- 19 Mayıs 2020
- 48.434
- 218.131
- 598
- Konu Sahibi canimbalimkizim
E yapma sen de bişey abla. Aldığın karşılık belli, neden kendini paspas ediyosun deli misin? Boşar mı yapmasan? Ele güne mi şikayet eder? Sana gelene de siz olun yapın, ben de buyum görülmeyen emeği hepten yok ettim de. Öyle derler böyle derler, ben suçlu görünürüm, e ol suçlu? Dört duvar cehenmemini görmezden gelip sırtını dönenler en ufak şeyinde koşa koşa suçlamaya gelir, s.ktir git diycen o vakit işte. Az deliliğe vurmakta fayda var. Akıldan hayır görmüyorsun bi de bunu dene.İnan ağlayarak okudum bunları ikimiz de yarın işe gideceğiz ama ben uyuyamıyorum hem gördüklerimden hem de hasta çocuğum sürekli uyandığı için.. onun ruhu duymadan uyuyor bunu artık söylemiyorum bile ona çünkü o zaman da senin işin rahat diyor evet işim ona göre çok rahat gerçekten ama benim de uyumaya ihtiyacım var temizliğe yardım etmediği için söylensem yapma diyor yemek yaptım desem senden yemek beklemiyorum diyor benden eski sevgiyi ilgiyi güleryüzü bekliyor ama beni o kadar kırdı ki eskisi gibi davranamıyorum sürekli
Kavga halinde olduğumuz için bunaldı başka kanallara yöneldi işte ama evlendiğim adam bu değildi ben sanki 3 yıl başka 2 yıl başka bir adamla evli gibi hissediyorum o yüzden kendimi suçluyorum ilk üç yıldaki adam benim yüzümden olumsuz anlamda değişti diye