. Bana fikir verir misiniz??
Eşinle boşanacaksan yık ortalığı kavga et ve en sonda boşan ama aklım karışık boşanmayacağım diyorsan görmezden gel şimdi iki bağırıp affedersen dahada cesaret gelecek herife konuşmayı bakmayı geç düşüp kalkacak.
.

Boşanmayacaksanız deşmeyin fotoğraf olaylarını. Bütün erkekler bakıyor. Bazıları daha iyi gizliyor.

Herşeyi aşmışsınız! Affedilir, hoş durumlar değil hiçbiri..Bir de kendinizi suçlamaya odaklısınız. Neden?

Zaten kendimi yiyip bitiriyorum ben sebep oldum böyle biri değildi diye herşeyi geçtim hamileyken ilişşki yasakken ne yapabilirdim ki lohusa hormonlarım da tuz biber ekti benim önce bu kafadan çıkmam lazım acaba boşanmaz nasılsa diye mi bu rahatlıkta
Hamilelik, lohusalık zamanımda ilişki yaşamadık, kocam aynı sevgiyle, sabırla bekledi. Lütfen şu karaktersiz adamları haklı çıkarmanın yolunu kendinizi suçlamakta bulmayın.

İlla dayak yemeyi adamı yatakta basmayı falan bekliyor sanırım ama bu gidişle onlara da kılıf bulur ben sinirlendirdim yaptı yoksa özünde iyi biri vs vs aynı hep
Adam aldatmanın tüm kurallarını itinayla gerçekleştiriyor. Çok üzülüyorum böyle kadınlarımız için. Kendini suçluyor onu aklamak için. Ama adamda iş yok..Bir de o daha iyisini, güzelini bulur, benimse hayatım kayar yazmış. Ben böyle bir adamdan kurtulamazsam hayatımın kaydığını düşünürüm. Erkekler de evliliğin, eşlerinin kıymetini bilmeli, Bir hata yapar ise eşini kaybetme korkusunu taşımalı..Bu kadar kolay olmamalı!

Tersini düşünün, eşin belli sebeplerden dolayı kendisini salsa. Eskisi gibi bakımlı bir erkekten, tipsiz birine dönse. Siz nette yada gerçekte yakışıklı erkek avına çıkar mısınız? Bu şerefsizlik değil mi? Namussuzluk değil mi? Namus kavramı erkekler için de geçerli…
Evet ya, ben de buna acayip sinir oluyorum. Namus kavramını kadının sırtına oturtup, erkekte normalleştirdiler. Bu tarz erkekler namussuz, şerefsiz benim gözümde..

yani 2 yaşında çocuk varmış dayanın çocuk büyüyene kadar bari,erkeklerin hepsi böyle zaten bunu göze alarak evlenmek lazım aldatmayan erkeğin varlığına pek inanmıyorum
erkeklerin hepsi böyle değil böyle diyerek insanları ihaneti kabul etmeye itmeyin normalleştirmeyin

yani 2 yaşında çocuk varmış dayanın çocuk büyüyene kadar bari,erkeklerin hepsi böyle zaten bunu göze alarak evlenmek lazım aldatmayan erkeğin varlığına pek inanmıyorum
Lütfen bir kadın olarak böyle düşünmeyin, ihaneti meşrulaştırmayalım. Görece sayıları diğerlerine göre belki az olabilir ama her erkek aldatmaz..

Zaten erkekler de bu şekilde azıtmadı mı! Kadınlar kocalarını affettikçe onlar da bu durumu normalleştirdi. Her erkek yapar ve kadın affeder kuralına inandırdı kendini, çünkü çoğunluk böyleydi. Bundan yüz aldı ve böylelikle aldatan erkekler çoğaldı, kendilerinde hak gördüler ve bunu maalesef kadınlar sağladı. Aldatmayı meşrulaştırmayın arkadaşlar ve karşı tarafı aklayacak bahaneler yaratmayın. Bir kadının kocasını aldatmasını ne kadar korkunç görüyorsak erkeğin aldatması da aynı derecede korkunç. Hiç farkı yok! Evdeki kadın değil de dışardaki mi kadın! Nesi fazla, evdekinin nesi eksik? Yıllarını veren, evin düzenini sağlayan, evlat veren, sağlığı kadar hastalandığında da yanında olan bu güzel, özverili kadınlar değil de dışardaki mi değerli!! Yapmayın kendinize bunu!

Adam aldatmanın tüm kurallarını itinayla gerçekleştiriyor. Çok üzülüyorum böyle kadınlarımız için. Kendini suçluyor onu aklamak için. Ama adamda iş yok..Bir de o daha iyisini, güzelini bulur, benimse hayatım kayar yazmış. Ben böyle bir adamdan kurtulamazsam hayatımın kaydığını düşünürüm. Erkekler de evliliğin, eşlerinin kıymetini bilmeli, Bir hata yapar ise eşini kaybetme korkusunu taşımalı..Bu kadar kolay olmamalı!
Haklısınız da neyin kaybetme korkusu adam zahmet edip bi kurgu inandırıcı yalan bile aramıyor ki kaybetmeyeceğinden emin hiç kimse kaybetmeyeceğinden bu kadar emin olduğu şeyin korkusunu yaşamaz ki

Back
X